Vitis orthodontic fogkrém fogszabályzóhoz 100 ml

Vitis orthodontic fogkrém fogszabályzóhoz 100 ml

Gátolja a fogszuvasodást. Megerősíti a fogzománcot. Egészségesen tartja a fogínyt. Megelőzi a gingivitist.

Gyártó:
Sanitaria Kft.

100 ml
Rendelhető (Szállítási idő: legfeljebb öt nap)
Részletes leírás

Megakadályozza a plakk(biofilm) képződését.

Segít a brakettek tisztán tartásában és véd az alkatrészek okozta kidörzsöléstől.

Ápolja és erősíti az irritált fogínyt és nyálkahártyát.

Megelőzi a rossz lehelet kialakulását.

Közkedvelt alma-menta ízesítéssel.

Gluténmentes.

Koncepció:

T - Treatment, M - Maintenance, P - Prevention (Kezelés, Fenntartás, Prevenció) - ez az a koncepció, amely minden a gingivát és/vagy a parodontiumot érintő patológiás folyamatot lefed, a kezdődőtől az enyhén át az egészen súlyos esetekig.

A Dentaid cég ezzel a portfólióval olyan speciális termékeket kínál, amellyel a fogíny betegségek mindenkori állapotának és az egyéni szükségleteknek megfelelő készítmények használatát teszi elérhetővé, a következők szerint:

Klórhexidin (chx) + cetilpiridinium-klorid (cpc):

Az első antiszeptikum-kombináció, melynek alkotórészei egymás hatását erősítve kimagasló hatékonyságúak. Mindezt klinikai vizsgálatok is alátámasztják.

Klórhexidin: erőteljes antiszeptikum, parodontosis, gingivitis és fogkő kialakulás ellen széles hatásspektrummal rendelkezik a Gram-pozitív és Gram-negatív baktériumok ellen, magába foglalva az élesztőgombákat és bőrgombákat is (dermophyták) magas fokú szubsztantivitás: antibakteriális hatását a fogakon akár 8-12 órán keresztül kifejti, megelőzve a baktériumok rekolonizációját különböző összetételű kiszerelési formák, melyek lefedik a parodontális kezelés minden fázisát, beleértve a kezelést, a hosszútávú fenntartást és a prevenciót

CPC: széles hatásspektrummal rendelkezik Gram-pozitív és Gram-negatív baktériumok ellen (Gram-pozitív baktériumok ellen hatékonyabb), vírus- és gomba ellenes hatása in vitro a klórhexidinéhez hasonló, ezért ideális azon páciensek részére, akik ínybetegségben szenvednek.

Jó felszívódás a száj pH értékén a CPC használatával, az alkohol elhagyható anélkül, hogy az antibakteriális fertőtlenítő hatásspektrum csökkenne. Szubsztantivitása a szájüregben: 3-5 óra anti-plakk aktivitása, valamint a baktériumok termelte gyulladást okozó toxinok elleni hatása megelőzi a gingivitis kialakulását.

Az FDA a plakk-indukált gingivitis kezelésében biztonságos, hatékony antimikróbás szerként sorolja be, mely nem okoz elszíneződést önmagában alacsonyabb antibakteriális hatása van, mint a CHX-nek.

Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett

Minőségellenőrzött termékek

Valós gyógyszertári háttér

Folyamatos akciók

Szeretne hasonló információkról olvasni?

Adja meg e-mail címét, hogy ne maradjon le az újdonságokról.