Ohropax szilikon füldugó 3 pár

Az Egészségpénztári számlára elszámolható
Ohropax szilikon füldugó 3 pár

Kellemesen hűvös, lágy kényeztetés a fülnek - minden nap.

Gyártó:
Beaco Bt.

Raktáron (Szállítási, átvételi idő: legfeljebb két nap)
Részletes leírás
Szállítási információk
Fizetési információk

Ezt nyújtja az új szilikonos zajvédő füldugó, mely anyagának köszönhetően teljesen rugalmas, lágy, könnyedén formázható, így kiválóan alkalmas a mindennapi zajvédelemre.

Az Ohropax Silicon medicinális szilikonból áll. Ez a sokrétűen felhasználható anyag ideális a fül védelmére is.  Rugalmas és formázható, hatékonyan szigeteli a zaj, víz és a szél behatásait.

Bőrbarát tulajdonságának köszönhetően kellemes a viselete.

Privát szabad idejében ki szeretne kapcsolódni, jó közérzetet biztosítani, vagy munkájára kíván koncentrálni? Akkor válassza az Ohropax Silicon füldugót és a zavaró, kellemetlen mellékzaj rögtön kiiktatásra kerül.

Az Ohropax Silicon füldugó hatékony védelmet nyújt a víz fülbe való behatolása ellen. Ideális kísérője a nyári fürdőzéseknek és uszodai látogatásoknak. Mivel minden méretű hallójáratba beilleszthető, ezért a gyerekfül számára ez a legmegfelelőbb fülvédelmi alternatíva.

Használata egyszerű:

Ohropax Silicon füldugót tiszta kézzel, többször egymás után erősen gyurmázva, golyó alakúra formáljuk. Vigyázzunk, ne hogy hosszúkás formára sikerüljön! A gyerekfül esetében kisebbre is alakíthatjuk. Csak egyetlen egy, megfelelő nagyságú, egyben lévő dugót használjunk.

A füldugót a száraz és tiszta fül nyílásához illesztjük.

A golyót óvatosan a fülkagylóba nyomjuk úgy, hogy az biztonságosan bent maradjon és a fül hallójáratának alakját maximálisan felvegye. Ne helyezzük túl mélyre!

A dugó eltávolításakor óvatosan, egészben az ujjunkkal kihúzzuk a fülből. Ne alkalmazzunk kemény anyagból készült segédeszközöket.

Kompatibilitás:

Az Ohropax Silicon füldugó kimondottan bőrbarát terméknek számít. Allergiát okozó összetevőket nem tartalmaz. A füldugók használata megszokást igényel. Ajánlott a viselési időtartam fokozatos meghosszabbítása. Ritka esetben a saját pulzusunkat is hallhatjuk, de ez az effektus normális esetben rövid idő után megszűnik.

Az Ohropax Silicon termék magas hangtompítási értékeket mutat fel az összes frekvenciatartományban

A következőképpen állapítjuk meg a fülvédő dugók alkalmassági fokát:

1. Állapítsa meg dB-ben a beható hangzás szintjét az adott frekvenciában. ( pl. a készülék útmutatója alapján ).

2. Vonja le ebből az értékből a hozzátartozó APV-értéket ( feltételezett védelem ).

3. A fennmaradó érték 85 dB alatt kell, hogy legyen. Az egyszerűség kedvéért a következő, megközelítő középérték segítségével is elvégezhetjük a számítást:

SNR ( single number rating, általános tompítás ).

H ( high, magasabb frekvencia ).

M ( medium, középértékü frekvencia ).

L ( low, alacsony frekvenciatartomány ).

Példa: Egy készülék egy 1000 Hz-es frekvenciával 100 dB-es hangzási értéket mutat.  Az Ohropax Silicon füldugó ezt a beható hangzást 19,1 dB (APV) -es frekvenciával tompítja. A fennmaradó zaj általi megterhelés 80,9 dB nagyságú. Ohropax Silicon alkalmasnak mondható, mivel az értéke 85 dB alatt van.

Termékinformáció:

Anyag: orvosi szilikon.

Szín: rózsaszín, pink.

Tulajdonságai: plasztikusan, tetszés szerint formálható szilikon anyagból készült. Nyomás nélkül minden méretű hallójáratba beillik.

