Dr. Chen natúr C-vitamin tabletta csipkebogyó kivonattal 1200 mg 80 db

Dr. Chen natúr C-vitamin tabletta csipkebogyó kivonattal 1200 mg 80 db


A nyújtott felszívódású tabletták természetes eredetű C-vitamint tartalmaznak, ami – többek között – hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez és a fáradtság csökkentéséhez. 

Gyártó:
Dr. Chen Patika
Nyilv. szám:
OÉTI.: 3241/2008.

80 db
Rendelhető (Szállítási idő: legfeljebb öt nap)
Részletes leírás

Mint hatékony antioxidáns semlegesíti a sejteket károsító szabad gyököket. Támogatja az idegrendszert, a normál pszichológiai funkció fenntartását. Hozzájárul a normál kollagén képződéshez, így az erek, a csontok, a porcok, a bőr, a fogak és a fogíny megfelelő állapotának fenntartásához. Fokozza a táplálékkal bevitt vas bélből való felszívódását.

Bizonyos állapotok megnövelik a szervezet C-vitamin szükségletét, mint például a stressz hatások, dohányzás, gyógyszerek szedése (pl. fogamzásgátlók), lázas állapotok, járványidőszak, műtéti beavatkozások. A népi gyógyászat alapján régóta ismert a csipkebogyó egészségvédő hatása. Magas C-vitamin tartalmának köszönhetően évszázadok óta használatos, mint immunerősítő, roborálószer.

A tabletta „nyújtott hatású”, hatóanyagainak felszabadulása fokozatosan megy végbe, a szervezetet folyamatosan látja el a megfelelő vitamin-mennyiséggel, ezáltal felszívódása is hatékonyabb.

Napi 1 tabletta szedése ajánlott.

Kiszerelés: 80 db.

Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett

Minőségellenőrzött termékek

Valós gyógyszertári háttér

Folyamatos akciók

Szeretne hasonló információkról olvasni?

Adja meg e-mail címét, hogy ne maradjon le az újdonságokról.