Lacalut aktiv preventív fogkrém 75 ml

Lacalut aktiv preventív fogkrém 75 ml

A lacalut aktív fogkrém finom tisztító szemcséi eltávolítják a foglepedéket és ezzel megakadályozzák a fogínygyulladást.

Gyártó:
Dr. Theiss Naturwaren GmbH.

75 ml
Raktáron (Szállítási idő: legfeljebb két nap)
Részletes leírás

A modern fogkrémek többsége hatékony védelmet biztosít a fogszuvasodás ellen. Az újabb kutatások szerint azonban a fogak elvesztésének csak 30 éves kor alatt legfőbb oka a fogszuvasodás. 30 év felett fogainkat sokkal inkább a fogíny és a fogágy betegségei (parodontosis) miatt veszítjük el.

A fogíny gyulladása és sorvadása átterjed a fogágyra, a fogak meglazulnak és egyrészt könnyebben megbetegszenek, másrészt akár az egészséges fog is kihullhat.

Ennek a káros folyamatnak a megelőzésére kiválóan alkalmas a lacalut aktív fogkrém, amelyet kifejezetten a fogíny és fogágy betegségei ellen fejlesztettek ki. Súlyosabb esetekben, amikor már észleljük a fogínygyulladás és sorvadás első jelét, a fogínyvérzést, használjunk rendszeresen lacalut aktív fogkrémet.

Egyik hatóanyaga vérzéscsillapító hatású, sőt a szájnyálkahártyán egy olyan védőréteg kialakulását segíti elő, mely biztosítja a fogíny feszességét és gátolja annak sorvadását. A lacalut aktív másik hatóanyaga kiváló baktérium-, vírus- és gombaellenes hatással rendelkezik, tehát alkalmas a fogíny bármilyen eredetű gyulladásának megelőzésére.

A lacalut aktív rendszeres használatával tehát megelőzhetjük a fogíny és az ezt követő fogágy megbetegedését, vagyis tovább őrizhetjük meg fogainkat. Végül, de nem utolsósorban leheletjavító, frissítő hatását naponta élvezhetjük.

Kiszerelés: 75 ml.

Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett

Minőségellenőrzött termékek

Valós gyógyszertári háttér

Folyamatos akciók

Szeretne hasonló információkról olvasni?

Adja meg e-mail címét, hogy ne maradjon le az újdonságokról.