Törzsvásárlói program

Nagyra értékeljük, ha valaki újra és újra a gyógyline.hu webáruházból vásárol, és ezt szeretnénk extra kedvezményekkel is kifejezni.

Amennyiben csatlakozni szeretne törzsvásárlói programunkhoz, nincs más dolga, mint

ide kattintva regisztrálnia magát internetes áruházunkba.

Miután regisztrált, és fiókjába belépve vásárolt, a megrendelései után járó pontok automatikusan belekerülnek rendszerünk elektronikus nyilvántartásába. Az egyes vásárlások véglegesítése előtt mindig látni fogja, hogy az adott vásárlása után hány pontot írunk jóvá az ön felhasználói fiókjában.

Kérjük, minden esetben lépjen be. mielőtt rendelne, mert belépés nélkül sajnos nem ismeri fel a rendszer a felhasználói fiókot, és a bejelentkezés nélküli megrendelés után járó törzsvásárlói pontok elvesznek.

 

Minden elköltött 50 forint után ( az akciós és a kiemelt ajánlatokban szereplő termékek kivételével) kap 1 pontot, amit – a kosárérték maximum 30 százalékáig – egy következő rendelésnél bármikor levásárolhat, ha szeretné, akár akciós termékre is elköltheti a felhalmozott pontokat. 


A pontgyűjtés alól kivételt képeznek az akciós termékek, melyekre nem ad pontot a rendszer.

 

Amikor bejelentkezik a rendszerbe, azt is ellenőrizheti, hány pontja van. Kattintson a főoldal jobb felső sarkában lévő „saját menüm” elnevezésű boxra, majd a következő ablakban válassza a „hűségpontjaim” elnevezésű sort. Itt láthatja az eddig összegyűjtött pontokat.

Ha szeretne értesülnie heti akcióinkról iratkozzon fel a gyógyline.hu hírlevelére a főoldal alján.

Sikeres vásárlást és jó egészséget kívánunk!