Általános biztonsági útmutató:

Használat előtt formázandó, újra felhasználható fülvédő termék az EN 352-2: 2002  egyeztetési norma szerint. BGIA által ( 0121 -es számmal) tesztelt termék . D-53754  Sankt Augustin

Használata:

1.Tegye be a füldugót gondosan a fülébe a használati utasítás szerint.

Ügyeljen a higiénikus használatara!

Zajvédőként: a füldugók az összes zajzónában megszakítás nélkül viselendők.

Vízvédőként: Ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy a füldugók különböző mozdulatoknál, mint pl. vízbe való ugráskor, gyorsúszáskor, vagy merüléskor bizonyos körülmények között meglazulhatnak, és így nem biztosítanak megfelelő védelmet. Ha krónikus fülbetegségben szenved, vagy a dobhártya sérülése áll fenn, akkor kérdezze meg kezelő orvosát vagy gyógyszerészét a füldugók alkalmazásával kapcsolatban.

2. A használatukig őrizzük meg a füldugókat eredeti csomagolásukban, tárolja tisztán és száraz helyen, és óvja őket az extrém hőmérséklettől, valamint direkt napfénytől.

3. A szilikonos füldugók többször felhasználhatóak. Meleg, szappanos vízzel, óvatosan tisztíthatóak. Cserélje ki azokat a dugókat, amelyek szemmel látható, nem lemosható szennyeződést tartalmaznak vagy hosszabb használat után elveszítették rugalmasságukat, megkeményedtek és nem szigetelnek megfelelően.

4. Ez a termék is különböző kémiai összetevők által károsodhat.

További információval az Ohropax gyártó cég szolgálhat.

Kiszerelés: 6 db füldugó / praktikus műanyag dobozkában.

Figyelmeztetés! Az előírások be nem tartása a termék védőhatásának lényeges csökkenését eredményezheti.

0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel gyógyszertárunkban
0 Ft
0 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel GLS Ponton
1290 Ft
890 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Kiszállítás GLS-el
1390 Ft
1090 Ft
0 Ft

Készpénz

A csomag kézhezvételekor a csomagautomatás átvétel kivételével minden esetben tud készpénzzel fizetni.

A posta pontos átvétel választásakor (MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata) csak előre fizetés lehetséges, a weboldalon keresztül online bankkártyával. Nem lehetséges az utánvétes fizetési mód kiválasztása. Ha a csomag átvételekor szeretne fizetni, akkor kérjük válassza a GLS házhoz szállítást vagy a GLS Pontos átvételt.

Bankkártyával - a rendelés leadásakor online 

Bármely átvételi módhoz választhatja az online bankkártyás fizetési lehetőséget.Ebben az esetben a rendelés végén a „megrendelés elküldése” gombra kattintás után átnavigálja Önt a rendszer a SimplePay oldalra, ahol bankkártya adatai megadásával létrejön a tranzakció.

Bankkártyával - a csomag átvételekor

Csomagja átvételekor bankkárytával is fizethet az alábbi szállítási módok választásakor:

GLS házhozszállítás, MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata, GLS csomagpont: nem minden csomagponton tud a helyszínen kártyával fizetni, tájékozódjon a fizetési lehetőségekről az alábbi linken: https://csomag.hu/csomagpont-kereso

Egészségpénztári kártya

Csak azok a termékek fizethetők egészségpénztári kártyával, amiket az egészségpénztár elfogadott, jóváhagyott. 

Ezeket a termék oldalon a termék képe alatt jobbra jelöli egy kis EP logó.

 Személyes átvétel esetén az alábbi egészségpénztári kártyákkal tud fizetni gyógyszertárunkban: Allianz, Dimenzió, Generali, Medicina, MKB,OTP, Patika, Prémium, Tempo, Új pillér, Vasutas, Vitamin.Ha nem személyesen veszi át a rendelését, de el szeretné számolni az összeget, úgy kérjük a számlázási névnél az egészségpénztár adatait adja meg. Akkor mi úgy állítjuk ki a számlát, amit Ön utólag be tud nyújtani elszámolásra.

Bővebben ...
Kevesebb ...

Ingyenes szállítás 18 000 Ft felett

Minőségellenőrzött termékek

Valós gyógyszertári háttér

Folyamatos akciók

Szeretne hasonló információkról olvasni?

Adja meg e-mail címét, hogy ne maradjon le az újdonságokról.