R47-protumol ápoló krém 20 ml

R47-protumol ápoló krém 20 ml

Az R47-protumol ápoló krém csak természetes növényi hatóanyagokat tartalmaz, amelyek komponensei antioxidánsok, különböző vitaminok, ásványi anyagok, szénhidrátok, fehérjék, flavonoidok, enzimek és szerves savak.

Gyártó:
Propharmatech Kft.

Raktáron (Szállítási, átvételi idő: legfeljebb két nap)
Részletes leírás
Szállítási információk
Fizetési információk

Az R47-protumol program keretén belül a Propharmatech kutató-fejlesztő laboratórium fő célja, hogy új utakon járva, a mai tudomány által eddig még ismeretlen területeken kutatva, és a bennük rejlő lehetőségeket felfedezve érjen el egyedülálló eredményeket az adott probléma megoldásában, azaz olyan terméket fejlesszen ki, és hozzon forgalomba, amely hatékonyan alkalmazható a mindennapi használat során.

Az R47-protumol ápoló krém a nemzetközileg elismert kutatólaboratórium innovációs fejlesztése. A kifejlesztés előtt az volt a tervcél, hogy a krém hatóanyagai olyan anyagok legyenek, amely anyagoknak az alkalmazása és a hatásai legalább 100 éve közismertek az egész világon, valamint a hatásosságuk szakirodalmi adatok által bizonyított. Emellett az volt az egyik legfontosabb szempont, hogy a felhasznált anyagok teljesen ártalmatlanok legyenek, alapvetően ne legyen sem toxikus sem egyéb mellékhatásuk.

Mint tudjuk ezek az anyagok elengedhetetlenül fontosak a szervezet normális működéséhez. 

Hogyan használja az R47-protumol ápoló krémet?

Naponta háromszor, reggel, délben és este, vékonyan kenje be a kezelni kívánt területet. Az ápoló krém felvitele előtt a kezelni kívánt területet szappannal vagy tusfürdővel mossa le.

Az ápoló krém nem gyógyszer.  Mellékhatásai nincsenek.

Javasoljuk az R47-protumol ápoló krémet az R47-protumol kapszulával együttesen alkalmazni. A kapszula az R47-protumol ápoló krém belsőleges változata, így alapvetően ugyanazokat a hatóanyagokat tartalmazza, mint a krém, kiegészítve további növényi kivonatokkal és az erős antioxidáns hatású, polifenolt tartalmazó rezveratrollal.

0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel gyógyszertárunkban
0 Ft
0 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel GLS Ponton
1290 Ft
890 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Kiszállítás GLS-el
1390 Ft
1090 Ft
0 Ft

Készpénz

A csomag kézhezvételekor a csomagautomatás átvétel kivételével minden esetben tud készpénzzel fizetni.

A posta pontos átvétel választásakor (MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata) csak előre fizetés lehetséges, a weboldalon keresztül online bankkártyával. Nem lehetséges az utánvétes fizetési mód kiválasztása. Ha a csomag átvételekor szeretne fizetni, akkor kérjük válassza a GLS házhoz szállítást vagy a GLS Pontos átvételt.

Bankkártyával - a rendelés leadásakor online 

Bármely átvételi módhoz választhatja az online bankkártyás fizetési lehetőséget.Ebben az esetben a rendelés végén a „megrendelés elküldése” gombra kattintás után átnavigálja Önt a rendszer a SimplePay oldalra, ahol bankkártya adatai megadásával létrejön a tranzakció.

Bankkártyával - a csomag átvételekor

Csomagja átvételekor bankkárytával is fizethet az alábbi szállítási módok választásakor:

GLS házhozszállítás, MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata, GLS csomagpont: nem minden csomagponton tud a helyszínen kártyával fizetni, tájékozódjon a fizetési lehetőségekről az alábbi linken: https://csomag.hu/csomagpont-kereso

Egészségpénztári kártya

Csak azok a termékek fizethetők egészségpénztári kártyával, amiket az egészségpénztár elfogadott, jóváhagyott. 

Ezeket a termék oldalon a termék képe alatt jobbra jelöli egy kis EP logó.

 Személyes átvétel esetén az alábbi egészségpénztári kártyákkal tud fizetni gyógyszertárunkban: Allianz, Dimenzió, Generali, Medicina, MKB,OTP, Patika, Prémium, Tempo, Új pillér, Vasutas, Vitamin.Ha nem személyesen veszi át a rendelését, de el szeretné számolni az összeget, úgy kérjük a számlázási névnél az egészségpénztár adatait adja meg. Akkor mi úgy állítjuk ki a számlát, amit Ön utólag be tud nyújtani elszámolásra.

Bővebben ...
Kevesebb ...

Ingyenes szállítás 18 000 Ft felett

Minőségellenőrzött termékek

Valós gyógyszertári háttér

Folyamatos akciók

Szeretne hasonló információkról olvasni?

Adja meg e-mail címét, hogy ne maradjon le az újdonságokról.