Ohropax Classic viaszos füldugó 6 pár (12 db)

Az Egészségpénztári számlára elszámolható
Ohropax Classic viaszos füldugó 6 pár (12 db)

Vatta, vazelin és paraffin keverékem extra kényelmesm ideális alváshoz, meditációhoz, olvasáshoz vagy munkáhozm alkalmas nedvességgel vagy széllel szembeni védelemben,  nyomásérzet nélkül. 

Gyártó:
Beaco Bt.

Rendelhető Hasonló termékeket keresek (Szállítási, átvételi idő: legfeljebb 3 nap)
Részletes leírás
Szállítási információk
Fizetési információk

Az Ohropax Classic 12 darabos viaszfüldugók zajtól sújtott emberek millióinak biztosítanak békét és kényelmet modern időnkben. Emellett a gyártó legsikeresebb terméke is. 

 

Az Ohropax Classic egy bevált termék zajvédelmi célokra, melyet 1907 óta gyártanak. Egyedülálló összetétele, mely vazelinbe és paraffinba mártott vattából készül, olyannyira megállta a helyét, hogy alig változott a kezdetektől. 

 

Az Ohropax sikere a 20. század elején, Németország fővárosában-Berlinben kezdődött. Akkoriban a felhajtás, végtelen zaj szinonimája volt ,és egyben belépés egy új, hektikus korszakba. Pontosan itt történt, hogy a találékony patikus, Maximilian Negwer piacra dobta saját viasz alapú hangizoláló golyócskáit, mely azidőben egyedülálló volt. Homérosz híres Odüsszeusz-ábrázolása ihlette, melyben a főhős betömte a tengerészek fülét méhviasszal, hogy az megvédje őket a szirének halálos énekétől. Negwer az Ohropax formájában szó szerint megalkotta saját klasszikusát, mely a csend és nyugalom luxusát nyújtja használóinak, egészen a mai napig. 

 

Az Ohropax Classic viselése rendkívül kényelmes, ennek köszönhetően zavartalan alvást is biztosítanak. Emellett alkalmasak teljes relaxációhoz, olvasáshoz, meditációs gyakorlatok vagy bármilyen munka végzése közbem, mely koncentrációt igényel, barkácsoláshoz vagy hangos zene ellen. Tömítésének köszönhetően kiváló védelmet nyújtanak nedvességgel vagy széllel szemben is. 

 

A diszkrét testszínű füldugó alakítható úgy, hogy minden fülbe illeszkedjen, így lényegesen csökkentse az intezív zajkitettség negatív hatásait. A tény, hogy a lágy és bőrkímélő anyag minden fülbe gond nélkül beilleszthető egyben azt is jelenti, hogy a füldugók rendkívül kényelmesek és nem váltanak ki nyomásérzetet.

 

Használata :

 1. Használat előtt távolítsd el a vattát tiszta ujjakkal! Ha kisebbre szeretnéd formázni a füldugót, szakíts le a viaszból tetszőleges darabot! A korábban eltávolított anyagot már ne használd! 

 

 2. A füldugót enyhén dörzsöld meg, míg meg nem lágyul, majd formázd sima, megfelelő nagyságú labdácskává, mely könnyedén illeszkedik a hallójáratodba, miközben tömít is. Ne nyomd túl mélyre a füldugót! 

 

 3. Ha már nem használod a füldugót, óvatosan távolítsd el, kizárólag ujjaid használatával! A füldugó könnyebben kijön, ha enyhe nyomást fejtünk ki a fülcimpa hátsó oldalára! Na használd semmilyen kemény vagy hegyes tárgyat a füldugó eltávolítására!


0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel gyógyszertárunkban
0 Ft
0 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel GLS Ponton
1290 Ft
890 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Kiszállítás GLS-el
1390 Ft
1090 Ft
0 Ft

Készpénz

A csomag kézhezvételekor a csomagautomatás átvétel kivételével minden esetben tud készpénzzel fizetni.

A posta pontos átvétel választásakor (MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata) csak előre fizetés lehetséges, a weboldalon keresztül online bankkártyával. Nem lehetséges az utánvétes fizetési mód kiválasztása. Ha a csomag átvételekor szeretne fizetni, akkor kérjük válassza a GLS házhoz szállítást vagy a GLS Pontos átvételt.

Bankkártyával - a rendelés leadásakor online 

Bármely átvételi módhoz választhatja az online bankkártyás fizetési lehetőséget.Ebben az esetben a rendelés végén a „megrendelés elküldése” gombra kattintás után átnavigálja Önt a rendszer a SimplePay oldalra, ahol bankkártya adatai megadásával létrejön a tranzakció.

Bankkártyával - a csomag átvételekor

Csomagja átvételekor bankkárytával is fizethet az alábbi szállítási módok választásakor:

GLS házhozszállítás, MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata, GLS csomagpont: nem minden csomagponton tud a helyszínen kártyával fizetni, tájékozódjon a fizetési lehetőségekről az alábbi linken: https://csomag.hu/csomagpont-kereso

Egészségpénztári kártya

Csak azok a termékek fizethetők egészségpénztári kártyával, amiket az egészségpénztár elfogadott, jóváhagyott. 

Ezeket a termék oldalon a termék képe alatt jobbra jelöli egy kis EP logó.

 Személyes átvétel esetén az alábbi egészségpénztári kártyákkal tud fizetni gyógyszertárunkban: Allianz, Dimenzió, Generali, Medicina, MKB,OTP, Patika, Prémium, Tempo, Új pillér, Vasutas, Vitamin.Ha nem személyesen veszi át a rendelését, de el szeretné számolni az összeget, úgy kérjük a számlázási névnél az egészségpénztár adatait adja meg. Akkor mi úgy állítjuk ki a számlát, amit Ön utólag be tud nyújtani elszámolásra.

Bővebben ...
Kevesebb ...

Ingyenes szállítás 18 000 Ft felett

Minőségellenőrzött termékek

Valós gyógyszertári háttér

Folyamatos akciók

Szeretne hasonló információkról olvasni?

Adja meg e-mail címét, hogy ne maradjon le az újdonságokról.