Care Diagnostica hüvelyi ph teszt 2 db

Care Diagnostica hüvelyi ph teszt 2 db

A hüvely pH értékének szemi-kvantitatív megállapítására.
A hüvelyi pH megváltozása jelzi a baktériumok természetes egyensúlyának felborulását, ami fertőzésekhez vezethet, és növelheti a koraszülés kockázatát.
Bakteriális vaginosis, gombás fertőzés gyanúja esetén is javasolt a tesztelés. Tünetei az égő, viszkető érzés, halszagú, erős folyás.
Egyszerű, higiénikus és teljesen fájdalommentes mintavétel
Különösen javasolt terhesség alatt
Eredmény 10 másodperc alatt!

Forgalmazó:
A-Lab Pharma

Rendelhető Hasonló termékeket keresek (Szállítási, átvételi idő: legfeljebb 3 nap)
Részletes leírás
Szállítási információk
Fizetési információk

A normál hüvelyflóra természetes védelmet nyújt a fertőzések ellen. A Lactobacillus nemzetség számos változata támogatja a hüvelyfl órát azáltal, hogy a hüvely pH-értékét alacsony sávtartományban tartja (3,8 és 4,5 között), így hatékony védelmet nyújt a
patogén baktériumok és gombák ellen.
A hüvelyben lévő baktériumok természetes egyensúlyának felborulása fertőzéshez vezethet, ami veszélyeztetheti az egészséget és a terhességet is. A hüvelyi mikrobiális egyensúly hiánya miatt a pH-érték 4,5 fölé emelkedhet, ami nemcsak az életminőséget
befolyásolhatja, hanem komoly kockázatot jelenthet az egészségre, és növelheti a koraszülés kockázatát.

Összetevők:

Az eszköz egy műanyag applikátorból és egy pH-ellenőrző tesztcsíkból áll.A doboz tartalma:

2, 3, 5 vagy 10 db egyenként csomagolt applikátor
és nedvszívó, használati útmutató

Tudta, hogy…
… a nőgyógyászati kezelés alatt álló páciensek 20-30%-a hüvelyi fertőzésben szenved? A leggyakoribb panaszok a fokozott váladéktermelődés, halszag, valamint égő, viszkető érzés és hüvelyi szárazság.
… a nők 15-20%-ánál diagnosztizálnak bakteriális vaginosist terhesség alatt, ami fokozott kockázatot jelent a koraszülés és a magzatburok idő előtti repedése szempontjából.

A viola egészségügyi pH-teszt lehetővé teszi a hüvelyi mikrobiális egyensúlyhiány korai felismerését. A teszt alkalmazható a pH-érték-növekedés gyors felismerésére és a hüvelyi mikrobiális egyensúlyhiány megelőzésére, a rendszeres tesztelés segítségével.

Fontos egészségügyi döntés előtt mindig beszéljen kezelőorvosával!

Vizsgálati cél:

A hüvely pH értékének szemi-kvantitatív megállapítása.A teszt jelentősége:

A hüvely természetes pH-értékének felborulását számos tényező okozhatja, bármely korosztály

érintett lehet. Ezek közül a leggyakoribbak:

1. Különböző vaginális fertőzések, amelyek jelei lehetnek: megváltozott hüvelyváladék állag vagy szag, viszketés, vizelési problémák, fájdalom, duzzanat, pirosság
2. Antibiotikum kezelés
3. Túlzott intim higiénia
4. Hormonális problémák.Élettani háttér:

A hüvely megfelelő természetes (savas) pH értéke a hüvelyi flóra egészséges voltának egyik jellemzője, és egyben védelmet nyújt a kórokozók ellen, mivel a kívánt pH érték (3,8-4,4) nem optimális a kórokozók számára. Ezért a tartományért főként a lactobacillus baktériumfajok felelősek, amelyek tejsavat termelnek.A teszt működése:

Kémiai színreakció (pH függő). Pontossága 99%Mikor érdemes elvégezni a viola pH-tesztet?

