Pharma Nord selenoprecise eurotabs 100 tabletta 60 db

Pharma Nord selenoprecise eurotabs 100 tabletta 60 db

A szelén egy létfontosságú nyomelem, számos szelenoprotein és szelénfüggő enzim támogatója, melyek egészségünk szempontjából elengedhetetlenek. Ezen felül a szelén fontos a pajzsmirigy megfelelő működéséhez. Köztudott, hogy a szelén olyan biológiai folyamatokat támogat, melyek különböző életfolyamatok fenntartásához fontosak, mint például: a normális immunrendszer, a pajzsmirigy megfelelő működése, az egészséges spermiumképződés, sejtvédelem, egészséges haj és körmök.

Gyártó:
Pharma Nord Kft.
Nyilv. szám:
OÉTI.:8869/2011.

60 db
Raktáron (Szállítási idő: legfeljebb két nap)
Részletes leírás

A SelenoPrecise szabadalmaztatott Pharma Nord élesztőt, szelenometionint és több mint 30 féle szerves szelén vegyületet tartalmaz. A készítmény egyedülálló abban, hogy dokumentáltan nagyon magas felszívódást garantál, stabil minőségben: 89% szelén tartalom szívódik fel a szervezetben.

A SelenoPrecise sok különböző szelénforrást tartalmaz, mert kiderült, hogy mindegyik fajtának  más szerepe van a szervezetben. A szelénfajták széles skálája lehetővé teszi, hogy felvegye a versenyt a természetes szelénfajtákkal, amelyek a kiegyensúlyozott étrendben is megtalálhatóak.

Szervezetünkben a szelén kétféle formában található meg: szelenometionin (a metionin helyett különböző fehérjékbe van beágyazódva) és szelenocisztein. A szelenometioninhez kizárólag étkezés során juthatunk, mivel szervezetünk nem képes előállítani. A szervezetünk azonban a szelenometionint képes szelenociszteinné alakítani, melyhez szintén az étkezéssel, se-metilselenocisztein formájában juthatunk.

A SelenoPrecise mindkét szelén forrást tartalmazza, (szelenomethionint és szelenocisztein) valamint néhány egyéb vegyületet is.

Tápanyag 1 tablettában:                                             % RDA*

Szelénium          100 μg                   182%

*RDA: felnőttek számára ajánlott napi bevitel.

Adagolás: napi 1 tabletta.

Tárolás: szobahőmérsékleten.

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl.

Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó.

Összetevők: tömegnövelőszer: mikrokristályos cellulóz; szilárdító anyag: dikalcium-foszfát, szelénes élesztő; csomósodást gátlók: szilícium-dioxid, magnézium-sztearát; fényezőanyag:

 hidroxi-propil-metil-cellulóz; hordozó: talkum; színezék: titán-dioxid.

Kiszerelés: 60 tabletta.

Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett

Minőségellenőrzött termékek

Valós gyógyszertári háttér

Folyamatos akciók

Szeretne hasonló információkról olvasni?

Adja meg e-mail címét, hogy ne maradjon le az újdonságokról.