Zenét hallgatni közel a hangszórókhoz, pancsolni a medencében vagy a rajzolásra koncentrálni. A kisgyerekek és a csecsemők játszanak és tanulnak. Sajnos minden nyolcadik gyermek füle extra érzékeny a zajra. Ezért fejlesztette ki az Alpine a praktikus Pluggies Kids füldugót, mely különösen a három és tizenkét év közötti korosztálynak ajánlott. Ezek a hallásvédők tompítják a túlzottan hangos környezeti zajokat és megakadályozzák a víz fülbe jutását. A Pluggies Kids lehetővé teszi, hogy a gyermek jobban tudjon koncentrálni az iskolában.

Termékjellemzők:

Megakadályozza a halláskárosodást.

Növeli a koncentrációt.

Kívül tartja a vizet.

A beszéd továbbra is hallható marad.

Speciális akusztikus szűrők.

Könnyű fülbehelyezés.

Rendkívül kényelmes, puha, hőre lágyuló anyag.

Nem szilikon.

Többszöri használatra.

Forradalmi füldugó modell.

A húszéves tapasztalat lehetővé tette, hogy az Alpine kidolgozza az új, tökéletes füldugó modellt. A rendkívül jól megtervezett, alaposan tesztelt, megújult forma által a füldugók mélyen ülnek a fülben és tökéletesen illeszkednek.

Multifunkciós füldugó gyerekeknek:

A Pluggies Kids füldugó számtalan helyzetben használható:

Véd a túlzott környezeti zajoktól Megvédi a kicsit a túlságosan hangos zenétől, például fesztiválon vagy akár moziban, és minden más olyan helyen, ahol a gyermeket zavarja a hangos zaj.

Segít koncentrálni:

Nagyon sok gyermek nehezen koncentrál az iskolában, házi feladat készítése vagy olvasás közben. Ugyanez a helyzet az autizmussal élő gyermekeknél, számukra is alkalmas a füldugó. Kutatások szerint a Pluggies Kids javítja a koncentrációt.

Fülfájás megelőzése repülőn:

Sok gyerek tapasztal fülfájást a repülő fel- és leszállása közben. A Pluggies Kids füldugó szabályozza a fület érő nyomást, így megakadályozza a fülfájást. Ezen felül a gyermek nyugodtan alhat repülés közben.

Megakadályozza a víz fülbe jutását:

Gyerekeknél gyakori jelenség a fülfájás és a fülgyulladás. A Pluggies Kids megakadályozza a víz fülbe jutását úszás, zuhanyzás, fürdőzés és vízi sportok közben.

AlpineAcousticFilters - nagyobb kényelem a gyerekeknek:

A Pluggies Kids füldugók speciális akusztikus szűrőket tartalmaznak, melyek optimális zajcsillapítást tesznek lehetővé, miközben a gyermek eleget hall a környezet hangjaiból. Nincs elszigeteltség érzet és követhetőek a beszélgetések.

A Pluggies Kids repülőn viselve szabályozza a dobhártyát érő kellemetlen nyomást fel- és leszálláskor. A szűrők szelepként működnek, fokozatos, állandó nyomásegyensúlyt biztosítanak a külső környezet és a középfül között. A fülnek így elegendő ideje van alkalmazkodni a különböző nyomásvariációkhoz.

AlpineThermoShape - hőre lágyuló anyag A Pluggies Kids az Alpine által kifejlesztett termoplasztikus anyagból készül. Alkalmazkodik a fül alakjához, hogy a hallásvédő tökéletesen illeszkedjen a hallójáratba. Kivételesen kényelmes viseletet garantál. A fürdőben, az iskolában vagy zeneórán. A füldugó anyaga nem tartalmaz szilikont, így nem vált ki allergiás reakciót.

Alpine matricák:

Minden Pluggies Kids csomag hat vidám matricát tartalmaz. Ezekkel díszíthető a tároló doboz és ráírható a gyermek neve.

Élettartam és tisztítás:

Az élettartam függ a használat gyakoriságától és az ápolástól. A füldugót minden használat után langyos, szappanos vízzel tisztítsuk.

Holland dizájn:

Az Alpine hallásvédő exkluzív holland dizájnnal rendelkezik. Minden füldugót és szűrőrendszert Hollandiában gyártanak.

A csomagolás tartalma:

Két univerzális termoplasztikus füldugó.

Két akusztikus szűrő.

Alpine matricák.

Műanyag tároló.

Alpine applikátor.

Alpine Pluggies Kids csillapítási értékek • EN 352-2: 2002 kompatibilis.

Frekvencia Hz

63

125

250

500

1000

2000

4000

8000

Csillapítás dB

23,9

25,8

25,3

25,0

26,5

30,4

28,7

26,0

Normál szórás dB

3,1

3,6

2,7

3,2

4,2

3,5

4,0

4,8

Feltételezett védelem dB (APV)

20,8

22,2

22,6

21,8

22,3

26,9

24,7

21,2

Névleges átmérő: 7-10 mm.

H=24 M=23 L=23 SNR=25 NRR=23,5-28,6.

Műszaki adatok:

Súly: 28 gramm.

Méret: 100×80×20mm.

Anyag: AlpineThermoShape.

Szín: fehér.

Kiszerelés: 1 csomag.