A viola pH-teszt elvégzése a terhesség ideje alatt heti kétszer javasolt, a hüvelyi pH-érték normális tartományban maradásának ellenőrzéséhez, illetve a szülés előtti vizsgálatok között. Azonban különösen ajánlott a gyakori tesztelés, ha a korábbi terhességei
során hüvelyi fertőzésekben szenvedett, vagy ha már volt koraszüléssel végződő terhessége.

Nem várandós nők esetében abban az esetben a leghatékonyabb a mérések elvégzése, amennyiben bakteriális vaginosis, gombás fertőzés (dysbiosis) gyanúja merül fel. Ezek tünetei az égő, viszkető érzés, halszagú, erős folyás. Kialakulhat új partnerrel való
szexuális érintkezés, hüvelyi fertőzések kezelése vagy hüvelyen végzett műtéti beavatkozások után.A teszt elvégzése előtt

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a teszt hamis eredményhez vezethet, amennyiben nemi közösülés vagy hüvelyi gyógyászati termékek (hüvelyi kúpok, krémek stb.) használata után 12 órán belül, illetve a menstruációs vérzés befejeződését követő 3-4 napon belül végzi el. Közvetlenül a tesztelés előtt ne mossa, és ne zuhanyozza le a területet, és vegye figyelembe, hogy a vizelet is befolyásolhatja az eredményt.

Az applikátor nem megfelelő használata szexuálisan még nem aktív nők esetében a szűzhártya elszakadásához vezethet.
A hüvely pH-szintjének meghatározása egyszerű, higiénikus és teljesen fájdalommentes. Lazítson, és kövesse pontosan a következő oldalon található lépéseket.

TESZTELÉS ELŐTTI TENNIVALÓK:
1. Alaposan mosson kezet, majd nyissa ki a belső csomagolást, és vegye ki az applikátort.
2. Fogja meg az applikátort, csak a kerek területen, a hüvelyk- és a mutatóujja között. A hüvelykujját tartsa mindig az applikátor hátoldalán, ahol nincs pH-érték-mérési zóna. Kerülje a pH-érték-mérési zóna érintkezését más folyadékokkal.
3. Üljön széttárt térdekkel vagy egyik lábával a WCülőkén vagy egyéb szilárd felületen.
4. A szabad kezével fi noman nyissa meg a hüvelynyílást, óvatosan válassza el a külső szeméremajkakat.
5. Helyezze a hüvelyi applikátort óvatosan a hüvelybe, a tampon felhelyezésével azonos módon (kb. 1-3 cm mélyre, de legfeljebb
az applikátor kerek részének kezdetéig).
6. Nyomja a behelyezett hüvelyi applikátort a hüvely hátsó falához kb. 10 másodpercig (nyomja a végbél felé), úgy, hogy a pH-mérési zóna elegendő nedvességet vegyen fel. A megfelelő mennyiségű nedvesség elengedhetetlen a teszt eredményességéhez.
7. Óvatosan távolítsa el az applikátort a hüvelyből, és azonnal olvassa le az eredményt, amíg a mérési zóna nedves.

KIÉRTÉKELÉS:
Hasonlítsa össze a pH-mérési zóna színét az alábbi színskálával, és olvassa le azon színmező értékét, amelyikhez a legjobban hasonlít.

Vegye figyelembe, hogy az értékeléshez csak az alábbi skálát szabad használni:

A hüvely pH-értéke a normál tartományon belül van, ha a mérési zóna színe a pH-skálán a 4.0, vagy 4.4 jelölésű színes mezőkkel azonos.
Az indikátor színe barnára-zöldre-kékre vált, amenynyiben 4.4 feletti értéket mér. A 4.4 feletti hüvelyi pH-értékek a normális/egészséges tartományon kívül esnek.

Az egyenetlen színű mérési zóna azt jelzi, hogy a teszt végrehajtása vagy a pH-mérési zóna nedvessége nem volt megfelelő. Ebben az esetben megismételheti a tesztet ugyanazzal a hüvelyi applikátorral. A teszt tartozékait a háztartási hulladékokkal együtt dobja ki,
miután leolvasta az eredményt.

