Clearblue ovulációs teszt, digitális, 10 db

Clearblue ovulációs teszt, digitális, 10 db

Az ovulációs teszt nem közvetlenül, az ovulációt mutatja, hanem azt a hormonszintet (LH), melynek hatására az ovuláció 25-36 óra múlva bekövetkezik.

Gyártó:
Gyógyhír Patika

10 db
Rendelhető (Szállítási idő: legfeljebb öt nap)
Részletes leírás

A teszt pontos használatának leírása a dobozban megtalálható.

Az együttléthez alkalmas napokat az LCD kijelző mosolygó fej jelzi.

Az eredményt 3 percen belül jelzi.

Annak aki nem tudja, hogy ciklusa általában mennyi ideig tart, érdemes legalább egy menstruációs ciklust megvárni és feljegyezni annak időtartamát, mielőtt egy ovulációs tesztet alkalmazni kezd.

A menstruációs ciklus a menstruáció első napjától tart a következő menstruáció első napjáig. Ami bizonyos, hogy a menstruáció első napjától visszaszámolva a 14. nap a tüszőrepedés napja. Tehát ha a ciklus 28 napos, akkor az ovuláció (tüszőrepedés) a ciklus 14. napján történik meg. Ha egy ciklus 32 napos, az ovuláció a 18. napon történik meg.

De figyelem!! Bár az igaz, hogy a megtermékenyülés esélye az ovuláció napján a legnagyobb, de ahhoz hogy ez így legyen, a spermiumoknak már ott kell lenniük erre az időre :))

A tapasztalatunk szerint a sikertelenül próbálkozó párok ezt értelmezik félre.

Ennek a hormonszintnek a jelzése tökéletes időpont a közösülésre is. Mert ha ekkor jut be a spermium, az jelenti azt is egyúttal, hogy a kellő időben, amikor a petesejt kijut a tüszőből, lesz ott spermium is.

A petesejt a tüszőből kijutva kb 24 óráig életképes, míg a spermiumok állítólag még 3-5 napig is virgoncak :) Ahhoz hogy a spermiumok a megtermékenyítés helyére jussanak, a hatalmas út megtételéhez több óra kell, akár egy nap is.

Tehát ha a tesztelést választja, célszerű az ovulációt megelőző 6 nappal elkezdeni a tesztelést.

Kiszerelés: 10 db.

Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett

Minőségellenőrzött termékek

Valós gyógyszertári háttér

Folyamatos akciók

Szeretne hasonló információkról olvasni?

Adja meg e-mail címét, hogy ne maradjon le az újdonságokról.