Elmex red fogkrém fogszuvasodás ellen 2 x 75 ml

Elmex red fogkrém fogszuvasodás ellen 2 x 75 ml

A napi szájhigiéné fenntartására: hosszú távú védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen, védi a fogzománcot, demineralizálódás korai szakaszában ösztönzi a fogzománc remineralizációját, csökkenti a fogzománc oldhatóságát.

Gyártó:
GABA International

Rendelhető Hasonló termékeket keresek (Szállítási, átvételi idő: legfeljebb 3 nap)
Részletes leírás
Szállítási információk
Fizetési információk

A termék előnyei: a fogszuvasodással szembeni hatékony védelemhez nélkülözhetetlen az állandó alacsony fluoridkoncentráció a fogak környezetében. A hosszan tartó kalcium-fluorid réteg védőpajzsként működik a savhatásokkal szemben, és a fogápolási termékekben fluoridraktározási célzattal alkalmazott anyag.

Hosszan tartó védelem a fogszuvasodással szemben: az aminfluoridok a szájüregben gyorsan szétterjednek. Felületi tevékenységüknek és enyhén savas kémhatásuknak köszönhetően hosszan tartó, stabil kalciumfluorid csapadékot képeznek a fogzománcon. Ez kémhatás-függő fluoridraktárként működik, és hosszú távú védőhatást fejt ki fogszuvasodást előidéző körülmények között.

Remineralizáció: a fogkörnyéki területek állandó fluoridszintje segíti a fogzománc remineralizációját a demineralizálódás korai szakaszaiban. Az Elmex fogszuvasodás elleni fogkrém rendszeres használata kiemelkedő védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen gyermekek és felnőttek számára egyaránt.

A fogzománc oldhatóságának csökkenése: Számos tanulmány megállapította, hogy aminfluoridos kezelést követően a fogzománcba jelentős mértékű aminfluorid épül be. Az Elmex fogszuvasodás elleni fogkrém megerősíti a fogzománcot, ellenállóbbá teszi a fogszuvasodást előidéző körülményekkel szemben.

Glycolyticus enzimmel ellentétes hatás: Az aminfluorid lelassítja a baktériumok anyagcsere-tevékenységét is, amelynek eredményeként jelentősen visszaesik savtermelésük is.

Alkalmazás: a napi szájhigiéné biztosítása érdekében étkezések után, 6 éves kortól. Ajánlott az Elmex fogszuvasodás elleni szájvízzel való kombinált alkalmazása.

Összetétel: víz – oldószer, szorbitol – nedvesítőszer, szilícium-dioxid – tisztítószer, hidroxi-etil-cellulóz - sűrűséget szabályozó anyag, Olaflur – aktív hatóanyagként aminfluorid (1250 ppm F-). Aroma – ízanyagok, pl. borsmentaolaj, mentol, anetol, fodormentaolaj, limonén – ízanyag, titánium-dioxid – fehér festék, szacharin – édesítőszer.

Kiszerelés: 2 x 75 ml.

0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel gyógyszertárunkban
0 Ft
0 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel GLS Ponton
1290 Ft
890 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Kiszállítás GLS-el
1390 Ft
1090 Ft
0 Ft

Készpénz

A csomag kézhezvételekor a csomagautomatás átvétel kivételével minden esetben tud készpénzzel fizetni.

A posta pontos átvétel választásakor (MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata) csak előre fizetés lehetséges, a weboldalon keresztül online bankkártyával. Nem lehetséges az utánvétes fizetési mód kiválasztása. Ha a csomag átvételekor szeretne fizetni, akkor kérjük válassza a GLS házhoz szállítást vagy a GLS Pontos átvételt.

Bankkártyával - a rendelés leadásakor online 

Bármely átvételi módhoz választhatja az online bankkártyás fizetési lehetőséget.Ebben az esetben a rendelés végén a „megrendelés elküldése” gombra kattintás után átnavigálja Önt a rendszer a SimplePay oldalra, ahol bankkártya adatai megadásával létrejön a tranzakció.

Bankkártyával - a csomag átvételekor

Csomagja átvételekor bankkárytával is fizethet az alábbi szállítási módok választásakor:

GLS házhozszállítás, MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata, GLS csomagpont: nem minden csomagponton tud a helyszínen kártyával fizetni, tájékozódjon a fizetési lehetőségekről az alábbi linken: https://csomag.hu/csomagpont-kereso

Egészségpénztári kártya

Csak azok a termékek fizethetők egészségpénztári kártyával, amiket az egészségpénztár elfogadott, jóváhagyott. 

Ezeket a termék oldalon a termék képe alatt jobbra jelöli egy kis EP logó.

 Személyes átvétel esetén az alábbi egészségpénztári kártyákkal tud fizetni gyógyszertárunkban: Allianz, Dimenzió, Generali, Medicina, MKB,OTP, Patika, Prémium, Tempo, Új pillér, Vasutas, Vitamin.Ha nem személyesen veszi át a rendelését, de el szeretné számolni az összeget, úgy kérjük a számlázási névnél az egészségpénztár adatait adja meg. Akkor mi úgy állítjuk ki a számlát, amit Ön utólag be tud nyújtani elszámolásra.

Bővebben ...
Kevesebb ...

Ingyenes szállítás 18 000 Ft felett

Minőségellenőrzött termékek

Valós gyógyszertári háttér

Folyamatos akciók

Szeretne hasonló információkról olvasni?

Adja meg e-mail címét, hogy ne maradjon le az újdonságokról.