ECOTEST COVID-19 Ag nyálas egylépéses automata otthoni tollteszt 1 db

Az Egészségpénztári számlára elszámolható
ECOTEST COVID-19 Ag nyálas egylépéses automata otthoni tollteszt 1 db

Az ECOTEST COVID-19 antigén nyálas automata tollteszt gyerekek és felnőttek otthoni tesztelésére készült. Ez a high-tech kinézetű automata gyorsteszt nyálmintából mutatja ki a SARS-CoV-2 vírus bármely variánsának antigénjét az új koronavírus-fertőzés korai szakaszában, közvetlenül az első tünetek megjelenését követő 5-7 nap során. A pozitív eredmény azt fogja megerősíteni, hogy az illető a teszt időpontjában vírusfertőzött, vagyis terjesztheti a fertőzést.

Gyártó:
Assure Tech. (Hangzhou) Co., Ltd.

Rendelhető Hasonló termékeket keresek (Szállítási, átvételi idő: legfeljebb 3 nap)
Részletes leírás
Szállítási információk
Fizetési információk

A tolltesztet gyermekek és felnőttek egyaránt használhatják, hiszen közreműködésük az eszköz tamponos végének szopogatásában, és a teszteredmény leolvasásában merül ki, ezen kívül a készülék valóban teljesen automata.

Nem kell a mintát a pufferoldattal elegyíteni, összekeverni. Teszteléskor minden nagyon magától értetődő és teljesen kézreálló. Egyszerűsége és megbízhatósága miatt nem is csoda, hogy ez az automata tollteszt vásárlóink egyik kedvenc COVID-19 tesztje.

Az ECOTEST COVID-19 antigén nyálas automata tollönteszt a SARS-CoV-2 nukleokapszid fehérje - vírusantigén - kimutatására szolgál azoknál a személyeknél, akiknél a tünetek megjelenését követő első hét napon belül felmerülhet a COVID-19 gyanúja.

 

Általános információk az antigén gyorsteszt működési elvének megértéséhez

Az antigénteszt a PCR-teszten kívül az egyetlen, hatóságilag elfogadott tesztelési módszer. Olyan esetekben célszerű alkalmazni, amikor a beteg tüneteket mutat és / vagy nagy a fertőzöttség kockázata. Némileg hasonlít a PCR tesztekre, hiszen az antigénteszt közvetlenül a vírus jelenlétét mutatja ki. Vagyis a teszt észleli a SARS-CoV-2 vírus bármely variánsára kifejezetten jellemző fehérjét, amit az immunrendszer is felismer, és amelyek kiváltják annak reakcióját, az immunválaszt. Az antigéntesztek innen kapták a nevüket is, hiszen a vírus egy fehérjéjét - antigénjét - mutatják ki.

 

FONTOS!

A SARS-CoV-2 vírus antigénje a legtöbb esetben a tünetek megjelenését követő 5-7 napon belül van jelen kimutatható mértékben a fertőzött személyben, ezért ez az automata antigén önteszt is ebben az időszakban szolgáltatja a legmegbízhatóbb eredményeket.

 

Legfontosabb előnyei

 • gyerekek COVID-19 tesztelésére ideális, hiszen rendkívül kíméletes a mintavétel
 • akinek számít a design, annak minden bizonnyal tetszeni fog ez az automata tollteszt!
 • a szopogatós mintavételi eljárás kényelmes és méltóságteljes
 • olcsóbb, mint a PCR teszt
 • hatóságilag is elfogadott tesztelési módszer
 • bárki letesztelheti magát, hiszen használatához nincs szükség üzemorvos, háziorvos, gyógyszerész vagy más egészségügyi szakember közreműködésére
 • a tesztet akár otthon, a nappalijában is bárki elvégezheti
 • az eredmény már 15 perc után leolvasható

 

Termékinformációk

 • A teszt használata teljesen biztonságos - még a gyerekek számára is.
 • A termék kifejezetten öntesztelésre, otthoni felhasználásra készült.
 • A pufferfolyadékot nem kell sehova sem átönteni, bekeverni, a minta levétele után minden megy automatikusan a maga útján.

