Éden fülgyertya citrom kúpos 1 pár

Az Egészségpénztári számlára elszámolható
Éden fülgyertya citrom kúpos 1 pár

Citrom hatóanyaggal készült éden fülgyertyánkat az alábbi problémák enyhítésére ajánljuk: fertőző betegségekre, bakteriális fertőzésekre, homloküreg-, nyálkahártya-gyulladásra, orr-, fül-, gége gyulladásai esetére.

Gyártó:
Varbó Éden Kft.

Nincs készleten Hasonló termékeket keresek
Részletes leírás
Szállítási információk
Fizetési információk

Használat: vegyünk magunkhoz egy vízzel teli kis tálkát és egy csipeszt és egy doboz gyufát. A gyufára azért van szükség, hogy meg tudjuk gyújtani a fülgyertya tetejét. A tálka azért kell, hogy a csipesszel levett hamut bele tudjuk tenni, majd a fülgyertyát a kezelés végén a fülből kivéve el tudjuk oltani.

Fontos, hogy a kezelés alatt a kezelendő személy az oldalán feküdjön, fejét vízszintesen helyezzük el. Ha végeztünk az egyik füllel, forduljon meg a kezelendő személy és kezeljük a másik fület is.

A fülgyertyázást ne végezzük egyedül, mindig kérjük valaki segítségét.

Szaktudást nem igényel a fülgyertyázás, viszont mindig olvassuk el alaposan a kezelés menetét és tartsuk be a benne leírtakat.

Az éden fülgyertya használatának menete: Az éden fülgyertyát a gézzel ellátott végével a fülbe merőlegesen helyezzük el úgy, hogy az kényelmes legyen. Nem kell belenyomni a fülbe, mert az fájdalmat okozhat. Meggyújtást követően a hő gőzölög be a fülbe, fellazítva a letapadt fülzsírt, melyet a vákuumhatás kihoz a fülből. Ha a kezelés megkezdése után füst jön ki az Éden fülgyertya mellett, lassan forgassuk nyomás nélkül körbe, hogy megtalálja az útját. A hamut olyan 2 cm-ként le kell venni (ez a használat során olyan 3-4 alkalom) a fülgyertyáról, hogy a "kémény elv"-nek megfelelően a vákuumhatás megfelelően tudjon működni. A kezelés végeztével, amikor a jelzett vonalig elégettük az Éden fülgyertyát, felvágjuk és meglátjuk, hogy mit hozott ki a tisztítás során, vagyis a kezelés milyen eredménnyel járt.

A salakanyag színéből és minőségéből következtethetünk a probléma súlyosságára. A méreganyag látható lesz a fülgyertya belsejében a fülgyertya égésterméke mellett, mely fehéres-sárgás porszerű anyag. Ha nagyobb mennyiségben található a méreganyag, akkor érdemes a kezelést megismételni 1 nap kihagyásával még 2 alkalommal, hogy teljesen kitisztítsuk a fület. Ha a méreganyag mennyisége normálisnak mondható a kezelést elég 3 havonta megismételni, bár ez minden embernél más intervallumot igényel.

A kezelést követően 1-2 óra múlva áll igazán helyre az energiaáramlás, amely a fájdalommentes állapotot minél inkább megközelíti.

Nagyon fontos: az éden fülgyertyával való kezelések között, kúrák esetén mindig tartsunk 1 nap szünetet. Fülgyertya kúra esetén, a 3 kezelést követően már nagyon régi, kóros problémán is javítani tudunk.

Nem szabad szem elől téveszteni, hogy az egyensúlyközpontunk is a fülben van, ezért a "jó" fület is kezelnünk kell.

Termékeinknek káros mellékhatása nem ismeretes.

Ellenjavallatok: 3 éves kor alatt, mű és perforált dobhártya, gennyes fülgyulladás esetén használata nem ajánlott.

Ha a kezelés előtt tudomása van a kezelendő személynek, hogy a felhasznált anyagok (paraffin, cellulóz, illóolaj) bármelyikével szemben allergiás tünetei vannak, nem ajánljuk a termékek használatát.

Ha a panaszok a kezelések hatására sem enyhülnek, kérjük keresse fel háziorvosát, vagy forduljon szakorvoshoz!

0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel gyógyszertárunkban
0 Ft
0 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel GLS Ponton
1290 Ft
890 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Kiszállítás GLS-el
1390 Ft
1090 Ft
0 Ft

Készpénz

A csomag kézhezvételekor a csomagautomatás átvétel kivételével minden esetben tud készpénzzel fizetni.

A posta pontos átvétel választásakor (MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata) csak előre fizetés lehetséges, a weboldalon keresztül online bankkártyával. Nem lehetséges az utánvétes fizetési mód kiválasztása. Ha a csomag átvételekor szeretne fizetni, akkor kérjük válassza a GLS házhoz szállítást vagy a GLS Pontos átvételt.

Bankkártyával - a rendelés leadásakor online 

Bármely átvételi módhoz választhatja az online bankkártyás fizetési lehetőséget.Ebben az esetben a rendelés végén a „megrendelés elküldése” gombra kattintás után átnavigálja Önt a rendszer a SimplePay oldalra, ahol bankkártya adatai megadásával létrejön a tranzakció.

Bankkártyával - a csomag átvételekor

Csomagja átvételekor bankkárytával is fizethet az alábbi szállítási módok választásakor:

GLS házhozszállítás, MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata, GLS csomagpont: nem minden csomagponton tud a helyszínen kártyával fizetni, tájékozódjon a fizetési lehetőségekről az alábbi linken: https://csomag.hu/csomagpont-kereso

Egészségpénztári kártya

Csak azok a termékek fizethetők egészségpénztári kártyával, amiket az egészségpénztár elfogadott, jóváhagyott. 

Ezeket a termék oldalon a termék képe alatt jobbra jelöli egy kis EP logó.

 Személyes átvétel esetén az alábbi egészségpénztári kártyákkal tud fizetni gyógyszertárunkban: Allianz, Dimenzió, Generali, Medicina, MKB,OTP, Patika, Prémium, Tempo, Új pillér, Vasutas, Vitamin.Ha nem személyesen veszi át a rendelését, de el szeretné számolni az összeget, úgy kérjük a számlázási névnél az egészségpénztár adatait adja meg. Akkor mi úgy állítjuk ki a számlát, amit Ön utólag be tud nyújtani elszámolásra.

Bővebben ...
Kevesebb ...

Ingyenes szállítás 18 000 Ft felett

Minőségellenőrzött termékek

Valós gyógyszertári háttér

Folyamatos akciók

Szeretne hasonló információkról olvasni?

Adja meg e-mail címét, hogy ne maradjon le az újdonságokról.