Egy zsarnok betegség

Egy zsarnok betegség

Az epilepszia az emberi idők kezdete óta ismert betegség, szinte mindig rémületet és babonás tiszteletet keltett. Semmit nem tudtak róla. (Készlet erejéig!)

Forgalmazó:

Raktáron (Szállítási, átvételi idő: legfeljebb két nap)
Részletes leírás
Szállítási információk
Fizetési információk

Az ismeretterjesztésnek ma már nem csak azt az elterjedt módját ismerjük, ami a tudománnyal kapcsolatos kérdéseket teszi érthetővé a nagyközönség számára. Egy emberközpontú társadalomban az ismeretterjesztés körébe tartozik az ismeretközlés is, amikor bizonyos csoportok állapotáról születik helyzetjelentés, a bármilyen okból  marginális helyzetbe került emberek gondjaival. Az ismeretek hiánya előítéleteket és téves döntéseket szül, ezek pedig életeket tehetnek tönkre. Fontos a szociális munka megismertetése is, a szükségességét csak ilyen módon lehet elfogadtatni

     Az epilepszia már az ókorban ismert betegség volt, mégis elgondolkodtató, hogy ma sem tudunk a régieknél sokkal többet a betegségről. Az epilepsziában szenvedőket jobb esetben táltosoknak, szent embereknek hitték, rosszabb esetben kirekesztették, féltek tőlük. Ma semmivel nem befogadóbb a társadalom velük szemben. Csoportjuk az élet minden területén hátrányos megkülönböztetést szenved. A GARBO Kiadó ezért tartja fontosnak, hogy foglalkozzon az epilepsziával élők helyzetével. A könyv írója, Máté Gabriella, újságíró. Sokszor szembesült az epilepsziások kilátástalannak megélt helyzetével. A betegekkel való találkozást tudatos munka váltotta fel, a riportalanyok keresésekor minden érintett területre megpróbált kitérni. A kötetben megszólalnak a betegek, akik közül sokan már panaszmentesek, gyógyultak, teljes életet élhetnének, ha engedné a környezetük. Szociológus, pszichológus is elemzi saját szakmája szempontjából ezt a bonyolult helyzetet. Orvosi ismertető teszi teljessé a szakmailag is hiteles gyűjteményt.

0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel gyógyszertárunkban
0 Ft
0 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel GLS Ponton
1290 Ft
890 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Kiszállítás GLS-el
1390 Ft
1090 Ft
0 Ft

Készpénz

A csomag kézhezvételekor a csomagautomatás átvétel kivételével minden esetben tud készpénzzel fizetni.

A posta pontos átvétel választásakor (MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata) csak előre fizetés lehetséges, a weboldalon keresztül online bankkártyával. Nem lehetséges az utánvétes fizetési mód kiválasztása. Ha a csomag átvételekor szeretne fizetni, akkor kérjük válassza a GLS házhoz szállítást vagy a GLS Pontos átvételt.

Bankkártyával - a rendelés leadásakor online 

Bármely átvételi módhoz választhatja az online bankkártyás fizetési lehetőséget.Ebben az esetben a rendelés végén a „megrendelés elküldése” gombra kattintás után átnavigálja Önt a rendszer a SimplePay oldalra, ahol bankkártya adatai megadásával létrejön a tranzakció.

Bankkártyával - a csomag átvételekor

Csomagja átvételekor bankkárytával is fizethet az alábbi szállítási módok választásakor:

GLS házhozszállítás, MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata, GLS csomagpont: nem minden csomagponton tud a helyszínen kártyával fizetni, tájékozódjon a fizetési lehetőségekről az alábbi linken: https://csomag.hu/csomagpont-kereso

Egészségpénztári kártya

Csak azok a termékek fizethetők egészségpénztári kártyával, amiket az egészségpénztár elfogadott, jóváhagyott. 

Ezeket a termék oldalon a termék képe alatt jobbra jelöli egy kis EP logó.

 Személyes átvétel esetén az alábbi egészségpénztári kártyákkal tud fizetni gyógyszertárunkban: Allianz, Dimenzió, Generali, Medicina, MKB,OTP, Patika, Prémium, Tempo, Új pillér, Vasutas, Vitamin.Ha nem személyesen veszi át a rendelését, de el szeretné számolni az összeget, úgy kérjük a számlázási névnél az egészségpénztár adatait adja meg. Akkor mi úgy állítjuk ki a számlát, amit Ön utólag be tud nyújtani elszámolásra.

Bővebben ...
Kevesebb ...

Ingyenes szállítás 18 000 Ft felett

Minőségellenőrzött termékek

Valós gyógyszertári háttér

Folyamatos akciók

Szeretne hasonló információkról olvasni?

Adja meg e-mail címét, hogy ne maradjon le az újdonságokról.