Ha a pH-szintje egy alkalommal nincs a normál tartományon belül, az nem jelent minden esetben problémát. Ismételje meg a tesztelést pár órával később vagy másnap. Ha a pH-értéke továbbra is a normál tartományon kívül esik, érdemes felkeresnie a kezelőorvosát.

MEGJEGYZÉSEK:
A következő faktorok befolyásolhatják a hüvelypHszintjét:
– bakteriális vaginosis vagy különböző bakteriális fertőzések (általában szexuális úton terjedő betegségek)
– a magzatburok idő előtt repedése – nem megfelelő és/vagy túlzott intim higiénia (gyakori hüvelymosás, nem megfelelő higiéniai
termékek)
– ösztrogénhiány (az ösztrogén támogatja a glikogén tejsavvá bomlását)
– műtét utáni fertőzések

Számos tényező változtathatja meg ideiglenesen a hüvely pH-értékét tünetek jelentkezése nélkül.

Mindenképp forduljon orvoshoz, amennyiben az alábbi tünetek valamelyikét tapasztalja:
vérzés (beleértve a pecsételést), viszketés vagy égő érzés a hüvelyben, kellemetlen szag, vizelés közben jelentkező égő érzés, menstruációhoz hasonló tünetek vagy a magzatvíz feltételezett elfolyása.

0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel gyógyszertárunkban
0 Ft
0 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel GLS Ponton
1290 Ft
890 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Kiszállítás GLS-el
1390 Ft
1090 Ft
0 Ft

Készpénz

A csomag kézhezvételekor a csomagautomatás átvétel kivételével minden esetben tud készpénzzel fizetni.

A posta pontos átvétel választásakor (MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata) csak előre fizetés lehetséges, a weboldalon keresztül online bankkártyával. Nem lehetséges az utánvétes fizetési mód kiválasztása. Ha a csomag átvételekor szeretne fizetni, akkor kérjük válassza a GLS házhoz szállítást vagy a GLS Pontos átvételt.

Bankkártyával - a rendelés leadásakor online 

Bármely átvételi módhoz választhatja az online bankkártyás fizetési lehetőséget.Ebben az esetben a rendelés végén a „megrendelés elküldése” gombra kattintás után átnavigálja Önt a rendszer a SimplePay oldalra, ahol bankkártya adatai megadásával létrejön a tranzakció.

Bankkártyával - a csomag átvételekor

Csomagja átvételekor bankkárytával is fizethet az alábbi szállítási módok választásakor:

GLS házhozszállítás, MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata, GLS csomagpont: nem minden csomagponton tud a helyszínen kártyával fizetni, tájékozódjon a fizetési lehetőségekről az alábbi linken: https://csomag.hu/csomagpont-kereso

Egészségpénztári kártya

Csak azok a termékek fizethetők egészségpénztári kártyával, amiket az egészségpénztár elfogadott, jóváhagyott. 

Ezeket a termék oldalon a termék képe alatt jobbra jelöli egy kis EP logó.

 Személyes átvétel esetén az alábbi egészségpénztári kártyákkal tud fizetni gyógyszertárunkban: Allianz, Dimenzió, Generali, Medicina, MKB,OTP, Patika, Prémium, Tempo, Új pillér, Vasutas, Vitamin.Ha nem személyesen veszi át a rendelését, de el szeretné számolni az összeget, úgy kérjük a számlázási névnél az egészségpénztár adatait adja meg. Akkor mi úgy állítjuk ki a számlát, amit Ön utólag be tud nyújtani elszámolásra.

Bővebben ...
Kevesebb ...

Ingyenes szállítás 18 000 Ft felett

Minőségellenőrzött termékek

Valós gyógyszertári háttér

Folyamatos akciók

Szeretne hasonló információkról olvasni?

Adja meg e-mail címét, hogy ne maradjon le az újdonságokról.