Bronchovit kapszula 30 db

Az Egészségpénztári számlára elszámolható
Bronchovit kapszula 30 db

A készítményben található illóolajok hatóanyagai a felső légutak nyálkahártyáin választódnak ki. Elősegítik a letapadt váladék elfolyósítását, így megkönnyítik annak kiürülését.

Forgalmazó:
Hungaropharma ZRt.

Rendelhető Hasonló termékeket keresek (Szállítási, átvételi idő: legfeljebb 3 nap)
Részletes leírás
Szállítási információk
Fizetési információk

Az összetevők antibakteriális hatással is rendelkeznek, így csökkentik a felső légutak, orrmelléküregek fertőzéses megbetegedésének esélyét.  Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását népgyógyászati és szakirodalmi adatok igazolják.

Mi hatóanyaga? A készítmény 20,0mg Thymi aetheroleum (kakukkfűolaj), 20,0mg Pini silvestris aetheroleum (erdeifenyő olaj) és 20,0mg Eucalypti aetheroleum (eukaliptuszolaj) - 1:1:1 arányú keveréke lágyzselatin kapszulában. 

Mit tartalmaz még a készítmény? A készítmény segédanyagai kukorica-csíraolaj, glicerin, zselatin, szorbitol és víz. 

Mikor ajánlott a készítmény szedése? Felső légúti megbetegedések esetén - különösen az őszi és tavaszi influenzás időszak idején - a tünetek ( köhögés, nátha ) enyhítésére, a fertőzések kialakulásának megelőzésére, a gyulladásos folyamatok gyógyulásának elősegítésére. Szennyezett levegőjű helyen dolgozóknál és erős dohányosoknál a felső légutak nyálkahártyáin letapadt váladék kiürítésének elősegítésére, a krónikus köhögés csökkentésére. 

Mikor nem szabad a készítményt szedni? A kapszula nem alkalmazható hörgi asztma és szamárköhögés esetén. A készítmény szedése nem javasolt bármely alkotórészével szembeni túlérzékenység, a gyomor - béltraktus gyulladása, májkárosodás, epekövesség és vesepanaszok esetén. 

Mit kell tudni a szedés megkezdése előtt? A kapszula szedésének megkezdése előtt tudnia kell panaszai okát. 

Szedhetik-e a készítményt gyermekek is? A készítményt 6 éves kortól gyermekek is szedhetik. 

Szedhető-e a készítmény más gyógyszerekkel együtt? Más illóolaj tartalmú készítményt a kapszulával egyidejűleg ne alkalmazzon. 

Mit kell megfontolni terhesség- és szoptatás ideje alatt? A hatóanyagok ezen élethelyzetekben történő alkalmazhatóságáról nincs elegendő adat, ezért ezen élethelyzetekben ne szedje a készítményt. 

Hogyan és mikor kell a készítményt bevenni? A készítményt bőséges folyadékkal kell bevenni. 

Mi az ajánlott adag? Naponta felnőtteknek 2x1 kapszula, gyermekeknek ( 6 éves kortól ) napi 1 kapszula a javasolt. 

Milyen nem kívánt hatást válthat ki a készítmény? Ritkán émelygés, hányás, hasmenés előfordulhat. A hörgők görcse erősödhet. 

Mire kell még ügyelnie a készítmény alkalmazása során? Bármilyen mellékhatás jelentkezésekor hagyja abba a kapszula szedését. 

Mennyi ideig alkalmazható? Ha a betegség tünetei 4-5 napi kezelés után továbbra is fennállnak, esetleg súlyosbodnak, hagyja abba a kapszula szedését. 

Hogyan kell tárolni a készítményt? 15-25 °C-on, száraz helyen.

Gyermekek elől gondosan el kell zárni! 

Csomagolási egység: 30 db.

0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel gyógyszertárunkban
0 Ft
0 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel GLS Ponton
1290 Ft
890 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Kiszállítás GLS-el
1390 Ft
1090 Ft
0 Ft

Készpénz

A csomag kézhezvételekor a csomagautomatás átvétel kivételével minden esetben tud készpénzzel fizetni.

A posta pontos átvétel választásakor (MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata) csak előre fizetés lehetséges, a weboldalon keresztül online bankkártyával. Nem lehetséges az utánvétes fizetési mód kiválasztása. Ha a csomag átvételekor szeretne fizetni, akkor kérjük válassza a GLS házhoz szállítást vagy a GLS Pontos átvételt.

Bankkártyával - a rendelés leadásakor online 

Bármely átvételi módhoz választhatja az online bankkártyás fizetési lehetőséget.Ebben az esetben a rendelés végén a „megrendelés elküldése” gombra kattintás után átnavigálja Önt a rendszer a SimplePay oldalra, ahol bankkártya adatai megadásával létrejön a tranzakció.

Bankkártyával - a csomag átvételekor

Csomagja átvételekor bankkárytával is fizethet az alábbi szállítási módok választásakor:

GLS házhozszállítás, MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata, GLS csomagpont: nem minden csomagponton tud a helyszínen kártyával fizetni, tájékozódjon a fizetési lehetőségekről az alábbi linken: https://csomag.hu/csomagpont-kereso

Egészségpénztári kártya

Csak azok a termékek fizethetők egészségpénztári kártyával, amiket az egészségpénztár elfogadott, jóváhagyott. 

Ezeket a termék oldalon a termék képe alatt jobbra jelöli egy kis EP logó.

 Személyes átvétel esetén az alábbi egészségpénztári kártyákkal tud fizetni gyógyszertárunkban: Allianz, Dimenzió, Generali, Medicina, MKB,OTP, Patika, Prémium, Tempo, Új pillér, Vasutas, Vitamin.Ha nem személyesen veszi át a rendelését, de el szeretné számolni az összeget, úgy kérjük a számlázási névnél az egészségpénztár adatait adja meg. Akkor mi úgy állítjuk ki a számlát, amit Ön utólag be tud nyújtani elszámolásra.

Bővebben ...
Kevesebb ...

Ingyenes szállítás 18 000 Ft felett

Minőségellenőrzött termékek

Valós gyógyszertári háttér

Folyamatos akciók

Szeretne hasonló információkról olvasni?

Adja meg e-mail címét, hogy ne maradjon le az újdonságokról.