Bonolact Pro+General Élőflórát tartalmazó kapszula 10 db

Bonolact Pro+General Élőflórát tartalmazó kapszula 10 db

A Bonolact Pro+General magas minőségű élőflórás készítmény, mely kapszulánként 10 milliárd CFU mennyiségben tartalmaz Lactobacillus acidophilus, LA-5® és Bifidobacterium, BB-12® aktív baktériumtörzseket. A probiotikumok részt vesznek a bélflóra természetes egyensúlyának fenntartásában és az emésztési folyamatokban.

Gyártó:
Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet
Nyilv. szám:
22266/2019

Rendelhető Hasonló termékeket keresek (Szállítási, átvételi idő: legfeljebb 3 nap)
Részletes leírás
Szállítási információk
Fizetési információk

Bonolact Pro+General – Élőflórát tartalmazó kapszula

A Bonolact Pro+General magas minőségű élőflórás készítmény, mely kapszulánként 10 milliárd CFU mennyiségben tartalmaz Lactobacillus acidophilus, LA-5® és Bifidobacterium, BB-12® aktív baktériumtörzseket, melyek a több, mint 100 éves múlttal rendelkező dán Chr. Hansen védjeggyel ellátott, bejegyzett baktériumtörzsei.

  • Lactobacillus acidophilus, LA-5®
  • Bifidobacterium, BB-12®

ABonolact®Pro+general 3 éves kortól alkalmazható. A készítményt laktózérzékenyek is fogyaszthatják!

Probiotikum

Olyan jótékony baktériumok, amelyek a bélflóra helyreállításával megerősítik az immunrendszert, és megvédik a szervezetet a káros baktériumokkal szemben. Kiszorítják a betegséget okozó baktériumokat, ezért nemcsak emésztési probléma esetén, de megelőzésre is érdemes évente többször kúraszerűen fogyasztani. A probiotikumok fogyasztása megelőzheti bizonyos fertőzések, gyulladások kialakulását, megerősítheti a szervezet védekező képességét. A megelőzés mellett jótékony hatásukat fejtik ki egy-egy betegség után is. Különösen antibiotikum szedése esetén fontos a pótlása, mely a káros baktériumok mellett a hasznos baktériumokat is elpusztítja.

 

Bizonyított hatásaik a következők:

  • mérsékli az antibiotikumok okozta hasmenéses tüneteit,
  • helyreállítja az elpusztult bélflórát,
  • megelőzi az utazási hasmenés előfordulását,
  • enyhíti az időskori székrekedés és hasmenés okozta panaszokat,
  • csökkenti a heveny vírusos hasmenés és gyulladásos bélbetegségek tüneteit,
  • jótékonyan befolyásolja a bélflóra és az immunrendszer működését, így enyhíti az allergiás eredetű bőrbetegségek tüneteit.

Hatóanyagok 1 kapszulában:

43,20-62,90 mg élő probiotikus hatású baktériumok: min. 5×109 Lactobacillus acidophilus LA-5R és min. 5×109 Bifidobacterium BB-12R

 

Segédanyagok: vízmentes glükóz, burgonyakeményítő, mikrokristályos cellulóz és magnézium-sztearát. Kapszulahéj: zselatin, titán-dioxid.

 

Fogyasztása ajánlott: A bélflóra regenerálására, elsősorban az antibiotikum kúra kezelések alatt és után, valamint a kemo- és sugárterápia befejezése után javasolt.

Ajánlott adagolás:

napi 2×1 kapszula étkezés közben, folyadékkal. A bélflóra hatékony regenerálása érdekében ajánlott a doboz teljes tartalmának elfogyasztása.

A készítmény kúraszerű fogyasztásának mellékhatása nem ismeretes. A rendszeres fogyasztás első napjaiban a készítményre érzékenyebb egyéneknél enyhe puffadás figyelhető meg. Ha nem várt hatást észlel, tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

A Re+general alkalmazása nem okoz függőséget, hosszan tartó használata során mellékhatás megjelenése nem ismert így használatának nincs időbeni korlátja.

