Kullancsteszt lyme-kór kimutatására Fassisi Botick 1 db

Az Egészségpénztári számlára elszámolható
Kullancsteszt lyme-kór kimutatására Fassisi Botick 1 db

A Fassisi Botick kullancsteszt a kullancsból való direkt borrelia kimutatást teszi lehetővé. 

Gyártó:
Bio Herb Kft

Rendelhető Hasonló termékeket keresek (Szállítási, átvételi idő: legfeljebb 3 nap)
Részletes leírás
Szállítási információk
Fizetési információk

A borrelia-antigének polyklonikus ellenanyagokkal, mint fogadókkal konjugált borrelia - ellenanyagok segítségével mutathatók ki. A kapilláriserőnek köszönhetően halad végig a kullancsból vett minta a tesztcsíkon.

A tesztcsík régiójában a kész borrelia antigén- ellenanyag komplexet az immobilizált fogadó reagens köti meg. A kontrollrégióban, a C jelnél minden esetben meg kell jelennie egy piros csíknak! Ez a teszt működése kontrolljául szolgál, megmutatja, hogy a folyadék teljesen  végighaladt-e a membránon. A teszten a T jelnél megjelenő második piros csík a kullancsból vett mintában borrelia jelenlétét igazolja, azaz pozitív eredményt jelent. Ha nem jelenik meg piros csík a teszten a T jelnél lévő régióban, az eredmény negatív, borreliák nem kimutathatók.

Alkalmazási terület: a teszt nem beteg diagnosztikum. A tesztet kizárólag kullancs vizsgálatára fejlesztették ki. A teszt pozitív eredménye borrelia - jelenlétet mutat a kullancsban. A teszt felhasználható mind emberen, mind társállatokon fellelt kullancsok vizsgálatára.

Miért fontos a Fassisi BoTick kullancs teszttel végzett kullancs analízis eredménye számunkra?

Nem minden fertőző kullancs csípése okoz fertőződést.

A pozitív teszt eredményről tájékoztassa háziorvosát, ill. állatorvosát.

Tájékozódjon tőlük, hogy a Borrelia garinii, B. afzelii és B. burgdorferi sensu stricto okozta kórképeknek milyen bevezető tünetei lehetnek a kullancs csípte áldozatnál.

A tünetek észlelésekor rögtön forduljon háziorvosához, ill. állatorvosához, hogy mielőbb a beteg diagnosztikai vizsgálatokat lefolytassák és a beteg gyógykezelését megkezdjék a mielőbbi gyógyulás céljából.

Fontos tudni, hogy a Lyme borreliosisból (régi nevén: Lyme-kórból) történő felgyógyulás  után nem alakul ki tartós immunológiai védettség, ezért egy év alatt akár kétszer is megfertőződhet, megbetegedhet.

A teszt előnyei:

Gyors és biztos diagnózis.

Használata nem igényel szakmai előképzettséget.

Könnyen kezelhető.

Bárhol alkalmazható.

Megfizethető ár.

0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel gyógyszertárunkban
0 Ft
0 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel GLS Ponton
1290 Ft
890 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Kiszállítás GLS-el
1390 Ft
1090 Ft
0 Ft

Készpénz

A csomag kézhezvételekor a csomagautomatás átvétel kivételével minden esetben tud készpénzzel fizetni.

A posta pontos átvétel választásakor (MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata) csak előre fizetés lehetséges, a weboldalon keresztül online bankkártyával. Nem lehetséges az utánvétes fizetési mód kiválasztása. Ha a csomag átvételekor szeretne fizetni, akkor kérjük válassza a GLS házhoz szállítást vagy a GLS Pontos átvételt.

Bankkártyával - a rendelés leadásakor online 

Bármely átvételi módhoz választhatja az online bankkártyás fizetési lehetőséget.Ebben az esetben a rendelés végén a „megrendelés elküldése” gombra kattintás után átnavigálja Önt a rendszer a SimplePay oldalra, ahol bankkártya adatai megadásával létrejön a tranzakció.

Bankkártyával - a csomag átvételekor

Csomagja átvételekor bankkárytával is fizethet az alábbi szállítási módok választásakor:

GLS házhozszállítás, MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata, GLS csomagpont: nem minden csomagponton tud a helyszínen kártyával fizetni, tájékozódjon a fizetési lehetőségekről az alábbi linken: https://csomag.hu/csomagpont-kereso

Egészségpénztári kártya

Csak azok a termékek fizethetők egészségpénztári kártyával, amiket az egészségpénztár elfogadott, jóváhagyott. 

Ezeket a termék oldalon a termék képe alatt jobbra jelöli egy kis EP logó.

 Személyes átvétel esetén az alábbi egészségpénztári kártyákkal tud fizetni gyógyszertárunkban: Allianz, Dimenzió, Generali, Medicina, MKB,OTP, Patika, Prémium, Tempo, Új pillér, Vasutas, Vitamin.Ha nem személyesen veszi át a rendelését, de el szeretné számolni az összeget, úgy kérjük a számlázási névnél az egészségpénztár adatait adja meg. Akkor mi úgy állítjuk ki a számlát, amit Ön utólag be tud nyújtani elszámolásra.

Bővebben ...
Kevesebb ...

Ingyenes szállítás 18 000 Ft felett

Minőségellenőrzött termékek

Valós gyógyszertári háttér

Folyamatos akciók

Szeretne hasonló információkról olvasni?

Adja meg e-mail címét, hogy ne maradjon le az újdonságokról.