Flavogard piknogenol 50 mg tabletta 30 db

Flavogard piknogenol 50 mg tabletta 30 db

Megerősíti az érfalak szerkezetét, fokozza a bőr rugalmasságát. Elősegíti az értágító hatású nitrogénoxid termelését.

Gyártó:
Siema Vital Kft.

Rendelhető Hasonló termékeket keresek (Szállítási, átvételi idő: legfeljebb 3 nap)
Részletes leírás
Szállítási információk
Fizetési információk

A további területeken használható:

az antioxidáns erő,

szív-érrendszer,

visszérproblémák,

aranyeresség,

a szem egészsége,

diabetes és retinopathia,

ízületi gyulladások,

allergia, asztma,

fülzúgás,

a bőr egészsége,

menstruációs fájdalmak, endometriózis,

férfiak egészsége,

az öregedés lassítása,

figyelemhiány-hiperaktivitás,

sportolók, állóképesség,

hallgatók vizsgaeredményei.

Mennyi a Flavogard ajánlott dózisa?

Az ajánlott napi dózis 50 mg egy vagy két részletben étkezés közben vagy után kevés folyadékkal. Az adagolás függ az alkalmazás céljától:

ha más antioxidánsokkal együtt adva azok hatását szeretne szinergista módon fokozni, napi 25-50 mg (0,5 mg/kg testsúly),

ha optimizálni szeretné antioxidáns védelmét, napi 50 mg (0,5 -1 mg/kg testsúly).

A klinikai vizsgálatokban alkalmazott dózisok különböző állapotok javulása érdekében általában 2 mg/kg testsúly az állapot javulásáig, majd 1 mg/kg testsúly volt. Részletesebb információ: a jobb oldali menüpontokra kattintva.

Kérjük, tájékoztassa kezelőorvosát, ha a Flavogardot egy adott specifikus állapot miatt szedi.

Szabadgyök-túltermelés, védekező képesség, öregedés:

Bizonyított hatás A szabadgyökök túltermelését, így a szabadgyök-antioxidáns egyensúly felbomlását kiválthatja: az UV sugárzás (pl. intenzív napozás), a szennyezett levegő, a dohányzás, a nem ellenőrzött anyagcserezavar okozta betegség, a fizikális, valamint az érzelmi stressz, a túlzottan kimerítő testedzés.

A fentiek ismeretében a Flavogardot ajánljuk:

mindenkinek : aki egy sokoldalú és bizonyított készítménnyel gondoskodni szeretne az antioxidáns védelméről,

időseknek: a csökkent védekező képesség miatt,

nőknek : a kollagénhez/elasztinhoz való kötődésen keresztül hozzájárulhat a bőr rugalmasságának javításához és a bőr öregedésének lassításához,

a városban élőknek : akiknél a szennyezés miatt fokozódik a szabadgyök-termelés,

menedzsereknek : a munkahelyi stressz következtében fokozódik a szabadgyök-képződés,

sportolóknak : akiknél a magasabb oxigénigény növeli a szabadgyök-termelést.

Miért különleges a Flavogard?

Standard, sokoldalú, bizonyított.

Változatlan összetétel.

Különleges kombináció.

Bizonyított hatás.

Népszerűség.

Minőség.

A Flavogard hatóanyaga nemcsak rendkívül erős antioxidáns, hanem sokoldalú tápanyag-komplexum. Különböző típusú antioxidánsokat tartalmaz, melyeket szervezetünk különböző rendszereihez juttat, ahol különböző nagyságuknak köszönhetően különböző területeken fejtik ki kedvező hatásukat különböző hosszúságú időperiódusokban. A kis antioxidánsok a sejt belsejében, a több egységből álló nagy antioxidánsok pedig a vérkeringésben tudnak megfelelő védelmet biztosítani.

Visszér problémák és a Pycnogenol:

Testünkben a vér az artériákban és a vénákban kering. Az artériák szállítják az oxigénnel teli friss vért a test különböző részeibe, míg a vénák (visszerek) szállítják az elhasznált és bomlástermékekkel teli vért vissza a szívbe.

Az egészséges vénáknak rugalmas a faluk, a lábszárizomzat pumpáló hatása és a vénákban mindenhol megtalálható billentyűk segítségével tudnak megbirkózni e feladattal

Különféle tényezők hatására azonban idővel kitágulnak a vénák, a billentyűk már nem zárnak tökéletesen, és a pangó vér sejtes elemei, valamint a plazma elkezd az erek falán át a környező szövetekbe szivárogni. Ekkor alakul ki a nehéz, duzzadt láb érzése. A láb szövet közötti állományában felhalmozódnak a bomlástermékek, a bőr vérellátása romlik, és előbb-utóbb egy kisebb sérülés is elég lehet ahhoz, hogy kialakuljon a nehezen gyógyuló, fájdalmas lábszárfekély.

