SOL-X mosquito gél, rovarcsípésre 15 ml

SOL-X mosquito gél, rovarcsípésre 15 ml

Csökkenti a viszketést, hámosító-, hűsítő hatású. 

Gyártó:
Solprax Kft.

Nincs készleten Hasonló termékeket keresek
Részletes leírás
Szállítási információk
Fizetési információk

A SOL-X  Mosquito gél azonnal csökkenti a rovarcsípés által okozott viszketést, enyhíti a kivörösödött, sérült bőr irritációját. A gél vékony védőréteget képez a bőr felületén, ezáltal megóvja a negatív külső tényezőktől, mialatt hámosító hatásával regenerálja a felhorzsolt bőrt.

Összetevők: Aqua, Alcohol, Rosaceae flos extract, Hydroxyethyl Cellulose, Mentha Piperita Oil, Boric Acid 2% solution, Chamomilla flos extract.

Használati javaslat: csökkenti a viszketést, hámosító és hűsítő hatású. A rovarcsípés által sérült, kivörösödött vagy horzsolt bőrfelületet ujjunk segítségével vékonyan kenjük be. Itt pár perc elteltével láthatóvá válik egy száraz védőréteg. A megszáradt vékony védőréteget a víz leoldja, ezért a bekent részt ne mossuk le, míg a tünetek meg nem szűnnek. Ha a védőréteg víz vagy bármi más hatására leoldódik, ismételten kenjük be a területet.

Figyelmeztetés: csak külsőleg használható! A kezelt bőrfelületet hőtől és napfénytől óvni kell. Vigyázzunk, hogy szembe, szájba, orrba vagy nyálkahártyára ne kerüljön! Alkohol érzékenység esetén a bőrt enyhén száríthatja. A tubust sugárzó hő hatásának kitenni vagy tűzbe dobni még üres állapotban is tilos! Bármely összetevővel szemben fennálló érzékenység esetén ne használja a készítményt. Súlyosabb, vagy nagy felületű sérüléssel orvoshoz kell fordulni! 3 év alatti gyermeken nem használható. A termék csomagolását a felhasználás ideje alatt őrizze meg.

Kiszerelés: 15 ml.

0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel gyógyszertárunkban
0 Ft
0 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel GLS Ponton
1290 Ft
890 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Kiszállítás GLS-el
1390 Ft
1090 Ft
0 Ft

Készpénz

A csomag kézhezvételekor a csomagautomatás átvétel kivételével minden esetben tud készpénzzel fizetni.

A posta pontos átvétel választásakor (MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata) csak előre fizetés lehetséges, a weboldalon keresztül online bankkártyával. Nem lehetséges az utánvétes fizetési mód kiválasztása. Ha a csomag átvételekor szeretne fizetni, akkor kérjük válassza a GLS házhoz szállítást vagy a GLS Pontos átvételt.

Bankkártyával - a rendelés leadásakor online 

Bármely átvételi módhoz választhatja az online bankkártyás fizetési lehetőséget.Ebben az esetben a rendelés végén a „megrendelés elküldése” gombra kattintás után átnavigálja Önt a rendszer a SimplePay oldalra, ahol bankkártya adatai megadásával létrejön a tranzakció.

Bankkártyával - a csomag átvételekor

Csomagja átvételekor bankkárytával is fizethet az alábbi szállítási módok választásakor:

GLS házhozszállítás, MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata, GLS csomagpont: nem minden csomagponton tud a helyszínen kártyával fizetni, tájékozódjon a fizetési lehetőségekről az alábbi linken: https://csomag.hu/csomagpont-kereso

Egészségpénztári kártya

Csak azok a termékek fizethetők egészségpénztári kártyával, amiket az egészségpénztár elfogadott, jóváhagyott. 

Ezeket a termék oldalon a termék képe alatt jobbra jelöli egy kis EP logó.

 Személyes átvétel esetén az alábbi egészségpénztári kártyákkal tud fizetni gyógyszertárunkban: Allianz, Dimenzió, Generali, Medicina, MKB,OTP, Patika, Prémium, Tempo, Új pillér, Vasutas, Vitamin.Ha nem személyesen veszi át a rendelését, de el szeretné számolni az összeget, úgy kérjük a számlázási névnél az egészségpénztár adatait adja meg. Akkor mi úgy állítjuk ki a számlát, amit Ön utólag be tud nyújtani elszámolásra.

Bővebben ...
Kevesebb ...

Ingyenes szállítás 18 000 Ft felett

Minőségellenőrzött termékek

Valós gyógyszertári háttér

Folyamatos akciók

Szeretne hasonló információkról olvasni?

Adja meg e-mail címét, hogy ne maradjon le az újdonságokról.