Szállítási mód kiválasztása:

 

1.Átvétel gyógyszertárunkban

 

A gyógyszertárban tud készpénzzel, bankkártyával vagy egészségpénztári kártyával is fizetni.

Kérjük, hogy minden esetben várja meg telefonhívásunkat vagy email üzenetünket, amiben jelezzük, hogy csomagja összeállt és átvehető.

A gyógyszertárba érve beteghívó rendszer segítségével tud sorszámot húzni, majd a rendelési szám, vagy a megrendelő neve alapján beazonosítjuk Önt és már adjuk is a megrendelt termékeket.

Átvételi cím: 1086, Budapest, Teleki tér 5.

Nyitvatartási idő: Hétfőtől péntekig 7:00-18:00

                              Szombaton  7:00-14:00

 

2.Személyes átvétel GLS Ponton

Az átvételi pontokról a rendelés menetében a megfelelő helyen talál egy online felületet, amin meg tudja nézni, hogy melyik átvételi pont van Önhöz a legközelebb.

Az irányítószám beírásával a kis térkép ráközelít a lehetséges átvételi helyekre.

 

3.Kiszállítás GLS-el

 

Ha ezt a lehetőséget választotta, rögtön felugrik egy ablak, amiben meg tudja adni a szállítási címet. Amennyiben ez megegyezik a számlázási címmel tegyen egy pipát a megfelelő négyzetbe, így nem kell újra beírnia az adatokat.

Amennyiben Ön már regisztrált, és bejelentkezett, úgy a rögzített szállítási és számlázási címeket a rendszer automatikusan beemeli.

Csomagját emailes értesítés után a GLS fogja házhoz szállítani. Amennyiben nem találja Önt a megadott kézbesítési helyen, úgy értesítőt hagy és még kétszer megkíséreli kézbesíteni a csomagot.

 A csomag átvételekor, ha utánvétes fizetési módot választott, akkor a futárnál tud készpénzzel vagy bankkártyával fizetni.

 

  Fizetési mód kiválasztása

 

1.Fizetés a gyógyszertárban


Ez a fizetési mód csak akkor választható, ha a szállítási módok közül a személyes átvételt jelölte meg.

Értesítés után a gyógyszertárban tud fizetni készpénzzel, bankkártyával vagy egészségpénztári kártyával.

Elfogadott egészségpénztári kártyák:

Allianz, Dimenzió, Generali, Medicina, MKB,OTP, Patika, Prémium, Tempo, Új pillér, Vasutas, Vitamin

 

Egy tipp: Amennyiben nem személyesen venné át a csomagját, azonban el szeretné számolni egészségpénztári tagkártyájára, úgy kérjük a számlázási névnél az egészségpénztár adatait adja meg. Akkor mi úgy állítjuk ki a számlát, amit Ön utólag be tud nyújtani elszámolásra.

 

2.Utánvétes fizetéssel

 Az utánvét beszedés díja minden esetben végösszegtől függetlenül bruttó 250 Ft.

A posta pontos átvétel választásakor (MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata) csak előre fizetés lehetséges, a weboldalon keresztül online bankkártyával, nem lehetséges az utánvétes fizetési mód kiválasztása. Ha a csomag átvételekor szeretne fizetni, akkor kérjük válassza a GLS házhoz szállítást vagy a GLS Pontos átvételt.


Az GLS átvételi pontokon és a GLS futárnál is van lehetőség bankkártyás fizetésre is.

 

3.Online bankkártyás fizetéssel

 A posta pontos átvétel választásakor (MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata) csak előre fizetés lehetséges, a weboldalon keresztül online bankkártyával, nem lehetséges az utánvétes fizetési mód kiválasztása. Ha a csomag átvételekor szeretne fizetni, akkor kérjük válassza a GLS házhoz szállítást vagy a GLS Pontos átvételt.

Ebben az esetben a rendelés végén a „megrendelés elküldése” gombra kattintás után átnavigálja Önt a rendszer a SimplePay oldalra, ahol ha beírja a bankkártya adatait és jóváhagyja a tranzakciót, azonnal könyvelni tudjuk az összeget a rendszerünkben.

 

Szállítási díjak:

 Átvétel gyógyszertárunkban Személyes átvétel Mol-ponton, Coop Ponton, Posta csomagautomatánál  Átvétel GLS Ponton  Kiszállítás GLS-el  
0-10.000 Ft-ig   0 Ft  --------- 1290 Ft  1390 Ft
10.000-15.000 Ft-ig  0 Ft  --------- 890 Ft  1090 Ft
15.000 Ft felett  0 Ft --------- 0 Ft  0 Ft