A termék megnevezése: ECOTEST COVID-19 antigén nyálas automata tollteszt otthoni felhasználásra

A termék gyártójának neve, címe:

 • Assure Tech. (Hangzhou) Co., Ltd.
 • Building 4, No. 1418-50, Moganshan Road, Gongshu District, Hangzhou, 310011Zhejiang, P.R. China

A készlet tartalma:

 • Automata tollteszt
 • Használati utasítás
 • Hulladékgyűjtő tasak
 • Szárítószer

 

 

Tesztelés menete:

1. Tisztítsa meg a felületet, ahol tesztelni fog.

2. Minimum 20 másodpercig mosson kezet szappanos vízzel, vagy használjon kézfertőtlenítőt.

3. Bontsa ki a tolltesztet a csomagolásából. Felbontás után max. 1 órával végezze el a tesztet.

4. Húzza szét a tesztet és az extrakciós csövet.

5. Vegye le a tolltesztről a védősapkát.

6. Vegyen mély levegőt, és köhögjön erősen (3-5 alkalommal).

7. Vegye a mintagyűjtőt a szájába. Ügyeljen, hogy a tollteszt vége ne lógjon, hanem felfelé álljon, és maradjon is úgy 2 percig.

Megjegyzés:

 1. Dobja ki, és vegyen elő egy újat, ha a tollteszt vége nem állt végig felfelé, mert ilyenkor a teszteredmény téves lehet.
 2. Foggal ne harapjon rá, mert sérüléshez, ill. téves teszteredményhez vezethet. Ha mégis, dobja ki, és teszteljen újra egy másikkal.

8. Vegye ki a nyálmintagyűjtőt a szájából.

9. Nyomja a teszteszközt függőlegesen az extrakciós csőbe, amíg a tartógyűrű teteje a cső alá nem ér.

10. Tartsa a tesztet végig függőlegesen.

11. 15 perc elteltével olvassa le az eredményt.

12. Tesztelés után tegye a felhasznált tesztet a hulladékgyűjtő tasakba, majd dobja ki.

 

Fontos!

Amikor a tesztet függőlegesen beledugja az extrakciós csőbe, akkor a cső felső széle érjen a tartógyűrű teteje alá.

 

Az eredmény értelmezése:

 

POZITÍV: Két színes csík jelenik meg a membránon. Az egyik az ellenőrzési (CC), a másik a teszt régióban (TT).

A szín intenzitása a teszt régióban (TT) változhat, azonban bármilyen árnyalatot pozitív eredménynek kell tekinteni. Ne feledje, hogy ez egy kvalitatív teszt, amely a mintában lévő víruskoncentrációt nem méri. A pozitív eredmény egy esetleges SARS-CoV-2 fertőzésre utal, ami egyben azt is jelenti, hogy fennáll a veszélye mások megfertőzésének.

 

NEGATÍV: Csak egy színes csík jelenik meg, az ellenőrzési régióban (CC), míg a teszt régióban (TT) nem látható ilyen.

A negatív eredmény nem zárja ki teljesen a SARS-CoV-2 fertőzést, ezért továbbra is be kell tartani a távolságtartási és a védekezési intézkedésekre vonatkozó szabályokat. A fertőzés akkor is fennállhat, ha a teszt negatív. Fertőzési gyanú esetén 1-2 nap múlva ismételje meg a tesztet, mivel a koronavírus nem mutatható ki pontosan a fertőzés minden szakaszában.

 

ÉRVÉNYTELEN: Az ellenőrzési csík nem látható (CC). Ha nincs kontrollcsík, akkor a teszteredmény sem érvényes. Kérjük, nézze át újra a tesztelési eljárást, és ismételje meg azt egy új tesztkészlettel.

