Johnson’s cottontouch 2 az 1-ben babafürdető és -tusfürdő 500 ml

Az Egészségpénztári számlára elszámolható
Johnson’s cottontouch 2 az 1-ben babafürdető és -tusfürdő 500 ml

A CottonTouch™ 2 az 1-ben babafürdető és -tusfürdő gyengéden tisztítja és ápolja a baba bőrét. Kifejezetten az újszülöttek érzékeny bőréhez lett fejlesztve.

Forgalmazó:
Johnson & Johnson

Rendelhető Hasonló termékeket keresek (Szállítási, átvételi idő: legfeljebb 3 nap)
Részletes leírás
Szállítási információk
Fizetési információk

Klinikailag bizonyítottan alkalmazható az újszülöttek bőrén

Hipoallergén* és kiegyensúlyozott pH-értékkel rendelkezik

Könnyen leöblíthető és nem hagy nyomot

Valódi gyapottal készül*Összetételét úgy fejlesztették, hogy minimalizálja az allergia kialakulásának kockázatát.

 

A GYENGÉDSÉG ÚJ GENERÁCIÓJA:

Az új CottonTouch termékcsalád az első naptól használható, ultrakönnyű és kiegyensúlyozott pH értékű, kifejezetten az újszülöttek érzékeny bőréhez lett fejlesztve.

Immáron 125 éve az a JOHNSON’S® küldetése, hogy a világ leggyengédebb babaápolási termékeit hozza létre. Termékeket, amelyek annyira kíméletesek, hogy minden életkorban, minden korosztálynak ideálisak.

Elköteleztük magunkat a babaápolás mellett. Kutatóink folyamatosan tanulmányozzák a babák bőrápolási igényeit. Összegyúrtuk a legfrissebb klinikai kutatásainkat a babák iránti szeretetünkkel és megújítottuk termékeinket, hogy megfeleljenek a legszigorúbb hatósági előírásoknak világszerte vagy akár túl is teljesítsék azokat.


Az ÚJ JOHNSON’S® babaápolási termékek minden szempontból megújultak, 50%-kal* kevesebb bennük az összetevő, és nem tartalmaznak parabéneket, szulfátokat és ftalátokat.

Több természetes eredetű összetevőt használunk kompromisszumok nélkül, hogy a termékeink biztonságosak és gyengédek legyenek a babádhoz. Termékeink mentesek az ismert allergénektől. Az allergének listája azonban folyton fejlődik, ezért mi arra törekszünk, hogy az összes potenciális és megjelenő allergént kizárjuk az új formuláinkból.

Egyszerűsítettük a szemléletünket a grafikai és csomagolási terveket illetően. Egyértelmű ikonokat helyeztünk el a címkén, hogy elmagyarázzák mely életkorban mely termékek a legjobbak. Finomabb, kényelmesebben megfogható palackokat alkottunk egy-kezes pumpával.

Mivel kivontuk a színezéket a termékeinkből, színkódokkal jelöltük a palackokat a könnyebb megkülönböztethetőségért vásárláskor.

*a globális termékportfólió reformuláció alapján


Az ÚJ JOHNSON’S® CottonTouch™:

Az ÚJ CottonTouch™ termékcsalád az első naptól használható, ultrakönnyű és kiegyensúlyozott pH értékű, kifejezetten az újszülöttek érzékeny bőréhez lett fejlesztve.
 

Valódi gyapot felhasználásával készült:

A pamut (cotton/gyapot) az egyik első anyag, amit a baba érzékel. A pamuttermékek – a takaróktól a puha textiljátékokig – nagyon közkedveltek a finom tapintásuk, nedvszívó képességük és jó szellőzésük miatt. Ez inspirált minket arra, hogy az ÚJ CottonTouch™ újszülött termékcsalád formuláiba valódi gyapotot keverjünk, kifejezetten az újszülöttek bőréhez tervezve.  A CottonTouch™ finom, puha tapintást hagy maga után, és erősíti a kötődést a baba és a szülő között.

A pamut pecsét a Cotton Incorporated bejegyzett védjegye
 

Melyek a CottonTouch™ termékek előnyei?

A CottonTouch™ termékek finom állagúak, könnyen le lehet őket öblíteni. Gyengéden tisztítanak és nem hagynak nemkívánt nyomot maguk után. A CottonTouch™ illatát kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy ösztönözze a baba érzékeit.


Biztonságos az élet első napjától:

A Cottontouch™ klinikailag bizonyítottan nem avatkozik be az újszülött természetes mikroflórájába, ezért a születés utáni első naptól használható. Hipoallergén* és kiegyensúlyozott pH-értékű. Színezék-, parabén- és ftalátmentes. Gyermekgyógyászok tesztelték.

0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel gyógyszertárunkban
0 Ft
0 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel GLS Ponton
1290 Ft
890 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Kiszállítás GLS-el
1390 Ft
1090 Ft
0 Ft

Készpénz

A csomag kézhezvételekor a csomagautomatás átvétel kivételével minden esetben tud készpénzzel fizetni.

A posta pontos átvétel választásakor (MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata) csak előre fizetés lehetséges, a weboldalon keresztül online bankkártyával. Nem lehetséges az utánvétes fizetési mód kiválasztása. Ha a csomag átvételekor szeretne fizetni, akkor kérjük válassza a GLS házhoz szállítást vagy a GLS Pontos átvételt.

Bankkártyával - a rendelés leadásakor online 

Bármely átvételi módhoz választhatja az online bankkártyás fizetési lehetőséget.Ebben az esetben a rendelés végén a „megrendelés elküldése” gombra kattintás után átnavigálja Önt a rendszer a SimplePay oldalra, ahol bankkártya adatai megadásával létrejön a tranzakció.

Bankkártyával - a csomag átvételekor

Csomagja átvételekor bankkárytával is fizethet az alábbi szállítási módok választásakor:

GLS házhozszállítás, MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata, GLS csomagpont: nem minden csomagponton tud a helyszínen kártyával fizetni, tájékozódjon a fizetési lehetőségekről az alábbi linken: https://csomag.hu/csomagpont-kereso

Egészségpénztári kártya

Csak azok a termékek fizethetők egészségpénztári kártyával, amiket az egészségpénztár elfogadott, jóváhagyott. 

Ezeket a termék oldalon a termék képe alatt jobbra jelöli egy kis EP logó.

 Személyes átvétel esetén az alábbi egészségpénztári kártyákkal tud fizetni gyógyszertárunkban: Allianz, Dimenzió, Generali, Medicina, MKB,OTP, Patika, Prémium, Tempo, Új pillér, Vasutas, Vitamin.Ha nem személyesen veszi át a rendelését, de el szeretné számolni az összeget, úgy kérjük a számlázási névnél az egészségpénztár adatait adja meg. Akkor mi úgy állítjuk ki a számlát, amit Ön utólag be tud nyújtani elszámolásra.

Bővebben ...
Kevesebb ...

Ingyenes szállítás 18 000 Ft felett

Minőségellenőrzött termékek

Valós gyógyszertári háttér

Folyamatos akciók

Szeretne hasonló információkról olvasni?

Adja meg e-mail címét, hogy ne maradjon le az újdonságokról.