Elmex fogkrém sensitive 75 ml

Elmex fogkrém sensitive 75 ml

Véd az érzékenység és a fognyaki szuvasodás ellen, aminflouriddal. Védelem az érzékenységet okozó fájdalmas hatásokkal szemben. 

Gyártó:
GABA International

75 ml
Rendelhető (Szállítási idő: legfeljebb öt nap)
Részletes leírás

Védelem a fognyaki szuvasodással szemben. Gyengéd tisztítás. Svájci kutatók által kifejlesztett készítmény. Klinikai tesztekkel tudományosan igazolt hatékonyság.

Hogyan alakul ki a szabadon álló fognyak, és milyen következményekhez vezet?

Normális esetben a fognyakat védi a fogíny. Amikor az íny visszahúzódik, a fognyak szabaddá válik. A fognyakat alkotó dentin puhább, mint a kemény fogzománc, így sokkal jobban ki van téve a fognyaki szuvasodásnak és a kopásnak. A dentinben számtalan kis csatornácska (dentincsatorna) is található, melyek a külső ingereket (meleg, hideg, édes, savanyú) közvetítik a fogidegek felé. A fájdalmas következmény: érzékeny fogak. Ezért van szükség a szabadon álló fognyak speciális védelmére.

Hogyan hat az Elmex Sensitive Plus fogkrém?

Az Elmex Sensitive Plus fogkrém különösen gyengéden tisztítja a szabadon álló fognyakat és az érzékeny fogakat. Ezen kívül az egyedülálló aminfluorid hatóanyag védőréteget képez az érzékeny fognyakon, így hatékony védelmet biztosít a fájdalmas ingerekkel és a fognyaki szuvasodással szemben.

Összetevők: Aqua, Sorbitol (*S) / Glycerin (*Y), Polyethylene, Hydrated silica, Hydroxyethylcellulose, Olaflur, Silica dimethyl silylate, Aroma, CI 77891, Sodium saccharin, *S/*Y: lásd gyártási szám, Olaflurt tartalmaz (1400 ppm F-).

Felhasználás: hatéves vagy annál fiatalabb gyermekek: borsónyi mennyiséget tegyen a fogkefére és ügyeljen arra, hogy gyermeke fogmosás közben minél kevesebb fogkrémet nyeljen le!

Kiszerelés: 75 ml.


Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett

Minőségellenőrzött termékek

Valós gyógyszertári háttér

Folyamatos akciók

Szeretne hasonló információkról olvasni?

Adja meg e-mail címét, hogy ne maradjon le az újdonságokról.