Elmex fogkrém sensitive 75 ml

Elmex fogkrém sensitive 75 ml

Véd az érzékenység és a fognyaki szuvasodás ellen, aminflouriddal. Védelem az érzékenységet okozó fájdalmas hatásokkal szemben. 

Gyártó:
GABA International

Rendelhető Hasonló termékeket keresek (Szállítási, átvételi idő: legfeljebb 3 nap)
Részletes leírás
Szállítási információk
Fizetési információk

Védelem a fognyaki szuvasodással szemben. Gyengéd tisztítás. Svájci kutatók által kifejlesztett készítmény. Klinikai tesztekkel tudományosan igazolt hatékonyság.

Hogyan alakul ki a szabadon álló fognyak, és milyen következményekhez vezet?

Normális esetben a fognyakat védi a fogíny. Amikor az íny visszahúzódik, a fognyak szabaddá válik. A fognyakat alkotó dentin puhább, mint a kemény fogzománc, így sokkal jobban ki van téve a fognyaki szuvasodásnak és a kopásnak. A dentinben számtalan kis csatornácska (dentincsatorna) is található, melyek a külső ingereket (meleg, hideg, édes, savanyú) közvetítik a fogidegek felé. A fájdalmas következmény: érzékeny fogak. Ezért van szükség a szabadon álló fognyak speciális védelmére.

Hogyan hat az Elmex Sensitive Plus fogkrém?

Az Elmex Sensitive Plus fogkrém különösen gyengéden tisztítja a szabadon álló fognyakat és az érzékeny fogakat. Ezen kívül az egyedülálló aminfluorid hatóanyag védőréteget képez az érzékeny fognyakon, így hatékony védelmet biztosít a fájdalmas ingerekkel és a fognyaki szuvasodással szemben.

Összetevők: Aqua, Sorbitol (*S) / Glycerin (*Y), Polyethylene, Hydrated silica, Hydroxyethylcellulose, Olaflur, Silica dimethyl silylate, Aroma, CI 77891, Sodium saccharin, *S/*Y: lásd gyártási szám, Olaflurt tartalmaz (1400 ppm F-).

Felhasználás: hatéves vagy annál fiatalabb gyermekek: borsónyi mennyiséget tegyen a fogkefére és ügyeljen arra, hogy gyermeke fogmosás közben minél kevesebb fogkrémet nyeljen le!

Kiszerelés: 75 ml.


0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel gyógyszertárunkban
0 Ft
0 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel GLS Ponton
1290 Ft
890 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Kiszállítás GLS-el
1390 Ft
1090 Ft
0 Ft

Készpénz

A csomag kézhezvételekor a csomagautomatás átvétel kivételével minden esetben tud készpénzzel fizetni.

A posta pontos átvétel választásakor (MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata) csak előre fizetés lehetséges, a weboldalon keresztül online bankkártyával. Nem lehetséges az utánvétes fizetési mód kiválasztása. Ha a csomag átvételekor szeretne fizetni, akkor kérjük válassza a GLS házhoz szállítást vagy a GLS Pontos átvételt.

Bankkártyával - a rendelés leadásakor online 

Bármely átvételi módhoz választhatja az online bankkártyás fizetési lehetőséget.Ebben az esetben a rendelés végén a „megrendelés elküldése” gombra kattintás után átnavigálja Önt a rendszer a SimplePay oldalra, ahol bankkártya adatai megadásával létrejön a tranzakció.

Bankkártyával - a csomag átvételekor

Csomagja átvételekor bankkárytával is fizethet az alábbi szállítási módok választásakor:

GLS házhozszállítás, MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata, GLS csomagpont: nem minden csomagponton tud a helyszínen kártyával fizetni, tájékozódjon a fizetési lehetőségekről az alábbi linken: https://csomag.hu/csomagpont-kereso

Egészségpénztári kártya

Csak azok a termékek fizethetők egészségpénztári kártyával, amiket az egészségpénztár elfogadott, jóváhagyott. 

Ezeket a termék oldalon a termék képe alatt jobbra jelöli egy kis EP logó.

 Személyes átvétel esetén az alábbi egészségpénztári kártyákkal tud fizetni gyógyszertárunkban: Allianz, Dimenzió, Generali, Medicina, MKB,OTP, Patika, Prémium, Tempo, Új pillér, Vasutas, Vitamin.Ha nem személyesen veszi át a rendelését, de el szeretné számolni az összeget, úgy kérjük a számlázási névnél az egészségpénztár adatait adja meg. Akkor mi úgy állítjuk ki a számlát, amit Ön utólag be tud nyújtani elszámolásra.

Bővebben ...
Kevesebb ...

Ingyenes szállítás 18 000 Ft felett

Minőségellenőrzött termékek

Valós gyógyszertári háttér

Folyamatos akciók

Szeretne hasonló információkról olvasni?

Adja meg e-mail címét, hogy ne maradjon le az újdonságokról.