Perskindol Active Classic gél, 100 ml

Az Egészségpénztári számlára elszámolható
Perskindol Active Classic gél, 100 ml

A Perskindol Active Classic izom és ízületi bedörzsölő gél illóolajainak fájdalomcsillapító hatásuk van, amit a véráramlás fokozódása és tartós melegségérzet követ. Ez az izomzat ellazulásával és a fájdalom enyhülésével jár.

Forgalmazó:
Hungaropharma ZRt.

Raktáron (Szállítási, átvételi idő: legfeljebb két nap)
Részletes leírás
Szállítási információk
Fizetési információk
Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását szakirodalmi adatok igazolják.

Mik a készítmény hatóanyagai? 100 g készítmény hatóanyag tartalma: 1,50 g mentol (levomentholum), 1,35 g erdeifenyő olaj ( Pini silvestris aetheroleum), 0,40 g narancsolaj (Aurantii dulci flav. aetherol.) 0,35 g gaultéria (amerikai télizöld) olaj (Gaultheriae aetherol.)

Mit tartalmaz még a készítmény? A Perskindol Classic gél segédanyagai: desztillált víz, migliol 812, izopropil-alkohol, karbopol 934, ammónia oldat, furokumarin mentes bergamottolaj, citromolaj, terpineol, terpinil-acetát, etilacetát, benzil-benzoát, metil- és propil-parahidroxi-benzoát, rozmaringolaj, pézsmaketon- és xilol, levendulaolaj.

Mikor ajánlott a készítmény alkalmazása? A készítmény ajánlott a sérüléses (ficam, rándulásos, húzódásos és zúzódásos), reumatikus, túlerőltetéses (teniszkönyök, nyaki-, háti ízületi), izomgörccsel járó lumbágós és ischiászos fájdalmak enyhítésére.

Alkalmas az izomláz és izomgörcs megelőzésére és kezelésére, sportolás utáni izom és ízületlazításra. A homloktájék és nyakszirt bedörzsölésével enyhíti a fejfájás és a migrén tüneteit.

Mikor nem ajánlott a készítmény alkalmazása?

asthma bronchiale-ban (tüdőasztma),

a ható- és segédanyagok bármelyikével szembeni egyéni túlérzékenység és allergiára való hajlam esetén,

sérült hámfelületen, bőrbetegségek aktív szakában,

Mit kell tudni az alkalmazás megkezdése előtt?

A Perskindol Classic gél csak külsőleges kezelésére alkalmazható ép, sértetlen bőrfelületen. Dunsztkötésként (fedőkötés alatt) nem szabad alkalmazni. Ügyelni kell arra, hogy az alkalmazás során szembe, nyálkahártyára ne kerüljön! A tájékoztatóban leírtak betartásával a készítmény biztonságosan alkalmazható

Alkalmazhatják-e a készítményt gyermekek is?

Csak 6 éves kor feletti gyermekeknél alkalmazható.

Alkalmazható-e a készítmény más gyógyszerekkel ?

Igen. Más gyógyszerekkel való kölcsönhatása nem ismeretes.

Mit kell megfontolni terhesség és szoptatás ideje alatt?

Ezen élethelyzetekben, alkalmazási javallat vagy tiltás hiányában a készítmény felhasználása csak szakember hozzájárulásával történjen.

Hogyan és mikor kell a készítményt alkalmazni?

6 éves kor felett a Perskindol Classic gélt az érintett területen gyengéden dörzsölje be a bőrbe. Naponta egyszer vagy többször (legfeljebb 3-4-szer) alkalmazható.

Mi a készítmény ajánlott adagja?

Annyi gélt alkalmazzunk egyszerre, amennyi a fájdalmas területet fedő bőrfelszínt vékonyan befedi.

Milyen nem kívánt hatást válthat ki a készítmény?

Arra érzékeny bőrűeknél, illetve az alkotó komponensek bármelyikével szemben fennálló allergia esetén bőrirritáció, túlérzékenység, ritkán hörgőgörcs előfordulhat.. Amennyiben nem kívánt mellékhatást észlel, hagyja abba a készítmény alkalmazását és forduljon orvoshoz!

Mire kell még ügyelni a készítmény alkalmazása során?

Alkalmazás után gondosan mosson kezet!

Mennyi ideig alkalmazható a készítmény?

Ha a készítmény 7 napig történő alkalmazása ellenére sem csökkenek panaszai, keresse fel a orvosát.

