Carnivit max kapszula 60 db

Az Egészségpénztári számlára elszámolható
Carnivit max kapszula 60 db

A carnivit max magnézium-aszparaginát tartalmával növeli a szívizom oxigénellátását, biztosítja az érrendszer rugalmasságát, hozzájárulva a normális szívműködés fenntartásához.

Forgalmazó:
Mediline Kft.
Nyilv. szám:
OGYI-1021/2007.

Rendelhető Hasonló termékeket keresek (Szállítási, átvételi idő: legfeljebb 3 nap)
Részletes leírás
Szállítási információk
Fizetési információk

A szervezet a magnézium-iont aszparaginát komplex formájában tudja a legjobban hasznosítani. A magnézium a leghatásosabb a szívbetegségek megelőzésére. A magnézium-pótlás, mint kiegészítő terápia, előnyös lehet az enyhe szív-, és érrendszeri panaszok (pl. vérnyomás problémák, koszorúér betegség) fennállásakor. Amennyiben ilyen esetben alkalmazza a készítményt, a szedés megkezdése előtt konzultáljon kezelőorvosával.

A carnivit max ajánlott adagolása biztosítja az átlagos felnőtt szervezet napi L-Carnitin és magnézium igényét.

A carnivit max kapszulában levő L-Carnitin szervezetünk esszenciális anyaga, és az ember számára alapvető és nélkülözhetetlen katalizátor. Ez az ismert, természetes anyag döntő fontosságú az emberi test energiaellátásában, elősegíti a szívizomzat optimális oxigénellátását. Az L-Carnitinnak döntő szerepe van abban, hogy a szervezetben lévő zsírsavmolekulák oxidációjuk után energiává alakuljanak. Az L-Carnitin javítja az erőnlétet, csökkenti az időskori panaszokat, növeli a szervezet ellenálló képességét.

Alkalmazása: elsősorban stressz, idegesség, kimerültség okozta átmeneti (enyhe-, múló) szív- és érrendszeri panaszok esetén.

Felvetődik, hogy hogyan lehet a szív és keringési rendszerünket karbantartani, az erőnlétet és az állóképességet jelentősen megnövelni? E kérdésekre a megoldást termékünk, a magas magnézium tartalmú carnivit max kapszula kínálja.

Megelőzés céllal naponta 2-3x1-2 kapszula, max. 5 kapszula/nap.

Fenntartó kezelésre naponta 2x2 kapszula, étkezésekkel egyidejűleg.

Hatóanyagai: L-Carnitin, Magnézium-aszparaginát komplex, Magnézium-oxid.

Tartalma: 60 db kapszula.

0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel gyógyszertárunkban
0 Ft
0 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel GLS Ponton
1290 Ft
890 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Kiszállítás GLS-el
1390 Ft
1090 Ft
0 Ft

Készpénz

A csomag kézhezvételekor a csomagautomatás átvétel kivételével minden esetben tud készpénzzel fizetni.

A posta pontos átvétel választásakor (MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata) csak előre fizetés lehetséges, a weboldalon keresztül online bankkártyával. Nem lehetséges az utánvétes fizetési mód kiválasztása. Ha a csomag átvételekor szeretne fizetni, akkor kérjük válassza a GLS házhoz szállítást vagy a GLS Pontos átvételt.

Bankkártyával - a rendelés leadásakor online 

Bármely átvételi módhoz választhatja az online bankkártyás fizetési lehetőséget.Ebben az esetben a rendelés végén a „megrendelés elküldése” gombra kattintás után átnavigálja Önt a rendszer a SimplePay oldalra, ahol bankkártya adatai megadásával létrejön a tranzakció.

Bankkártyával - a csomag átvételekor

Csomagja átvételekor bankkárytával is fizethet az alábbi szállítási módok választásakor:

GLS házhozszállítás, MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata, GLS csomagpont: nem minden csomagponton tud a helyszínen kártyával fizetni, tájékozódjon a fizetési lehetőségekről az alábbi linken: https://csomag.hu/csomagpont-kereso

Egészségpénztári kártya

Csak azok a termékek fizethetők egészségpénztári kártyával, amiket az egészségpénztár elfogadott, jóváhagyott. 

Ezeket a termék oldalon a termék képe alatt jobbra jelöli egy kis EP logó.

 Személyes átvétel esetén az alábbi egészségpénztári kártyákkal tud fizetni gyógyszertárunkban: Allianz, Dimenzió, Generali, Medicina, MKB,OTP, Patika, Prémium, Tempo, Új pillér, Vasutas, Vitamin.Ha nem személyesen veszi át a rendelését, de el szeretné számolni az összeget, úgy kérjük a számlázási névnél az egészségpénztár adatait adja meg. Akkor mi úgy állítjuk ki a számlát, amit Ön utólag be tud nyújtani elszámolásra.

Bővebben ...
Kevesebb ...

Ingyenes szállítás 18 000 Ft felett

Minőségellenőrzött termékek

Valós gyógyszertári háttér

Folyamatos akciók

Szeretne hasonló információkról olvasni?

Adja meg e-mail címét, hogy ne maradjon le az újdonságokról.