Curasept fogkrém 0,005% ADS 705 75 ml

Curasept fogkrém  0,005% ADS 705 75 ml

Segít megelőzni az ínygyulladás és a fogszuvasodás kialakulását. Hagyományos fogkrémként is alkalmazható. Curasept ADS gél fogkrém 0,05 % klórhexidin és 0,05 % fluorid tartalommal.

Gyártó:
Sager Dental Kft.

75 ml
Raktáron (Szállítási idő: legfeljebb két nap)
Részletes leírás

A Curasept szájöblítő tökéletes kiegészítője.

Curasept ADS - Klórhexidin tartalmú készítmények:

Vérző íny, ínygyulladás megelőzésére és kezelésére.

Bizonyos helyzetekben a mechanikai plakk eltávolítás korlátozott vagy nem megoldható. Ilyenkor a kémiai plakk kontroll segíthet kiegészíteni vagy átmenetileg helyettesíteni a mechanikai tisztítást.

Curasept ADS termékcsalád:

Curasept termék család - a tökéletes klórhexidin terápia. Az ínygyulladás megelőzésének és kezelésének kulcsa a klórhexidin hatóanyag, amely megbontja a baktériumokból álló biofilmet és tartósan megakadályozza annak ismételt kialakulását.

A klórhexidin hatóanyag megtapad a száj nyálkahártyáján és a fogakon, így 8-12 órán keresztül folyamatosan fejti ki hatását.

Sajnos a hagyományos klórhexidin tartalmú készítmények hosszantartó alkalmazásának gyakori mellékhatása a fogak és nyálkahártya barnás elszíneződése.

A curasept ADS az első olyan klórhexidin tartalmú termékcsalád, amely mellékhatás nélkül képes megakadályozni a plakk képződését.

A Curasept ADS készítményekben található ADS (Anti-Discoloration-System) rendszer jelentősen csökkenti az elszíneződés kockázatát és kiküszöböli a hagyományos klórhexidin tartalmú készítmények alkalmazásakor tapasztalható ízérzékzavar kialakulását. Alkoholmentes összetételének köszönhetően a sérült nyálkahártyán alkalmazva sem tapasztalható fájdalmas irritáció.

Nem okoz elszíneződést.

Nem alakul ki íz érzék zavar.

Nincs fájdalmas irritáció.

Curasept ADS gél fogkrém:

A curasept ADS gél fogkrém használata minden olyan esetben javasolt, amikor a fogorvos klórhexidin tartalmú szájöblögetőt ajánl.

Ez azért fontos, mert a hagyományos fogkrémekben található nátrium-lauril-szulfát (SLS) gátolja a klórhexidin elnyújtott plakkcsökkentő hatását, ezért a két hatóanyag egymás utáni alkalmazása nem javasolt, legalább 1 órának el kell telnie a használatuk között.

A curasept ADS gél fogkrém nem tartalmaz SLS-t, így nem csökkenti a curasept ADS szájöblögető hatékonyságát.

A curasept ADS gél fogkrém önmagában is alkalmazható.

Kiszerelés: 75 ml.

Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett

Minőségellenőrzött termékek

Valós gyógyszertári háttér

Folyamatos akciók

Szeretne hasonló információkról olvasni?

Adja meg e-mail címét, hogy ne maradjon le az újdonságokról.