A varikózus vénafal struktúrájában különbözik a normális vénafal felépítésétől. Felépítésében csökkent a kollagén tartalom, amely a szövet védelmét biztosítja a mechanikai behatásokkal szemben. A csökkent kollagén tartalom összefügg a fokozott lebontó enzim aktivitással és a szabadgyök reakciókkal. Bizonyos flavonoid készítmények képesek korrigálni ezt a zavart.

Az antioxidáns erő:

Bizonyított hatás A Pycnogenol három mechanizmuson keresztül biztosítja az optimális védelmet:

különböző antioxidánsok széles spektrumát tartalmazza,

más antioxidánsokat regenerál: pl. aktiválja (újratölti) az elhasználódott C-vitamint, amely védi az E-vitamint,így csökkenti az alapvető antioxidánsok szükségletét,

növeli a szervezet antioxidáns enzimtermelő képességét, így fokozza a szervezet védekező potenciálját.

Antioxidánsok:

Az antioxidánsok semlegesítik a szabadgyököket Az antioxidánsok még azelőtt semlegesítik a szabad gyököket, mielőtt azok kárt okozhatnának sejtjeinknek. Két fõ csoportjuk van: a szervezet által termelt (pl. antioxidáns enzimek), és a táplálkozással bevitt antioxidánsok (pl. vitaminok, flavonoidok, karotinoidok).

Bioflavonoidok:

A Laptop Computer A flavonoidok (nevüket sárga színükről kapták) a növényvilágban elterjedt, kedvező biokémiai és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkező vegyületcsoport. Sok gyógynövény a flavonoidoknak köszönheti gyógyító hatását. A procianidinok (proantocianidinok) olyan bioflavonoidok, melyek a kék színt adják a növényeknek. (cyan = sötétkék). Eddig kb. 250 különböző procianidint sikerült beazonosítani.

A "Pycnogenol" név jelentése:

A "Pycnogenol" név alapja az, hogy sok bioflavonoid kisebb bioflavonoidokat tömörít. A nagyob bioflavonoid molekulák (ún. oligomerikus procianidinok) két vagy több, a természet által egyesített kisebb bioflavonoid molekulából áll (katekin és/vagy epikatekin). A Pycnogenol szó görög eredetű: pycno jelentése tömöríteni (a kémiai tudomány két vagy több molekula egyesítését kondenzációs reakciónak vagy polimerizációnak nevezi), "gen" jelentése létrehozni, előállítani, az "ol" a kémiai osztályt (családot) jelöli.

A Pycnogenol különböző összetevői molekuláris súlyuk szerint különböző, egymást kiegészítő hatással rendelkező frakciókra oszthatók.

Kiszerelés: 30 db.

0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel gyógyszertárunkban
0 Ft
0 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel GLS Ponton
1290 Ft
890 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Kiszállítás GLS-el
1390 Ft
1090 Ft
0 Ft

Készpénz

A csomag kézhezvételekor a csomagautomatás átvétel kivételével minden esetben tud készpénzzel fizetni.

A posta pontos átvétel választásakor (MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata) csak előre fizetés lehetséges, a weboldalon keresztül online bankkártyával. Nem lehetséges az utánvétes fizetési mód kiválasztása. Ha a csomag átvételekor szeretne fizetni, akkor kérjük válassza a GLS házhoz szállítást vagy a GLS Pontos átvételt.

Bankkártyával - a rendelés leadásakor online 

Bármely átvételi módhoz választhatja az online bankkártyás fizetési lehetőséget.Ebben az esetben a rendelés végén a „megrendelés elküldése” gombra kattintás után átnavigálja Önt a rendszer a SimplePay oldalra, ahol bankkártya adatai megadásával létrejön a tranzakció.

Bankkártyával - a csomag átvételekor

Csomagja átvételekor bankkárytával is fizethet az alábbi szállítási módok választásakor:

GLS házhozszállítás, MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata, GLS csomagpont: nem minden csomagponton tud a helyszínen kártyával fizetni, tájékozódjon a fizetési lehetőségekről az alábbi linken: https://csomag.hu/csomagpont-kereso

Egészségpénztári kártya

Csak azok a termékek fizethetők egészségpénztári kártyával, amiket az egészségpénztár elfogadott, jóváhagyott. 

Ezeket a termék oldalon a termék képe alatt jobbra jelöli egy kis EP logó.

 Személyes átvétel esetén az alábbi egészségpénztári kártyákkal tud fizetni gyógyszertárunkban: Allianz, Dimenzió, Generali, Medicina, MKB,OTP, Patika, Prémium, Tempo, Új pillér, Vasutas, Vitamin.Ha nem személyesen veszi át a rendelését, de el szeretné számolni az összeget, úgy kérjük a számlázási névnél az egészségpénztár adatait adja meg. Akkor mi úgy állítjuk ki a számlát, amit Ön utólag be tud nyújtani elszámolásra.

Bővebben ...
Kevesebb ...

Ingyenes szállítás 18 000 Ft felett

Minőségellenőrzött termékek

Valós gyógyszertári háttér

Folyamatos akciók

Szeretne hasonló információkról olvasni?

Adja meg e-mail címét, hogy ne maradjon le az újdonságokról.