Elmex intensive cleaning fehérítő tisztító fogkrém 50 ml

Elmex intensive cleaning fehérítő tisztító fogkrém 50 ml

A kávé, tea és vörösbor okozta foltokat hatékonyan távolítja el az Elmex intensive cleaning fogkrém, mely visszaállítja a fog természetes fehérségét.

Gyártó:
GABA International

Rendelhető Hasonló termékeket keresek (Szállítási, átvételi idő: legfeljebb 3 nap)
Részletes leírás
Szállítási információk
Fizetési információk

Speciális hatóanyagainak és tisztító szemcséinek intenzíven és kíméletesen tisztítja a fogakat és megelőzi a fog elszíneződését. Hatékonysága klinikailag bizonyított. Aminfluorid tartalmának köszönhetően rendszeres használata hatékony védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen.

Használata: amennyiben a fogorvos nem javasolja eltérően, a normál fogkrém használata mellett kétnaponta mossunk fogat az Intensive Cleanining fogkrémmel.

Elmex fogszuvasodás ellen rendszer: a fogszuvasodás oka a fogzománc demineralizációja, amit a foglepedékben lévő baktériumok okoznak. Ezért olyan fontos, hogy a plakkot rendszeresen eltávolítsák a fog felszínéről és a fogközökből. A hatékony megelőzés része a fluorid tartalmú hatóanyag is.

Ezeket a szempontokat figyelembe véve fejlesztette ki az Elmex-kutatás az aminfluoridon alapuló Elmex fogszuvasodás ellen rendszert. 

A klinikailag igazolt Elmex fogszuvasodás ellen termékek rendszeres használata a következő előnyökkel jár: bizonyítottan nagyfokú védelmet nyújt a fogszuvasodással szemben. Fogzománc-alkotórészek beépítésével megerősödik a fogzománc, és ellenállóvá válik a baktériumok okozta savasságnak. Korai stádiumban remineralizálja (ásványi anyagokat visz be) a fogfelszín alatti fogszuvasodást. Az Elmex fogszuvasodás ellen teljes körű szájápolási programot nyújt, és messze meghaladja a fogkrém egyedüli használatával elérhető eredményeket.

Kiszerelés: 50 ml.

0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel gyógyszertárunkban
0 Ft
0 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel GLS Ponton
1290 Ft
890 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Kiszállítás GLS-el
1390 Ft
1090 Ft
0 Ft

Készpénz

A csomag kézhezvételekor a csomagautomatás átvétel kivételével minden esetben tud készpénzzel fizetni.

A posta pontos átvétel választásakor (MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata) csak előre fizetés lehetséges, a weboldalon keresztül online bankkártyával. Nem lehetséges az utánvétes fizetési mód kiválasztása. Ha a csomag átvételekor szeretne fizetni, akkor kérjük válassza a GLS házhoz szállítást vagy a GLS Pontos átvételt.

Bankkártyával - a rendelés leadásakor online 

Bármely átvételi módhoz választhatja az online bankkártyás fizetési lehetőséget.Ebben az esetben a rendelés végén a „megrendelés elküldése” gombra kattintás után átnavigálja Önt a rendszer a SimplePay oldalra, ahol bankkártya adatai megadásával létrejön a tranzakció.

Bankkártyával - a csomag átvételekor

Csomagja átvételekor bankkárytával is fizethet az alábbi szállítási módok választásakor:

GLS házhozszállítás, MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata, GLS csomagpont: nem minden csomagponton tud a helyszínen kártyával fizetni, tájékozódjon a fizetési lehetőségekről az alábbi linken: https://csomag.hu/csomagpont-kereso

Egészségpénztári kártya

Csak azok a termékek fizethetők egészségpénztári kártyával, amiket az egészségpénztár elfogadott, jóváhagyott. 

Ezeket a termék oldalon a termék képe alatt jobbra jelöli egy kis EP logó.

 Személyes átvétel esetén az alábbi egészségpénztári kártyákkal tud fizetni gyógyszertárunkban: Allianz, Dimenzió, Generali, Medicina, MKB,OTP, Patika, Prémium, Tempo, Új pillér, Vasutas, Vitamin.Ha nem személyesen veszi át a rendelését, de el szeretné számolni az összeget, úgy kérjük a számlázási névnél az egészségpénztár adatait adja meg. Akkor mi úgy állítjuk ki a számlát, amit Ön utólag be tud nyújtani elszámolásra.

Bővebben ...
Kevesebb ...

Ingyenes szállítás 18 000 Ft felett

Minőségellenőrzött termékek

Valós gyógyszertári háttér

Folyamatos akciók

Szeretne hasonló információkról olvasni?

Adja meg e-mail címét, hogy ne maradjon le az újdonságokról.