Gloup nyelést segítő zselé 150 ml

Az Egészségpénztári számlára elszámolható
Gloup nyelést segítő zselé 150 ml

A Gloup egy sokoldalú zselé, ami arra hivatott, hogy elősegítse a szilárd gyógyszerek – tabletták, rágótabletták, kapszulák és porok - egyszerűbb lenyelését. A Gloup a Class 1 medical device kategóriába tartozó készítmény.

Forgalmazó:
Gyógyhír Patika

Rendelhető Hasonló termékeket keresek (Szállítási, átvételi idő: legfeljebb 3 nap)
Részletes leírás
Szállítási információk
Fizetési információk

Miről ismerhető fel a Gloup?

A Gloup tubusa az alábbi tulajdonságokkal rendelkezik: műanyag tubus lepattintható tetővel, 150 ml űrtartalommal. Egy készítmény a Rushwood B.V.-től. Mindig győződjön meg arról, hogy a megfelelő tubust használja.

Zselé:

A zselének tisztának kell lennie világos piros árnyalattal.

Összetétel:

A zselé 99 %-ban természetes összetevőket tartalmaz, mint például karragén, víz, maltodextrin, kálcium-klorid, természetes színezék és ízesítő, valamint segédanyagokat, mint az aszpartám, citromsav és kálium-szorbát.

Alkalmazása:

Helyezze a gyógyszert egy evőkanálra. Nyomjon ki a tubusból egy kisebb mennyiségű Gloup-ot a gyógyszerre. Nagyjából 5 ml vagy egy fél evőkanálnyi mennyiségű Gloup elegendő. Ezután helyezze a szájába az evőkanalat, és nyelje le a tartalmát. A logopédusok szerint a legjobb eredmény hűtött állapotban érhető el, ugyanis elősegíti a nyelési reflex működését.

Hogyan működik a Gloup?

A Gloup három módon hat:

1. A sokoldalú zselé rendkívül sikamlós, és biztosítja a gyógyszerek könnyű lenyelését és azt, hogy egyszerűen eljussanak a nyelőcsövön keresztül a gyomorba.

2. A Gloup megnedvesíti a száj és a toroküreg nyálkahártyáját.

3. A Gloup cseresznye íze elfedi a gyógyszerek kellemetlen ízét és utóízét.

Ki használhatja a Gloup-ot?

A Gloup bárki által használható, akinek nehezére esik a szilárd gyógyszerek, vitaminok és/vagy étrend kiegészítők lenyelése. A Gloup bármilyen korban használható 2 éves kor felett. A Gloup gluténmentes, allergénektől mentes és cukormentes.

Szükséges vizet innia, amikor a gyógyszereit a Gloup segítségével veszi be?

Annak érdekében, hogy lenyelje a gyógyszereit általában nem szükséges vizet innia. Egyes esetekben azonban a gyógyszer gyártója azt ajánlja, hogy a gyógyszert egy pohár víz segítségével nyelje le. Ezt a tanácsot minden esetben követnie kell abban az esetben is, ha a gyógyszert a Gloup segítségével már bevette, tehát igyon utána vizet.

Több típusú gyógyszer bevételéhez is használható a Gloup?

A Gloup több típusú gyógyszer bevételéhez is használható egyszerre. Kivétel ez alól, azoknak a gyógyszereknek az esete, amelyek egymás hatékonyságát befolyásolhatják, és ezért nem szabad azokat egyszerre bevinni. Kétség esetén kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Ebben az esetben vigye magával a Gloup tubusát.

Gyakorol-e bármilyen hatást a Gloup a segítségével bevett gyógyszerekre?

A Gloup egy sokoldalú zselé, amely semmilyen terápiás vagy profilaktikus tulajdonsággal nem rendelkezik. Nem ismert olyan tartalmú tudományos adat, amely azt mutatná, hogy a Gloup összetevői bármilyen hatással lennének a gyógyszerek hatékonyságára.

Fel kell nyitni a kapszulákat a Gloup használata előtt?

Nem! A kapszulákat könnyen le lehet nyelni a Gloup segítségével. Nincs szükség a felnyitásukra. Semmilyen körülmények között nem ajánlott a kapszulák felnyitása, ugyanis ez befolyásolhatja a gyógyszerek hatékonyságát, illetve mellékhatásokhoz vezethet.

Össze kell törni, vagy esetleg porítani kell a tablettákat a Gloup használata előtt?

Nem! A tablettákat könnyen le lehet nyelni a Gloup segítségével. A tabletták összetörése vagy porítása szükségtelen. Semmilyen körülmények között nem ajánlott a tabletták összetörése vagy porítása, ugyanis ez befolyásolhatja a gyógyszerek hatékonyságát, illetve mellékhatásokhoz vezethet.

Milyen esetekben ne használja a Gloup-ot?

A Gloup nem kifejezetten a nyelőcső panaszokkal rendelkező páciensek részére került kifejlesztésre. A Gloup nem jelent megoldást azoknak a betegeknek, akik fulladoznak szilárd anyagok bevételekor. A Gloup nem javasolt folyékony vagy diszpergálható formulájú gyógyszerek bevételének elősegítésére. Amennyiben a Gloup egy vagy több összetevője tekintetében bármilyen túlérzékenységben szenved, keresse fel kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Ebben az esetben vigye magával a Gloup tubusát.