 

Figyelmeztetés: A készítmény bármely összetevőjével szembeni egyéni túlérzékenység, valamint az immunrendszer zavarai (pl. HIV-fertőzés) esetén nem javasolt a fogyasztása.

A Re+general kapszula aktív és nem aktív alkotórésze biztonságos a gyerekek számára. Fogyasztását a vegyes étrendre történő átállást követően javasoljuk. Ennél korábban csak akkor ajánljuk, ha a gyermek antibiotikumos kezelésben részesül. Ekkor a kapszula használata előtt kérje ki a gyermekorvos véleményét!

A készítmény kis mennyiségű glükózt tartalmaz, ezért ritka, örökletes anyagcserezavarban – glükóz-galaktóz malabszorpcióba – szenvedő betegeknek nem ajánlott a szedése.

Tejcukor érzékenyek fogyaszthatják. A tejfehérje allergiában szenvedők kérjék ki kezelő orvosuk véleményét.

Egyes gyógyszerek (pl. antibiotikumok) gátolhatják ezen bektériumok növekedését, illetve elpusztítják azokat. Így a Re+general alkalmazása főleg antibiotikum kúra alatt a gyógyszer bevétele után 3 órával ajánlott.

0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel gyógyszertárunkban
0 Ft
0 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel GLS Ponton
1290 Ft
890 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Kiszállítás GLS-el
1390 Ft
1090 Ft
0 Ft

Készpénz

A csomag kézhezvételekor a csomagautomatás átvétel kivételével minden esetben tud készpénzzel fizetni.

A posta pontos átvétel választásakor (MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata) csak előre fizetés lehetséges, a weboldalon keresztül online bankkártyával. Nem lehetséges az utánvétes fizetési mód kiválasztása. Ha a csomag átvételekor szeretne fizetni, akkor kérjük válassza a GLS házhoz szállítást vagy a GLS Pontos átvételt.

Bankkártyával - a rendelés leadásakor online 

Bármely átvételi módhoz választhatja az online bankkártyás fizetési lehetőséget.Ebben az esetben a rendelés végén a „megrendelés elküldése” gombra kattintás után átnavigálja Önt a rendszer a SimplePay oldalra, ahol bankkártya adatai megadásával létrejön a tranzakció.

Bankkártyával - a csomag átvételekor

Csomagja átvételekor bankkárytával is fizethet az alábbi szállítási módok választásakor:

GLS házhozszállítás, MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata, GLS csomagpont: nem minden csomagponton tud a helyszínen kártyával fizetni, tájékozódjon a fizetési lehetőségekről az alábbi linken: https://csomag.hu/csomagpont-kereso

Egészségpénztári kártya

Csak azok a termékek fizethetők egészségpénztári kártyával, amiket az egészségpénztár elfogadott, jóváhagyott. 

Ezeket a termék oldalon a termék képe alatt jobbra jelöli egy kis EP logó.

 Személyes átvétel esetén az alábbi egészségpénztári kártyákkal tud fizetni gyógyszertárunkban: Allianz, Dimenzió, Generali, Medicina, MKB,OTP, Patika, Prémium, Tempo, Új pillér, Vasutas, Vitamin.Ha nem személyesen veszi át a rendelését, de el szeretné számolni az összeget, úgy kérjük a számlázási névnél az egészségpénztár adatait adja meg. Akkor mi úgy állítjuk ki a számlát, amit Ön utólag be tud nyújtani elszámolásra.

Bővebben ...
Kevesebb ...

Ingyenes szállítás 18 000 Ft felett

Minőségellenőrzött termékek

Valós gyógyszertári háttér

Folyamatos akciók

Szeretne hasonló információkról olvasni?

Adja meg e-mail címét, hogy ne maradjon le az újdonságokról.