Rólunk

A gyógyline.hu a Gyógyhír Patika több mint 10 éve működő webáruháza, ahol csaknem 5 ezer, az egészség megőrzését és helyreállítását segítő termék között böngészhet.A gyógyline.hu mögött a Budapesten működő közforgalmat bonyolító Gyógyhír Gyógyszertár áll.

A gyógyline.hu a gyógyszertár helyiségében működik, és munkatársai is azonosak a patikáéval, tehát a kollégák szaktudása és tapasztalata a weboldal vásárlóinak rendelkezésére áll.

Portálunkon folyamatosan megújuló termékkínálatot és akciókat talál.

Ha törzsvásárlónkká válik, még nagyobb kedvezményekre számíthat.


Böngésszen honlapunkon, reméljük, tudunk segíteni!

A gyógyszereket és a gyógyhatású készítményeket hamisítják, értelemszerűn sok egyéb termékkel együtt.

Míg azonban sok esetben „csak” bosszúság és anyagi kár a következmény, hamis gyógyszer vagy gyógyhatású készítmény vásárlása esetén az egészségünk kerül veszélybe.

Éppen ezért fontos, hogy ellenőrzött helyről, gyógyszertárból jusson hozzá az egészségét fenntartó készítményekhez.  

 

Az Európai Unió országaiban, így Magyarországon is logóval jelzik, melyik az a webáruház, ami legálisan és szigorúan ellenőrzött keretek között engedélyt kapott arra, hogy online felületen értékesítsen gyógyszert és gyógyhatású készítményt.


Magyarországon az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet tartja számon a legálisan működő patikai webáruházakat.  


„Amennyiben a jegyzékben megtalálja azt a gyógyszertárat, amelytől gyógyszert kíván interneten keresztül rendelni, biztos lehet abban, hogy a gyógyszertár e célú tevékenysége folyamatos hatósági ellenőrzés alatt van. A hatósági ellenőrzés kiterjed a gyógyszer beszerzési forrására, a gyógyszerkiadás szakszerűségére és az azokkal kapcsolatos nyilvántartás naprakész vezetésére.

Amennyiben a jegyzékben nem találja meg azt a honlapot, amelyen Ön gyógyszert kíván rendelni, akkor megállapítható, hogy a magyarországi vállalkozás által működtetett honlap illegális, és az értékesített gyógyszer valószínűsíthetően hamis vagy nem engedélyezett. Ezek a készítmények betegséget, maradandó egészségkárosodást, életveszélyt vagy halált is okozhatnak.

www.ogyei.gov.hu

A gyógyline.hu-t üzemeltető Gyógyhír Gyógyszertárat megtalálja az OGYÉI honlapján azon patikák között, amelyek jogosultak internetes gyógyszerforgalmazásra.