Interprox plus mini conical piros 1 mm 6 db

Interprox plus mini conical piros 1 mm 6 db

Használata ajánlott: Interdentális rések, diasztéma, furkációs területek, fix protézisek, implantátumok és fogszabályzó készülékek esetében a nehezen elérhető területek tisztántartására, a biofilm (baktérium-plakk) kialakulásának megelőzésére.

Forgalmazó:
Sanitaria Kft.

Rendelhető Hasonló termékeket keresek (Szállítási, átvételi idő: legfeljebb 3 nap)
Részletes leírás
Szállítási információk
Fizetési információk

Jellemzők:

- 1 mm,

-1 bliszter (6 db kefe).

A fekete színű rostok biztosítják a fennmaradt bakteriális plakk láthatóvá tételét, a fehér színű rostok az esetlegesen előforduló vérzés feltárását szolgálják. Hajlított nyaki részének köszönhetően a posterior régiók kényelmesebben elérhetőek. Védőkupakja védi a rostokat és biztosítja az optimális higiéniát a használat során.

Használata ajánlott: Interdentális rések, diasztéma, furkációs területek, fix protézisek, implantátumok és fogszabályozó készülékek esetében a nehezen elérhető területek tisztántartására, a biofilm (baktérium-plakk) kialakulásának megelőzésére.

Két színű Tynex rostszálakból álló fogközi kefék.

A fekete színű rostok biztosítják a fennmaradt bakteriális plakk láthatóvá tételét, a fehér színű rostok az esetlegesen előforduló vérzés feltárását szolgálják.

Hajlított nyaki részének köszönhetően a posterior régiók kényelmesebben elérhetőek.

Védőkupakja védi a rostokat és biztosítja az optimális higiéniát a használat során.

Interdentális rések:

A megfelelő interdentális higiénia megelőzi és sikeresen felveszi a harcot a caries és parodontális betegségekkel szemben.

Diasztéma:

A fogak közötti nagyobb távolságok kiemelt figyelmet igényelnek a biofilm kialakulás  elkerülése érdekében.

Fix protézis:

Ételmaradék halmozódhat fel a fix hidak körül. Ezért is fontos ezeken a nehezen elérhető helyeken a megfelelő szájhigiénia.

Implantátumok:

Az implantátum körüli területek tisztántartása segít a biofilm kialakulásának megelőzésében és az optimális szájhigiénia elérésében.

Fogszabályozó készülékek:

Azon pácienseknek, akik fogszabályozót viselnek, különösen nagy figyelmet kell szenteljenek a nehezen elérhető részeknek: brackettek körüli régiók, fém szalagok, drótok, fogíny széle.

Furkációs területek:

Amikor a fogíny visszahúzódik, a fedetlenül maradt furkációs területek ki vannak téve a biofilm-, fogkőképződés és bakteriális törmelék veszélyének.

Kiszerelés: 6 db.

0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel gyógyszertárunkban
0 Ft
0 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel GLS Ponton
1290 Ft
890 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Kiszállítás GLS-el
1390 Ft
1090 Ft
0 Ft

Készpénz

A csomag kézhezvételekor a csomagautomatás átvétel kivételével minden esetben tud készpénzzel fizetni.

A posta pontos átvétel választásakor (MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata) csak előre fizetés lehetséges, a weboldalon keresztül online bankkártyával. Nem lehetséges az utánvétes fizetési mód kiválasztása. Ha a csomag átvételekor szeretne fizetni, akkor kérjük válassza a GLS házhoz szállítást vagy a GLS Pontos átvételt.

Bankkártyával - a rendelés leadásakor online 

Bármely átvételi módhoz választhatja az online bankkártyás fizetési lehetőséget.Ebben az esetben a rendelés végén a „megrendelés elküldése” gombra kattintás után átnavigálja Önt a rendszer a SimplePay oldalra, ahol bankkártya adatai megadásával létrejön a tranzakció.

Bankkártyával - a csomag átvételekor

Csomagja átvételekor bankkárytával is fizethet az alábbi szállítási módok választásakor:

GLS házhozszállítás, MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata, GLS csomagpont: nem minden csomagponton tud a helyszínen kártyával fizetni, tájékozódjon a fizetési lehetőségekről az alábbi linken: https://csomag.hu/csomagpont-kereso

Egészségpénztári kártya

Csak azok a termékek fizethetők egészségpénztári kártyával, amiket az egészségpénztár elfogadott, jóváhagyott. 

Ezeket a termék oldalon a termék képe alatt jobbra jelöli egy kis EP logó.

 Személyes átvétel esetén az alábbi egészségpénztári kártyákkal tud fizetni gyógyszertárunkban: Allianz, Dimenzió, Generali, Medicina, MKB,OTP, Patika, Prémium, Tempo, Új pillér, Vasutas, Vitamin.Ha nem személyesen veszi át a rendelését, de el szeretné számolni az összeget, úgy kérjük a számlázási névnél az egészségpénztár adatait adja meg. Akkor mi úgy állítjuk ki a számlát, amit Ön utólag be tud nyújtani elszámolásra.

Bővebben ...
Kevesebb ...

Ingyenes szállítás 18 000 Ft felett

Minőségellenőrzött termékek

Valós gyógyszertári háttér

Folyamatos akciók

Szeretne hasonló információkról olvasni?

Adja meg e-mail címét, hogy ne maradjon le az újdonságokról.