PG/53 Fertility ovulációs teszt törpemikroszkóp 1 db

Az Egészségpénztári számlára elszámolható
PG/53 Fertility ovulációs teszt törpemikroszkóp 1 db

Az ovulációs mikroszkóp a családtervezés ideális eszköze, amely a valóságban is púderdoboz méretű. Akárhányszor használható, és segít a fogamzásképes napok megállapításában.

Forgalmazó:
Hungaropharma ZRt.

Rendelhető Hasonló termékeket keresek (Szállítási, átvételi idő: legfeljebb 3 nap)
Részletes leírás
Szállítási információk
Fizetési információk

Ha célja a fogamzásgátlás, a szálkás száradási képet mutató napokon tartózkodjon a nemi élettől. Amennyiben gyermeknemzés, megfoganás a célja, tudhatja, hogy a szálkás száradási kép megjelenése után, várhatóan a 3-4. napon következik be a tüszőrepedés, vagyis azokban a napokban különösen érdemes nemi életet élni párjával, így van a legnagyobb esély a megtermékenyülésre.  

A menstruációs ciklus első időszakában a megnövekedett ösztrogén-hormon kiválasztás változást okoz a nyál és a méhnyakban keletkező cervix-váladék összetételében és kristályosodási képében. A nyál és a cervix-váladék kristályosodását a mindkettőben jelenlévő NaCl (nátrium-klorid) só feldúsulása okozza. Az ösztrogén hormon, illetve a NaCl só koncentrációjának növekedése a tüszőrepedés (ovuláció) előtt 3-4 nappal következik be, és az azt követő 3-4 napig tart. Azután csökkenni kezd, és így kristályosodás már nem történik. A fogamzásképes időszakban mind a nyál, mind a cervix-váladék kristályosodási képe jellegzetes, erősen szálkás. páfránylevelekre emlékeztető képet mutat. Nem fogamzásképes időszakban, amikor kristályosodás nem történik, a látott képben nagyszámú körkörös, amorf alakzat található.

Egy szabályos -28 napos- ciklus esetén, a ciklus 11. napja körül a nyál és a cervix-váladék kristályosodási képe szálkás alakzatúvá válik. Ekkor feltételezhető, hogy a tüszőrepedés (ovuláció) 3 nap múlva a 14. napon várható. A tüszőrepedést követő 3-4 napig, vagyis a ciklus 17.-18. napjáig szálkás képet fog mutatni az ovulációs mikroszkóp.

Köztudott, hogy sok nőnek, nem szabályos - 28 napos - a ciklusa. Ezt sok minden okozhatja, befolyásolhatja. Érdemes rendszeresen használni az ovulációs mikroszkópot, mert segítségével pontos információt kaphat, hol tart éppen ciklusa.

Kiszerelés: 1 db.


0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel gyógyszertárunkban
0 Ft
0 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel GLS Ponton
1290 Ft
890 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Kiszállítás GLS-el
1390 Ft
1090 Ft
0 Ft

Készpénz

A csomag kézhezvételekor a csomagautomatás átvétel kivételével minden esetben tud készpénzzel fizetni.

A posta pontos átvétel választásakor (MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata) csak előre fizetés lehetséges, a weboldalon keresztül online bankkártyával. Nem lehetséges az utánvétes fizetési mód kiválasztása. Ha a csomag átvételekor szeretne fizetni, akkor kérjük válassza a GLS házhoz szállítást vagy a GLS Pontos átvételt.

Bankkártyával - a rendelés leadásakor online 

Bármely átvételi módhoz választhatja az online bankkártyás fizetési lehetőséget.Ebben az esetben a rendelés végén a „megrendelés elküldése” gombra kattintás után átnavigálja Önt a rendszer a SimplePay oldalra, ahol bankkártya adatai megadásával létrejön a tranzakció.

Bankkártyával - a csomag átvételekor

Csomagja átvételekor bankkárytával is fizethet az alábbi szállítási módok választásakor:

GLS házhozszállítás, MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata, GLS csomagpont: nem minden csomagponton tud a helyszínen kártyával fizetni, tájékozódjon a fizetési lehetőségekről az alábbi linken: https://csomag.hu/csomagpont-kereso

Egészségpénztári kártya

Csak azok a termékek fizethetők egészségpénztári kártyával, amiket az egészségpénztár elfogadott, jóváhagyott. 

Ezeket a termék oldalon a termék képe alatt jobbra jelöli egy kis EP logó.

 Személyes átvétel esetén az alábbi egészségpénztári kártyákkal tud fizetni gyógyszertárunkban: Allianz, Dimenzió, Generali, Medicina, MKB,OTP, Patika, Prémium, Tempo, Új pillér, Vasutas, Vitamin.Ha nem személyesen veszi át a rendelését, de el szeretné számolni az összeget, úgy kérjük a számlázási névnél az egészségpénztár adatait adja meg. Akkor mi úgy állítjuk ki a számlát, amit Ön utólag be tud nyújtani elszámolásra.

Bővebben ...
Kevesebb ...

Ingyenes szállítás 18 000 Ft felett

Minőségellenőrzött termékek

Valós gyógyszertári háttér

Folyamatos akciók

Szeretne hasonló információkról olvasni?

Adja meg e-mail címét, hogy ne maradjon le az újdonságokról.