Bonolact pro+kid granulátum 15 g

Bonolact pro+kid granulátum 15 g

A Pro+Kid gyógyászati célra szánt tápszer, amely károsodott bélflóra esetén (pl. antibiotikum szedése, gyomor- vagy bélrendszeri fertőzések után) gyermekek számára javasolt. Öféle kedvező tulajdonságú baktériumtörzset tartalmaz. 

Gyártó:
Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet

Rendelhető Hasonló termékeket keresek (Szállítási, átvételi idő: legfeljebb 3 nap)
Részletes leírás
Szállítási információk
Fizetési információk

Mielőtt elkezdené használni a speciális tápszert, kérjük, hogy olvassa el ezt a termékismertetőt. Az optimális hatás elérése érdekében elengedhetetlen a készítmény előírásszerű használata.

Mi a Pro+Kid?

A Bonolact Pro+Kid a csecsemők és kisgyermekek élettani sajátosságai figyelembevételével kifejlesztett, ötféle probiotikus baktériumtörzset tartalmazó speciális, gyógyászati célra szánt tápszer, melynek fogyasztása segíti a károsodott bélflóra helyreállítását antibiotikum szedése illetve különféle, hasmenéssel járó megbetegedések esetén.

Mi a probiotikum?

Probiotikumnak nevezzük mindazokat a humánbarát bélbaktériumokat, amelyek többféle jótékony hatással vannak a gazdaszervezet egészségi állapotára.

Miért fontos a csecsemő bélflórája?

„Láthatatlan szervünk˝ a bél-mikroflóra egészségre gyakorolt hatása közismert. Bizonyítékok sora igazolja, hogy a bél baktériumainak összetétele, különösen csecsemőkorban, a szervezet számos funkcióját befolyásolja. Csecsemőkben a probiotikumok jelenléte fokozza a fertőzésekkel szembeni ellenállást és csökkentlaz allergiás megbetegedések előfordulását, így megalapozza és erősíti a szervezet természetes védekezőképességét.

Az anyatejjel táplált csecsemőkben teljesen természetes módon bífidobaktérium-dominált bélflóra alakul ki. Ezek a csecsemők ellenállóbbak a fertőzésekkel szemben.

Fontos felismerés, hogy a csecsemőkorban kialakult bélflóra összetétele az egyénre jellemző és nagyban befolyásolja a felnőttkori baktériumflóra összetételét és az egészséget.

Melyek a készítmény hatóanyagai?

Probiotikum: a Bonolact Pro+Kid, olyan világszerte széleskörűen vizsgált és elismert Bifidobacterium törzseket tartalmaz nagy arányban, amelyek segíthetik az életkori sajátosságoknak megfelelő összetételű bélflóra kialakítását, fenntartását.

A Bonolact Pro+Kid nemzetközi szakmai szervezetek által elismert öt probiotikus baktériumtörzset tartalmaz - Bifidobacterium longum BB536, Bifidobacterium breve M-16V, Bifidobacterium lactis BB- 12, Lactobacillus rhamnosus GG, Streptococcus thermophilus TH-4 -, grammonként legalább 1 milliárd csíra nagyságrendben.

Prebiotikum: a Bonolact Pro + Kid a jótékony, probiotikus baktériumok szaporodását segítő, fruktoo-ligoszacharidot tartalmaz.

Milyen esetben ajánlott a Pro+Kid fogyasztása?

Fogyasztása minden olyan esetben ajánlott, amikor a bármi okból sérült gyermek bélflóra egyensúlyának helyreállítására van szükség (pl. táplálékváltás, antibiotikum kezelés alatt és után, bakteriális gyomor- és bélrendszeri fertőzések, stb.), közösségváltáskor, emésztőrendszeri panaszok (hasmenés, székrekedés, puffadás) és allergiás tünetek (atópiás ekcéma, tehéntej-allergia) jelentkezésekor.

Mi a javasolt adagolás?

3 hónapos kortól, ha az orvos másként nem javasolja 1 g por (1 mérőkanál), 7 éves kor felett 2x1 mérőkanál adása javasolt naponta.

Egy csapott mérőkanál port mérjen ki, majd oldja fel langyos (37°C alatti) ételben vagy italban. Közvetlenül a fogyasztás előtt készítse el. Tápszerhez keverve is adható.

Előfordulhat-e mellékhatás a Pro+Kid fogyasztása során?

Mellékhatás nem ismeretes. A rendszeres fogyasztás első hetében érzékenyebb gyermekeknél enyhe puffadás figyelhető meg. Ha nem várt hatást észlel, tájékoztassa arról kezelőorvosát.

Hogyan kell tárolni a terméket?

A termék minőségét speciális csomagolás védi. Felnyitás után gondosan zárja vissza, használat alatt törekedjen arra, hogy a por minél kevesebb ideig érintkezzen a légköri levegővel. A terméket felbontás után mindig lezárt kupakkal és legfeljebb 25°C-on tárolja.

Fontos figyelmeztetés:

A készítmény orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható. Az ajánlott napi mennyiség túllépése nem javasolt. Gyermekek elől gondosan elzárandó.

Kiszerelés: 15 g.

0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel gyógyszertárunkban
0 Ft
0 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel GLS Ponton
1290 Ft
890 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Kiszállítás GLS-el
1390 Ft
1090 Ft
0 Ft

Készpénz

A csomag kézhezvételekor a csomagautomatás átvétel kivételével minden esetben tud készpénzzel fizetni.

A posta pontos átvétel választásakor (MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata) csak előre fizetés lehetséges, a weboldalon keresztül online bankkártyával. Nem lehetséges az utánvétes fizetési mód kiválasztása. Ha a csomag átvételekor szeretne fizetni, akkor kérjük válassza a GLS házhoz szállítást vagy a GLS Pontos átvételt.

Bankkártyával - a rendelés leadásakor online 

Bármely átvételi módhoz választhatja az online bankkártyás fizetési lehetőséget.Ebben az esetben a rendelés végén a „megrendelés elküldése” gombra kattintás után átnavigálja Önt a rendszer a SimplePay oldalra, ahol bankkártya adatai megadásával létrejön a tranzakció.

Bankkártyával - a csomag átvételekor

Csomagja átvételekor bankkárytával is fizethet az alábbi szállítási módok választásakor:

GLS házhozszállítás, MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata, GLS csomagpont: nem minden csomagponton tud a helyszínen kártyával fizetni, tájékozódjon a fizetési lehetőségekről az alábbi linken: https://csomag.hu/csomagpont-kereso

Egészségpénztári kártya

Csak azok a termékek fizethetők egészségpénztári kártyával, amiket az egészségpénztár elfogadott, jóváhagyott. 

Ezeket a termék oldalon a termék képe alatt jobbra jelöli egy kis EP logó.

 Személyes átvétel esetén az alábbi egészségpénztári kártyákkal tud fizetni gyógyszertárunkban: Allianz, Dimenzió, Generali, Medicina, MKB,OTP, Patika, Prémium, Tempo, Új pillér, Vasutas, Vitamin.Ha nem személyesen veszi át a rendelését, de el szeretné számolni az összeget, úgy kérjük a számlázási névnél az egészségpénztár adatait adja meg. Akkor mi úgy állítjuk ki a számlát, amit Ön utólag be tud nyújtani elszámolásra.

Bővebben ...
Kevesebb ...

Ingyenes szállítás 18 000 Ft felett

Minőségellenőrzött termékek

Valós gyógyszertári háttér

Folyamatos akciók

Szeretne hasonló információkról olvasni?

Adja meg e-mail címét, hogy ne maradjon le az újdonságokról.