Az elégtelen minta, a nem pontosan betartott tesztelési eljárás, vagy a lejárt teszt a legvalószínűbb okai a teszt eredménytelenségének.

 

Megjegyzés:

A színintenzitás a tesztelési tartományban (TT) a mintában lévő analitok koncentrációjától függően változhat. Vegye figyelembe, hogy ez egy kvalitatív teszt, amely nem képes meghatározni a mintában lévő analitok mennyiségi koncentrációját.

 

A teszt tárolása:

A zárt csomagolású tollteszt 2 - 30 °C között, száraz, közvetlen napsugárzástól és fagytól védett helyen tárolandó. Felbontása után egy órával fel kell használni. A lejárati dátum a csomagoláson olvasható.

 

Figyelem!

Az antigén-gyorsteszt tájékoztató jellegű információval szolgál az esetleges fertőzöttségről. Alkalmazása nem képezheti a COVID-19 diagnózisának vagy kizárásának egyedüli alapját. Amennyiben a kontaktkutatás eredményeiből következően vagy a meglévő tünetek alapján fennáll a fertőzöttség gyanúja, a gyorsteszt eredményét más diagnosztikai módszerrel, például molekuláris teszt (PCR) elvégzésével meg kell erősíteni.

 

FIGYELMEZTETÉS!

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében, a termék egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követően nem küldhető vissza; így ezen termékre nem vonatkozik a 14 napos visszaküldési jog.

29 §(1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát (fogyasztót megillető elállási jog) e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.


0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel gyógyszertárunkban
0 Ft
0 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel GLS Ponton
1290 Ft
890 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Kiszállítás GLS-el
1390 Ft
1090 Ft
0 Ft

Készpénz

A csomag kézhezvételekor a csomagautomatás átvétel kivételével minden esetben tud készpénzzel fizetni.

A posta pontos átvétel választásakor (MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata) csak előre fizetés lehetséges, a weboldalon keresztül online bankkártyával. Nem lehetséges az utánvétes fizetési mód kiválasztása. Ha a csomag átvételekor szeretne fizetni, akkor kérjük válassza a GLS házhoz szállítást vagy a GLS Pontos átvételt.

Bankkártyával - a rendelés leadásakor online 

Bármely átvételi módhoz választhatja az online bankkártyás fizetési lehetőséget.Ebben az esetben a rendelés végén a „megrendelés elküldése” gombra kattintás után átnavigálja Önt a rendszer a SimplePay oldalra, ahol bankkártya adatai megadásával létrejön a tranzakció.

Bankkártyával - a csomag átvételekor

Csomagja átvételekor bankkárytával is fizethet az alábbi szállítási módok választásakor:

GLS házhozszállítás, MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata, GLS csomagpont: nem minden csomagponton tud a helyszínen kártyával fizetni, tájékozódjon a fizetési lehetőségekről az alábbi linken: https://csomag.hu/csomagpont-kereso

Egészségpénztári kártya

Csak azok a termékek fizethetők egészségpénztári kártyával, amiket az egészségpénztár elfogadott, jóváhagyott. 

Ezeket a termék oldalon a termék képe alatt jobbra jelöli egy kis EP logó.

 Személyes átvétel esetén az alábbi egészségpénztári kártyákkal tud fizetni gyógyszertárunkban: Allianz, Dimenzió, Generali, Medicina, MKB,OTP, Patika, Prémium, Tempo, Új pillér, Vasutas, Vitamin.Ha nem személyesen veszi át a rendelését, de el szeretné számolni az összeget, úgy kérjük a számlázási névnél az egészségpénztár adatait adja meg. Akkor mi úgy állítjuk ki a számlát, amit Ön utólag be tud nyújtani elszámolásra.

Bővebben ...
Kevesebb ...

Ingyenes szállítás 18 000 Ft felett

Minőségellenőrzött termékek

Valós gyógyszertári háttér

Folyamatos akciók

Szeretne hasonló információkról olvasni?

Adja meg e-mail címét, hogy ne maradjon le az újdonságokról.