Hansaplast tyúkszem tapasz 8 db

Az Egészségpénztári számlára elszámolható
Hansaplast tyúkszem tapasz 8 db
Segít a tyúkszem eltávolításában, és azonnal enyhíti a cipő nyomása okozta kellemetlen érzést.
Gyártó:
Beiersdorf AG

Raktáron (Szállítási, átvételi idő: legfeljebb két nap)
Részletes leírás
Szállítási információk
Fizetési információk

A bőr több rétegből áll. A legkülső réteg védi a mélyebben fekvő, érzékenyebb bőrrétegeket. Ha a bőr tartósan nyomásnak vagy szorításnak lesz kitéve (pl.a szűk cipő miatt) a bőrréteg megvastagszik, és bőrkeményedés alakul ki.

Használata: Egy tapaszt, vagy a tapaszból alakra vágott részt kell közvetlenül a szarúval fedett (bőrkeményedés) bőrfelületre helyezni. Kizárólag külsőleg alkalmazható!

Ez a kezelés ne haladja meg az egy hetet. A tapasz két nap után cserélendő és kb. négy nap elteltével lehet a meglágyított bőrkeményedést eltávolítani langyos szappanos vagy enyhén sós vízfürdő után.
Makacs esetekben a kezelést 48 óránként javasolt ismételni 14 napon keresztül tyúkszem, vagy bőrkeményedés eltávolítására, legfeljebb 12 hétig szemölcs esetén.

Alaposan tisztítsa meg és szárítsa meg a kezelendő bőrfelületet. Vágja ki a tapaszt a kezelendő bőrfelület nagyságának megfelelően, távolítsa el a védőpapírt és helyezze a bőrre a tapaszt, alaposan ügyelve, hogy az csak a bőrkeményedéssel érintkezzék. A környező egészséges bőrt óvni kell, javasolt pl. semleges tapasszal fedni.

0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel gyógyszertárunkban
0 Ft
0 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel GLS Ponton
1290 Ft
890 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Kiszállítás GLS-el
1390 Ft
1090 Ft
0 Ft

Készpénz

A csomag kézhezvételekor a csomagautomatás átvétel kivételével minden esetben tud készpénzzel fizetni.

A posta pontos átvétel választásakor (MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata) csak előre fizetés lehetséges, a weboldalon keresztül online bankkártyával. Nem lehetséges az utánvétes fizetési mód kiválasztása. Ha a csomag átvételekor szeretne fizetni, akkor kérjük válassza a GLS házhoz szállítást vagy a GLS Pontos átvételt.

Bankkártyával - a rendelés leadásakor online 

Bármely átvételi módhoz választhatja az online bankkártyás fizetési lehetőséget.Ebben az esetben a rendelés végén a „megrendelés elküldése” gombra kattintás után átnavigálja Önt a rendszer a SimplePay oldalra, ahol bankkártya adatai megadásával létrejön a tranzakció.

Bankkártyával - a csomag átvételekor

Csomagja átvételekor bankkárytával is fizethet az alábbi szállítási módok választásakor:

GLS házhozszállítás, MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata, GLS csomagpont: nem minden csomagponton tud a helyszínen kártyával fizetni, tájékozódjon a fizetési lehetőségekről az alábbi linken: https://csomag.hu/csomagpont-kereso

Egészségpénztári kártya

Csak azok a termékek fizethetők egészségpénztári kártyával, amiket az egészségpénztár elfogadott, jóváhagyott. 

Ezeket a termék oldalon a termék képe alatt jobbra jelöli egy kis EP logó.

 Személyes átvétel esetén az alábbi egészségpénztári kártyákkal tud fizetni gyógyszertárunkban: Allianz, Dimenzió, Generali, Medicina, MKB,OTP, Patika, Prémium, Tempo, Új pillér, Vasutas, Vitamin.Ha nem személyesen veszi át a rendelését, de el szeretné számolni az összeget, úgy kérjük a számlázási névnél az egészségpénztár adatait adja meg. Akkor mi úgy állítjuk ki a számlát, amit Ön utólag be tud nyújtani elszámolásra.

Bővebben ...
Kevesebb ...

Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett

Minőségellenőrzött termékek

Valós gyógyszertári háttér

Folyamatos akciók

Szeretne hasonló információkról olvasni?

Adja meg e-mail címét, hogy ne maradjon le az újdonságokról.