A gyogyline.hu bemutatkozik

A gyogyline.hu egy több mint hat éve működő webáruház, ahol csaknem 7 ezer, az egészség helyreállítását és megőrzését segítő termék között böngészhet. 

Webáruházunkat megtalálja az OGYÉI honlapján is azon patikák között, amelyek kizárólagosan jogosultak internetes gyógyszerforgalmazásra.

 „Amennyiben a jegyzékben megtalálja azt a gyógyszertárat, amelytől gyógyszert kíván interneten keresztül rendelni, biztos lehet abban, hogy a gyógyszertár e célú tevékenysége folyamatos hatósági ellenőrzés alatt van. A hatósági ellenőrzés kiterjed a gyógyszer beszerzési forrására, a gyógyszer kiadás szakszerűségére és az azokkal kapcsolatos nyilvántartás naprakész vezetésére.

Amennyiben a jegyzékben nem találja meg azt a honlapot, amelyen Ön gyógyszert kíván rendelni, akkor megállapítható, hogy a magyarországi vállalkozás által működtetett honlap illegális, és az értékesített gyógyszer valószínűsíthetően hamis vagy nem engedélyezett. Ezek a készítmények betegséget, maradandó egészségkárosodást, életveszélyt vagy halált is okozhatnak.

www.ogyei.gov.hu

A gyogyline mögött a mintegy 20 ezer terméket tartó Gyógyhír Patika (www.gyogyhirpatika.hu) áll. Ez azt jelenti, hogy a gyogyline a gyógyszertár helyiségében működik, és munkatársai is azonosak a patikáéval, tehát kollégáink szaktudása és tapasztalata a webshop vásárlóinak rendelkezésére áll.

Portálunkon folyamatosan megújuló termékkínálatot és akciókat talál. Ha törzsvásárlónkká válik, még nagyobb kedvezményekre számíthat.

Ha speciális igénye van, külföldről is beszerezzük a terméket az Ön számára, csak jeleznie kell szándékát.

Böngésszen honlapunkon, reméljük, tudunk segíteni!

Ha külföldről beszerezhető termék érdekli, vagy kérdése van, keressen minket e-mailen (gyogyline [kukac] gyogyline [pont] hu ) vagy telefonon