Hogyan kell tárolni a készítményt?

15- 25°C-on tárolandó. A készítmény gyermekek elől elzárva tartandó!

Bőrön át felszívódva jótékony hatású sportoláskor keletkező izomláz, húzódás és zúzódás esetén, valamint ízületi fájdalmakkor. A készítmény kétfázisú, hűtő-melegítő hatással rendelkezik, először jólesően hűt azonnali fájdalomcsillapítás mellett, majd azt követően tartósan melegít. Ezt a termék alapanyagai, a mentol és a borsmenta együttesen fejtik ki számottevő mellékhatások nélkül. A kezdeti hűtőhatást fokozatosan mélyre ható felmelegedés váltja fel, melyet az egymással harmonizáló illóolajok okoznak. A kettős hűtő-melegítő hatás révén az izmok vérellátása javul, ami a begörcsölt izmok gyorsan érezhető ellazulásához vezet. A speciális illóolajok mélyen behatolnak a szövetekbe, tágítják a hajszálereket, gyorsítva a gyógyulási folyamatot. Az anyagcsere élénkítésével fokozódik az izom teljesítőképessége.

Adagolás: sportolás előtt, alatt és után a termék kis mennyiségét vigyük fel a kívánt bőrfelületre, körkörös mozdulatokkal masszírozzuk a problémás felület bőrébe. A készítmény zsírmentes, a lágy gél-alap rövid masszírozás után teljesen felszívódik. Kellemes illatú, ideális célzott, lokális kezelésre.

Figyelmeztetés: Terhesség és szoptatás alatt csak orvosi javaslatra alkalmazható. A termék használatát követően alapos kézmosás szükséges! A terméket nyílt sebre és légmentes kötések alatt alkalmazni tilos! Kisgyermek elől elzárva tartandó, gyermekeknél nem alkalmazható! Szembe, nyálkahártyára, arcra nem kerülhet, borogatásként nem használható.

0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel gyógyszertárunkban
0 Ft
0 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel GLS Ponton
1290 Ft
890 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Kiszállítás GLS-el
1390 Ft
1090 Ft
0 Ft

Készpénz

A csomag kézhezvételekor a csomagautomatás átvétel kivételével minden esetben tud készpénzzel fizetni.

A posta pontos átvétel választásakor (MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata) csak előre fizetés lehetséges, a weboldalon keresztül online bankkártyával. Nem lehetséges az utánvétes fizetési mód kiválasztása. Ha a csomag átvételekor szeretne fizetni, akkor kérjük válassza a GLS házhoz szállítást vagy a GLS Pontos átvételt.

Bankkártyával - a rendelés leadásakor online 

Bármely átvételi módhoz választhatja az online bankkártyás fizetési lehetőséget.Ebben az esetben a rendelés végén a „megrendelés elküldése” gombra kattintás után átnavigálja Önt a rendszer a SimplePay oldalra, ahol bankkártya adatai megadásával létrejön a tranzakció.

Bankkártyával - a csomag átvételekor

Csomagja átvételekor bankkárytával is fizethet az alábbi szállítási módok választásakor:

GLS házhozszállítás, MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata, GLS csomagpont: nem minden csomagponton tud a helyszínen kártyával fizetni, tájékozódjon a fizetési lehetőségekről az alábbi linken: https://csomag.hu/csomagpont-kereso

Egészségpénztári kártya

Csak azok a termékek fizethetők egészségpénztári kártyával, amiket az egészségpénztár elfogadott, jóváhagyott. 

Ezeket a termék oldalon a termék képe alatt jobbra jelöli egy kis EP logó.

 Személyes átvétel esetén az alábbi egészségpénztári kártyákkal tud fizetni gyógyszertárunkban: Allianz, Dimenzió, Generali, Medicina, MKB,OTP, Patika, Prémium, Tempo, Új pillér, Vasutas, Vitamin.Ha nem személyesen veszi át a rendelését, de el szeretné számolni az összeget, úgy kérjük a számlázási névnél az egészségpénztár adatait adja meg. Akkor mi úgy állítjuk ki a számlát, amit Ön utólag be tud nyújtani elszámolásra.

Bővebben ...
Kevesebb ...

Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett

Minőségellenőrzött termékek

Valós gyógyszertári háttér

Folyamatos akciók

Szeretne hasonló információkról olvasni?

Adja meg e-mail címét, hogy ne maradjon le az újdonságokról.