Tartalmaz a Gloup cukrot?

A Gloup aszpartámot tartalmaz édesítőszerként; cukrot nem tartalmaz.

Használható a Gloup gluténmentes diéta során?

A Gloup gluténmentes.

Tartalmaz a Gloup allergéneket?

A Gloup nem tartalmaz allergéneket.

Használható a Gloup értend-kiegészítők és/vagy vitaminok bevételére?

A Gloup egy sokoldalú zselé, ami étrend-kiegészítők és vitaminok bevételének elősegítésére is alkalmas.

A Gloup használata terhesség és szoptatás alatt:

Nem áll rendelkezésre megfelelő mennyiségű adat a Gloup használatának biztonságosságáról terhesség és szoptatás alatt.

A Gloup járművezetésre gyakorolt hatása:

Az ismeretek alapján a Gloup összetevői nincsenek hatással a járművezetéssel kapcsolatos képességekre.

Mekkora mennyiségű Gloup használható alkalmanként?

Általában 5 ml (fél evőkanálnyi mennyiség) Gloup alkalmazása elegendő alkalmanként. Ez a mennyiség sokkal könnyebbé teszi a szilárd gyógyszerek lenyelését. Nagyobb mennyiségű Gloup használata szükséges azonban nagyobb mennyiségű gyógyszer bevitele esetén. A gyógyszerek adagonként is bevehetőek a Gloup segítségével. Gyermekek esetében 6 éves kor alatt a maximálisan javasolt mennyiség 3 adag. Kérdezze meg gyógyszerészét, mielőtt a Gloup-ot nagyobb mennyiségben alkalmazná.

Milyen gyakran használható a Gloup?

A Gloup minden alkalommal használható a gyógyszerek bevétele során.

Figyelmeztetések és óvintézkedések:

A Gloup karregént tartalmaz. Ez az összetevő magas dózisban vagy hosszú ideig alkalmazva egyes esetekben gyomor-bélrendszeri problémákat, illetve puffadást okozhat, különösen hasmenést. Amennyiben az említett problémákkal találkozik, keresse fel kezelőorvosát, gyógyszerészét. Ebben az esetben vigye magával a Gloup tubusát.

Hogyan kell a Gloup-ot tárolni?

A Gloup gyermekektől elzárva tartandó a zárt, eredeti csomagolásban lehetőleg 2 és 25 ºC között. Felbontás után tárolja a tubust hűtőszekrényben.

Milyen hosszú a Gloup lejárati ideje?

A Gloup a tubuson jelzett időpontig őrzi meg minőségét. Felbontás után a Gloup 2 hónapig használható. A fel nem használt Gloup-ot a háztartási hulladékkal együtt lehet megsemmisíteni a lejárati idő letelte után.

Kiszerelés: 150 ml.

0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel gyógyszertárunkban
0 Ft
0 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel GLS Ponton
1290 Ft
890 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Kiszállítás GLS-el
1390 Ft
1090 Ft
0 Ft

Készpénz

A csomag kézhezvételekor a csomagautomatás átvétel kivételével minden esetben tud készpénzzel fizetni.

A posta pontos átvétel választásakor (MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata) csak előre fizetés lehetséges, a weboldalon keresztül online bankkártyával. Nem lehetséges az utánvétes fizetési mód kiválasztása. Ha a csomag átvételekor szeretne fizetni, akkor kérjük válassza a GLS házhoz szállítást vagy a GLS Pontos átvételt.

Bankkártyával - a rendelés leadásakor online 

Bármely átvételi módhoz választhatja az online bankkártyás fizetési lehetőséget.Ebben az esetben a rendelés végén a „megrendelés elküldése” gombra kattintás után átnavigálja Önt a rendszer a SimplePay oldalra, ahol bankkártya adatai megadásával létrejön a tranzakció.

Bankkártyával - a csomag átvételekor

Csomagja átvételekor bankkárytával is fizethet az alábbi szállítási módok választásakor:

GLS házhozszállítás, MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata, GLS csomagpont: nem minden csomagponton tud a helyszínen kártyával fizetni, tájékozódjon a fizetési lehetőségekről az alábbi linken: https://csomag.hu/csomagpont-kereso

Egészségpénztári kártya

Csak azok a termékek fizethetők egészségpénztári kártyával, amiket az egészségpénztár elfogadott, jóváhagyott. 

Ezeket a termék oldalon a termék képe alatt jobbra jelöli egy kis EP logó.

 Személyes átvétel esetén az alábbi egészségpénztári kártyákkal tud fizetni gyógyszertárunkban: Allianz, Dimenzió, Generali, Medicina, MKB,OTP, Patika, Prémium, Tempo, Új pillér, Vasutas, Vitamin.Ha nem személyesen veszi át a rendelését, de el szeretné számolni az összeget, úgy kérjük a számlázási névnél az egészségpénztár adatait adja meg. Akkor mi úgy állítjuk ki a számlát, amit Ön utólag be tud nyújtani elszámolásra.

Bővebben ...
Kevesebb ...

Ingyenes szállítás 18 000 Ft felett

Minőségellenőrzött termékek

Valós gyógyszertári háttér

Folyamatos akciók

Szeretne hasonló információkról olvasni?

Adja meg e-mail címét, hogy ne maradjon le az újdonságokról.