Schüssler Natur Select krém Nr.9 75 ml

Schüssler Natur Select krém Nr.9 75 ml

Mitesszerek, aknék megjelenése esetén alkalmazandó Schüssler-krém. 100% natúr összetevők, kőolajszármazék- és parabénmentes.

Gyártó:
Schüssler Natur CosMEDics

Raktáron (Szállítási, átvételi idő: legfeljebb két nap)
Részletes leírás
Szállítási információk
Fizetési információk

 A Natrium phosphoricum a szervezet elsavasodásának megakadályozásában játszik szerepet. Napjainkban a szervezet pH értékének savas irányba billenése népbetegségnek számít. Ez a legtöbb esetben a túlzott keményítő, és húsfogyasztásnak köszönhető.

Ha szervezetünk sav-bázis-háztartása nincs rendben, levertté, kimerültté válunk, bőrünkön pattanások, mitesszerek jelennek meg, bőrünk zsírossá, vagy érdessé válik. Natrium phosphoricum-hiány esetén a legjellemzőbb elváltozás a pattanásos, zsíros bőr megjelenése.

A mitesszerek jelenléte szintén Natrium phosphoricum hiányra utal. Főleg későbbi életévekben a száj körüli régióban függőleges lefutású ráncok jelenhetnek meg.

Legfontosabb szépészeti bőrproblémák:

Mitesszeres bőr; Pattanásos bőr: A Nr.9. Natrium phosphoricum krém minden típusú pattanásnál elsődlegesen választandó. Alkalmazását érdemes Nr. 11. Silicea krémmel kiegészíteni. Gennyes pattanások esetén a két alapkrém mellé érdemes Nr. 12. Calcium sulfuricum Schüssler sót belsőleg alkalmazni. Elsődlegesen gyulladásos pattanások kezelésekor a Nr. 9. Natrium phosphoricum és Nr. 11. Silicea krém mellé Nr. 3. Ferrum phosphoricum krém használata javasolt. Szőrtüszőgyulladás: kombináljuk Nr. 3 Ferrum phosphoricum krémmel; Akne.

Pattanások, aknék: a pattanásos bőr a faggyúmirigyek helytelen működésének eredménye. Serdülőkorban gyakrabban érintettek a fiúk, míg felnőttkorban női dominanciát figyeltek meg. A faggyúmirigyek gyulladásos betegsége, mely leginkább serdülőkorban fordul elő. Általában pár hónap alatt lezajlik, ritkább esetben áthúzódik felnőttkorra is. Nőknél és férfiaknál kb. egyforma arányban alakul ki. A betegség enyhe stádiumában csak mitesszerek láthatók. Későbbiekben gyulladásos tünetek alakulnak ki, melyek egész nagy csomókká folyhatnak össze. Leggyakrabban az arcra lokalizálódik, de a mellkas és a hát is érintett lehet. Kialakulását genetikai hajlam elősegíti, de szerepet játszik benne androgén hormonhatás, illetve a bőr-baktériumflóra egyensúlyának felborulása. Enyhébb esetekben lokális kezelés elegendő, súlyosabb formáknál belsőleg szedett szerek tudnak segíteni.

Kiszerelés: 75 ml.

0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel gyógyszertárunkban
0 Ft
0 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel GLS Ponton
1290 Ft
890 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Kiszállítás GLS-el
1390 Ft
1090 Ft
0 Ft

Készpénz

A csomag kézhezvételekor a csomagautomatás átvétel kivételével minden esetben tud készpénzzel fizetni.

A posta pontos átvétel választásakor (MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata) csak előre fizetés lehetséges, a weboldalon keresztül online bankkártyával. Nem lehetséges az utánvétes fizetési mód kiválasztása. Ha a csomag átvételekor szeretne fizetni, akkor kérjük válassza a GLS házhoz szállítást vagy a GLS Pontos átvételt.

Bankkártyával - a rendelés leadásakor online 

Bármely átvételi módhoz választhatja az online bankkártyás fizetési lehetőséget.Ebben az esetben a rendelés végén a „megrendelés elküldése” gombra kattintás után átnavigálja Önt a rendszer a SimplePay oldalra, ahol bankkártya adatai megadásával létrejön a tranzakció.

Bankkártyával - a csomag átvételekor

Csomagja átvételekor bankkárytával is fizethet az alábbi szállítási módok választásakor:

GLS házhozszállítás, MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata, GLS csomagpont: nem minden csomagponton tud a helyszínen kártyával fizetni, tájékozódjon a fizetési lehetőségekről az alábbi linken: https://csomag.hu/csomagpont-kereso

Egészségpénztári kártya

Csak azok a termékek fizethetők egészségpénztári kártyával, amiket az egészségpénztár elfogadott, jóváhagyott. 

Ezeket a termék oldalon a termék képe alatt jobbra jelöli egy kis EP logó.

 Személyes átvétel esetén az alábbi egészségpénztári kártyákkal tud fizetni gyógyszertárunkban: Allianz, Dimenzió, Generali, Medicina, MKB,OTP, Patika, Prémium, Tempo, Új pillér, Vasutas, Vitamin.Ha nem személyesen veszi át a rendelését, de el szeretné számolni az összeget, úgy kérjük a számlázási névnél az egészségpénztár adatait adja meg. Akkor mi úgy állítjuk ki a számlát, amit Ön utólag be tud nyújtani elszámolásra.

Bővebben ...
Kevesebb ...

Ingyenes szállítás 18 000 Ft felett

Minőségellenőrzött termékek

Valós gyógyszertári háttér

Folyamatos akciók

Szeretne hasonló információkról olvasni?

Adja meg e-mail címét, hogy ne maradjon le az újdonságokról.