Beteg táplálékaink - A szalmonellától a madárinfluenzáig

Beteg táplálékaink  - A szalmonellától a madárinfluenzáig

A harmadik évezredtől sokan gyökeres változásokat reméltek. 

Forgalmazó:

Raktáron (Szállítási, átvételi idő: legfeljebb két nap)
Részletes leírás
Szállítási információk
Fizetési információk

Az ezredfordulót átlépve azonban a korábbi kedvezőtlen tendenciák folytatódtak, sőt erősödni látszanak. Ezek közül szinte a legszembetűnőbb az emberre is veszélyes állatbetegségek megszaporodása, gyakoriságuk emelkedése. A madárinfluenza hírére a világon és hazánkban is sokan felkapták a fejüket - méltán, hiszen valós kockázatról van szó. Emellett azonban számos olyan, állatokkal és állati eredetű élelmiszerekkel összefüggő kockázati tényező létezik korunkban, melyek az előbbinél nagyobb veszélyt jelenthetnek egészségünkre. Nem tartunk tőlük, mivel alig ismertek széles körben, egy-egy húsbotrány, ételmérgezés által okozott tömeges megbetegedés vagy haláleset mégis jelzi: egyre kevésbé lehet biztonságban gyermek és felnőtt.
A táplálkozástudomány „ragaszkodik" a húsfélék, a tej, a tejtermékek és tojás rendszeres fogyasztásához, az élelmiszeripari résztvevők nem kis örömére. De milyen árat fizethet a fogyasztó, ha hiba csúszik a tudományos szemléletbe vagy a gyártási folyamatba?
Figyelembe veszik-e, hogy korunkban szinte minden „kifordult a sarkaiból", és mind a mikrobiológiában, mind az emberi szervezetben és magatartásban mélyreható változások történnek?
Az emberek egyre betegebbek, és gyógyulni szeretnének. Ez azonban a túltenyésztett, beteges állatok felhasználásával, „titkos receptúrák" alapján készült élelmiszerek ajánlásával szinte lehetetlen. Beteges ember „beteges tápláléktól" nem lehet egészséges.

0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel gyógyszertárunkban
0 Ft
0 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel GLS Ponton
1290 Ft
890 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Kiszállítás GLS-el
1390 Ft
1090 Ft
0 Ft

Készpénz

A csomag kézhezvételekor a csomagautomatás átvétel kivételével minden esetben tud készpénzzel fizetni.

A posta pontos átvétel választásakor (MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata) csak előre fizetés lehetséges, a weboldalon keresztül online bankkártyával. Nem lehetséges az utánvétes fizetési mód kiválasztása. Ha a csomag átvételekor szeretne fizetni, akkor kérjük válassza a GLS házhoz szállítást vagy a GLS Pontos átvételt.

Bankkártyával - a rendelés leadásakor online 

Bármely átvételi módhoz választhatja az online bankkártyás fizetési lehetőséget.Ebben az esetben a rendelés végén a „megrendelés elküldése” gombra kattintás után átnavigálja Önt a rendszer a SimplePay oldalra, ahol bankkártya adatai megadásával létrejön a tranzakció.

Bankkártyával - a csomag átvételekor

Csomagja átvételekor bankkárytával is fizethet az alábbi szállítási módok választásakor:

GLS házhozszállítás, MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata, GLS csomagpont: nem minden csomagponton tud a helyszínen kártyával fizetni, tájékozódjon a fizetési lehetőségekről az alábbi linken: https://csomag.hu/csomagpont-kereso

Egészségpénztári kártya

Csak azok a termékek fizethetők egészségpénztári kártyával, amiket az egészségpénztár elfogadott, jóváhagyott. 

Ezeket a termék oldalon a termék képe alatt jobbra jelöli egy kis EP logó.

 Személyes átvétel esetén az alábbi egészségpénztári kártyákkal tud fizetni gyógyszertárunkban: Allianz, Dimenzió, Generali, Medicina, MKB,OTP, Patika, Prémium, Tempo, Új pillér, Vasutas, Vitamin.Ha nem személyesen veszi át a rendelését, de el szeretné számolni az összeget, úgy kérjük a számlázási névnél az egészségpénztár adatait adja meg. Akkor mi úgy állítjuk ki a számlát, amit Ön utólag be tud nyújtani elszámolásra.

Bővebben ...
Kevesebb ...

Ingyenes szállítás 18 000 Ft felett

Minőségellenőrzött termékek

Valós gyógyszertári háttér

Folyamatos akciók

Szeretne hasonló információkról olvasni?

Adja meg e-mail címét, hogy ne maradjon le az újdonságokról.