Helia-D hajhullás elleni regeneráló esszencia 75 ml

Helia-D hajhullás elleni regeneráló esszencia 75 ml

A Helia-D Regenero Hajhullás elleni regeneráló esszencia 26 gondosan válogatott gyógynövény alkoholos oldata.

Gyártó:
Helia-D Kft.

Rendelhető Hasonló termékeket keresek (Szállítási, átvételi idő: legfeljebb 3 nap)
Részletes leírás
Szállítási információk
Fizetési információk

A koncentrátum összetevői mélyen behatolnak a fejbőrbe, közvetlenül a hajhagymáknál fejtik ki hatásukat. A fejbőr vérellátása fokozódik, így a Helia-D Regenero Hajhullás elleni regeneráló esszenciában található hatóanyagok bejutása intenzívebb.

Rendszeres és tartós használat esetén a termék bizonyítottan csökkenti a hajhullást.

A kezelt területen a hajszálak megerősödnek, tartásuk és minőségük javul.

A fejbőr korpásódása megszűnik, és a haj zsírosodása optimalizálódik.

Életképes hajhagymák megléte esetén segít, hogy a haj újra növekedésnek induljon.

Nők és férfiak egyaránt alkalmazhatják.

A Helia-D Regenero Hajhullás elleni regeneráló esszencia használata:

A szórófej segítségével közvetlenül a fejbőrre juttassuk a készítményt. A fejbőrre juttatott szert, ujjbegyeink segítségével masszírozzuk be, enyhe nyomkodó és nem dörzsölő mozdulattal. A koncentrátumot napi rendszerességgel használja. Naponta legalább egy-kettő, de akár több kezelést is végezhet. A javasolt 8-12 hét folyamatos napi használat végén, vagy a kívánt eredmény elérése után, annak fenntartására, a hajhagymák optimális állapotának megőrzése érdekében, heti 2-3 kezelést javasolunk.

Száraz és nedves fejbőrön egyaránt alkalmazható. A Helia-D Regenero Hajhullás elleni regeneráló esszencia hajban maradó készítmény, így kiöblítenie nem kell. Napi hajápolási szokásain nem kell változtatnia! A szórófej segítségével, közvetlenül a fejbőrre juttassa a készítményt.

Helia-D Regenero Hajhullás elleni regeneráló esszencia használatakor a fejbőr kipirosodhat, enyhe bizsergést érezhet, melynek oka a fejbőr fokozott vérkeringése. Alkohol érzékenység esetén a bőrt enyhén száríthatja. Szembe kerülés esetén, alaposan öblítse ki.

Milyen anyagokat tartalmaz a Helia-D Regenero Hajhullás elleni regeneráló esszencia?

A Helia-D Regenero Hajhullás elleni regeneráló esszencia csak alkoholban oldott természetes anyagokat tartalmaz. Kizárólag természetes növényi összetevők alkotják, melyek a fejbőr egészséges működéséhez szükséges hatóanyagokat tartalmazzák.

Összetevők / Ingredients: Aqua, Alcohol, Quercus Petraea, Agrimonia Eupatoria, Matricaria Chamonilla, Calendula Officinalis, Hypericum Perforatum, Melissa Officinalis, Equisetum Arvense, Rosa Canina, Urtica Diocia, Taraxacum Officinale, Achillea Millefolium, Juglans Regia, Salvia Sclarea, Sinapis Alba, Fenoeniculum Vulgare, Mentha Piperita, Plantaginis Folium, Cichori Herba, Rosmarinus Officinalis, Mentha Crispa, Melilotus Officinalis, Betula Verrucosa, Verbenea Officinalis, Shymphytum Officinale, Hyssopi Herba, Lavandula Angustifolia.

Kiszerelés: 75 ml.

0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel gyógyszertárunkban
0 Ft
0 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel GLS Ponton
1290 Ft
890 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Kiszállítás GLS-el
1390 Ft
1090 Ft
0 Ft

Készpénz

A csomag kézhezvételekor a csomagautomatás átvétel kivételével minden esetben tud készpénzzel fizetni.

A posta pontos átvétel választásakor (MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata) csak előre fizetés lehetséges, a weboldalon keresztül online bankkártyával. Nem lehetséges az utánvétes fizetési mód kiválasztása. Ha a csomag átvételekor szeretne fizetni, akkor kérjük válassza a GLS házhoz szállítást vagy a GLS Pontos átvételt.

Bankkártyával - a rendelés leadásakor online 

Bármely átvételi módhoz választhatja az online bankkártyás fizetési lehetőséget.Ebben az esetben a rendelés végén a „megrendelés elküldése” gombra kattintás után átnavigálja Önt a rendszer a SimplePay oldalra, ahol bankkártya adatai megadásával létrejön a tranzakció.

Bankkártyával - a csomag átvételekor

Csomagja átvételekor bankkárytával is fizethet az alábbi szállítási módok választásakor:

GLS házhozszállítás, MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata, GLS csomagpont: nem minden csomagponton tud a helyszínen kártyával fizetni, tájékozódjon a fizetési lehetőségekről az alábbi linken: https://csomag.hu/csomagpont-kereso

Egészségpénztári kártya

Csak azok a termékek fizethetők egészségpénztári kártyával, amiket az egészségpénztár elfogadott, jóváhagyott. 

Ezeket a termék oldalon a termék képe alatt jobbra jelöli egy kis EP logó.

 Személyes átvétel esetén az alábbi egészségpénztári kártyákkal tud fizetni gyógyszertárunkban: Allianz, Dimenzió, Generali, Medicina, MKB,OTP, Patika, Prémium, Tempo, Új pillér, Vasutas, Vitamin.Ha nem személyesen veszi át a rendelését, de el szeretné számolni az összeget, úgy kérjük a számlázási névnél az egészségpénztár adatait adja meg. Akkor mi úgy állítjuk ki a számlát, amit Ön utólag be tud nyújtani elszámolásra.

Bővebben ...
Kevesebb ...

Ingyenes szállítás 18 000 Ft felett

Minőségellenőrzött termékek

Valós gyógyszertári háttér

Folyamatos akciók

Szeretne hasonló információkról olvasni?

Adja meg e-mail címét, hogy ne maradjon le az újdonságokról.