Foresto nyakörv bolha, kullancs ellen 8 kg feletti kutya 1 db

Foresto nyakörv bolha, kullancs ellen 8 kg feletti kutya 1 db

A Foresto nyakörv sokkal több mint egy hagyományos nyakörv. Szabadalmaztatott eljárás segítségével a hatóanyagok folyamatos, alacsony dózisú felszabadulását teszi lehetővé – akár 8 hónapon keresztül. 

Gyártó:
Bayer Hungária Kft.

Nincs készleten Hasonló termékeket keresek
Részletes leírás
Szállítási információk
Fizetési információk

Ez kiváló védelmet biztosít kutyájának, nem csak elpusztítva a kullancsokat és bolhákat, de el is riasztja a kullancsokat, mielőtt harapnának. Ezzel a kullancsok által terjesztett betegségek ellen is védelmet ad.

Akár 8 hónap védelem:

Manapság a legtöbb kullancs és bolha elleni védelem havi frissítést igényel. A rohanó világunkban viszont nem csoda, ha erről elfelejtkezünk – ezzel viszont a macskánk védtelenné válik a kullancsok és bolhák, s ami még fontosabb, az általuk terjesztett betegségek ellen.

A Foresto egyszerű megoldást kínál erre a problémára, hiszen egyszeri felhelyezéssel akár 8 hónapnyi védelmet biztosít a macska és ugyanennyi időre nyugalmat a gazdi számára.

A Foresto hatásmechanizmusa:

A Foresto nyakörvet teljesen új alapanyagokból fejlesztettük ki, így jött létre a polimer mátrix:

amely a Bayer egyedi iparági tapasztalatain alapul, köszönhetően a Material Science, Crop Science és HealthCare üzletágaknak,

alacsony dózisú, folyamatos hatóanyag-felszabadulást tesz lehetővé, ezzel folyamatos védelmet biztosítva macskájának.

A Foresto hatóanyagai biztonságosak:

A kullancs és bolha elleni védelem kiválasztásánál a biztonság az egyik legfontosabb szempont az emberek számára. A Forestot szigorú teszteknek vetettük alá, hogy bebizonyítsuk: nemcsak a macskája, hanem az Ön és családja, valamint a környezet számára is biztonságos. A használati utasítást betartva.

A Foresto-ban kettős biztonsági zár van:

A Foresto-t szigorú vizsgálatoknak vetettük alá macskákon1. A nagyon jó eredményeknek köszönhetően a terméket már akár 10 hetes kölykökön is lehet alkalmazni.

De nem elégedtünk meg csupán a hatóanyagok tesztelésénél. A macskája biztonsága számára a Foresto-ba kettős védelmet építettünk:

Kis erő hatására a nyakörv kitágul.

Nagyobb erő hatására a beépített szakadási pont mentén letéphető.

A Foresto biztonságos a családja számára:

A Foresto hatóanyagait élősködők és kártevők ellen fejlesztették ki. In-vitro kutatásokban* azt is bizonyították, hogy ezek a hatóanyagok egymás hatását erősítik a külső élősködőkkel szemben.

A hatóanyagok a nyakörvből nagyon alacsony dózisokban szabadulnak fel, így a család számára is biztonságos. Ezt több kutatás is alátámasztja.

Mint minden bolha és kullancs elleni készítménynél, a használati utasításban foglaltakat itt is be kell tartani.

*Stanneck és szerzőtársai: Az imidakloprid és flumethrin szinergista hatása és hatóanyag-felszabadulása külső élősködők ellen kifejlesztett nyakörv esetén, kutyákon és macskákon, megjelenés alatt.

A Foresto biztonságos a környezet számára:

Mivel a hatóanyagok a nyakörv polimer mátrixába vannak integrálva, a Foresto vízálló és nem kell levenni fürdetés előtt. A kezelt állatokon a hatóanyag a bőr és szőrzet zsírrétegeiben tárolódik, korlátozva ezzel a vízbejutást és megkímélve a környezetet.

Elővigyázatossági okokból a feleslegessé vált nyakörvet nem szabad vízbe dobni és a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően kell kezelni.

0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel gyógyszertárunkban
0 Ft
0 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel GLS Ponton
1290 Ft
890 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Kiszállítás GLS-el
1390 Ft
1090 Ft
0 Ft

Készpénz

A csomag kézhezvételekor a csomagautomatás átvétel kivételével minden esetben tud készpénzzel fizetni.

A posta pontos átvétel választásakor (MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata) csak előre fizetés lehetséges, a weboldalon keresztül online bankkártyával. Nem lehetséges az utánvétes fizetési mód kiválasztása. Ha a csomag átvételekor szeretne fizetni, akkor kérjük válassza a GLS házhoz szállítást vagy a GLS Pontos átvételt.

Bankkártyával - a rendelés leadásakor online 

Bármely átvételi módhoz választhatja az online bankkártyás fizetési lehetőséget.Ebben az esetben a rendelés végén a „megrendelés elküldése” gombra kattintás után átnavigálja Önt a rendszer a SimplePay oldalra, ahol bankkártya adatai megadásával létrejön a tranzakció.

Bankkártyával - a csomag átvételekor

Csomagja átvételekor bankkárytával is fizethet az alábbi szállítási módok választásakor:

GLS házhozszállítás, MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata, GLS csomagpont: nem minden csomagponton tud a helyszínen kártyával fizetni, tájékozódjon a fizetési lehetőségekről az alábbi linken: https://csomag.hu/csomagpont-kereso

Egészségpénztári kártya

Csak azok a termékek fizethetők egészségpénztári kártyával, amiket az egészségpénztár elfogadott, jóváhagyott. 

Ezeket a termék oldalon a termék képe alatt jobbra jelöli egy kis EP logó.

 Személyes átvétel esetén az alábbi egészségpénztári kártyákkal tud fizetni gyógyszertárunkban: Allianz, Dimenzió, Generali, Medicina, MKB,OTP, Patika, Prémium, Tempo, Új pillér, Vasutas, Vitamin.Ha nem személyesen veszi át a rendelését, de el szeretné számolni az összeget, úgy kérjük a számlázási névnél az egészségpénztár adatait adja meg. Akkor mi úgy állítjuk ki a számlát, amit Ön utólag be tud nyújtani elszámolásra.

Bővebben ...
Kevesebb ...

Ingyenes szállítás 18 000 Ft felett

Minőségellenőrzött termékek

Valós gyógyszertári háttér

Folyamatos akciók

Szeretne hasonló információkról olvasni?

Adja meg e-mail címét, hogy ne maradjon le az újdonságokról.