Curaprox CS5460 ultrasoft fogkefe, 3 db, különbőző színekben

Curaprox CS5460 ultrasoft fogkefe, 3 db, különbőző színekben

A sűrűn csomózott, rendkívül puha CUREN® szálaknak köszönhetően hatékonyan és sérülés nélkül tisztítja a fogakat.

 

Gyártó:
Sager Dental Kft.

Raktáron (Szállítási, átvételi idő: legfeljebb két nap)
Részletes leírás
Szállítási információk
Fizetési információk

A helyes fogmosás: fogkefék - minél puhább, annál jobb. Túl nagy, túl vastag, túl kemény - ezek a legtöbb fogkefe fő jellemzői. Ugyanez igaz a gyakran javasolt közepesen kemény fogkefékre csakúgy, mint sok gyermekfogkefére is. Minden esetben ellenőrizze: fogkefe szálait (puha) és főleg a fejet (kicsi). Használjon különlegesen puha, kis fejű (2 cm hosszú) fogkefét és/vagy puha, egycsomós fogkefét.

A fogkefe feladata: a plakk eltávolítása, pontosabban annak a kialakuló, biológiai filmréteg szerkezetnek a szétrombolása, amely védelmet nyújthat a plakknak. A plakk 100%-ának eltüntetése nem lehetséges, vagy inkább nem kívánatos, hiszen egy steril száj rendkívül egészségtelen lenne. Csak a viszonylag vastag és régi baktériumrétegek okoznak fogszuvasodást és ínygyulladást.

A fogmosásra is igaz, hogy ahányfélék vagyunk, annyifélék a fogaink és az ínyünk. Ezért is fejlesztették ki az egyéni adottságokhoz alkalmazkodó Curaprox Sensitive fogkeféket.

A fogkefe szálai speciális CUREN szálak, amelyek nedvesen is megtartják eredeti rugalmasságukat. Ennek köszönhetően a sokkal finomabb szerkezetű szálakkal is lehetővé válik az alapos fogmosás. A kicsi és tömör fejjel: Curaprox Sensitive alaposabban és gyengédebben tisztít. Curaprox fogkefe használata után a érezni fogja a különbséget: fogait simábbnak és tisztábbnak érzi majd, és természetesen fehérebbnek is tűnnek.

Kiszerelés: 3 db.

 

0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel gyógyszertárunkban
0 Ft
0 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel GLS Ponton
1290 Ft
890 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Kiszállítás GLS-el
1390 Ft
1090 Ft
0 Ft

Készpénz

A csomag kézhezvételekor a csomagautomatás átvétel kivételével minden esetben tud készpénzzel fizetni.

A posta pontos átvétel választásakor (MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata) csak előre fizetés lehetséges, a weboldalon keresztül online bankkártyával. Nem lehetséges az utánvétes fizetési mód kiválasztása. Ha a csomag átvételekor szeretne fizetni, akkor kérjük válassza a GLS házhoz szállítást vagy a GLS Pontos átvételt.

Bankkártyával - a rendelés leadásakor online 

Bármely átvételi módhoz választhatja az online bankkártyás fizetési lehetőséget.Ebben az esetben a rendelés végén a „megrendelés elküldése” gombra kattintás után átnavigálja Önt a rendszer a SimplePay oldalra, ahol bankkártya adatai megadásával létrejön a tranzakció.

Bankkártyával - a csomag átvételekor

Csomagja átvételekor bankkárytával is fizethet az alábbi szállítási módok választásakor:

GLS házhozszállítás, MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata, GLS csomagpont: nem minden csomagponton tud a helyszínen kártyával fizetni, tájékozódjon a fizetési lehetőségekről az alábbi linken: https://csomag.hu/csomagpont-kereso

Egészségpénztári kártya

Csak azok a termékek fizethetők egészségpénztári kártyával, amiket az egészségpénztár elfogadott, jóváhagyott. 

Ezeket a termék oldalon a termék képe alatt jobbra jelöli egy kis EP logó.

 Személyes átvétel esetén az alábbi egészségpénztári kártyákkal tud fizetni gyógyszertárunkban: Allianz, Dimenzió, Generali, Medicina, MKB,OTP, Patika, Prémium, Tempo, Új pillér, Vasutas, Vitamin.Ha nem személyesen veszi át a rendelését, de el szeretné számolni az összeget, úgy kérjük a számlázási névnél az egészségpénztár adatait adja meg. Akkor mi úgy állítjuk ki a számlát, amit Ön utólag be tud nyújtani elszámolásra.

Bővebben ...
Kevesebb ...

Ingyenes szállítás 18 000 Ft felett

Minőségellenőrzött termékek

Valós gyógyszertári háttér

Folyamatos akciók

Szeretne hasonló információkról olvasni?

Adja meg e-mail címét, hogy ne maradjon le az újdonságokról.