Bio Vitality vitamin D3 lágy zselé kapszula 60 db

Bio Vitality vitamin D3 lágy zselé kapszula 60 db

A D-vitamint egyre inkább szupertápanyagnak tekintik, mivel a tudósok egyre több bizonyítékot fedeznek fel egészségünkre gyakorolt ​​döntő hatásáról. A D-vitamin hozzájárul a kalcium felszívódásához a szervezetben, kulcsszerepet játszik csontjaink és fogaink egészségében. Támogatja az izomműködést és az immunrendszert. Testünk úgy alakult ki, hogy egy kész D-vitamin-készletre támaszkodjon, amelyet a bőrünk a napfény hatására szintetizál – innen ered a napfényvitamin kifejezés. 

Gyártó:
Drug International Limited
Nyilv. szám:
26915/2021

Rendelhető Hasonló termékeket keresek (Szállítási, átvételi idő: legfeljebb 3 nap)
Részletes leírás
Szállítási információk
Fizetési információk

A mi általunk forgalmazott D-vitamin kizárólag D3-vitamint tartalmaz, amely a szervezetben a napfény hatására természetes módon termelődik. A kutatások azt mutatják, hogy a D-vitamin optimális beviteli szintje jelenleg sokkal magasabb, mint eredetileg gondolták, ezért minden napi tablettában 20 µg (800 NE) természetes forrásból származó D3-vitamint adunk.
A 20 µg D3-vitamin ideális azok számára, akik nem fogyasztanak elegendő mennyiségű D-vitamin-forrást, vagy nem érnek elegendő napfényt. Mindenki fontolja meg a D-vitamin pótlását télen, és azok, akiknél nagyobb az alacasony szint kockázata (pl gluténérzékenyek,...), egész évben tegyék ezt. Illetve különösen fontos azoknál is a D-vitamin pótlása, akik a covid miatt home office-ban dolgoznak. 

 

Hatóanyag és összetétel:

Kapszulahéj (zselatin)            225 mg

Közepes láncú triglicerid       170 mg

Glicerin                                  95 mg

(dl-alfa-tokoferol-acetát)       0.10 mg

0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel gyógyszertárunkban
0 Ft
0 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel GLS Ponton
1290 Ft
890 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Kiszállítás GLS-el
1390 Ft
1090 Ft
0 Ft

Készpénz

A csomag kézhezvételekor a csomagautomatás átvétel kivételével minden esetben tud készpénzzel fizetni.

A posta pontos átvétel választásakor (MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata) csak előre fizetés lehetséges, a weboldalon keresztül online bankkártyával. Nem lehetséges az utánvétes fizetési mód kiválasztása. Ha a csomag átvételekor szeretne fizetni, akkor kérjük válassza a GLS házhoz szállítást vagy a GLS Pontos átvételt.

Bankkártyával - a rendelés leadásakor online 

Bármely átvételi módhoz választhatja az online bankkártyás fizetési lehetőséget.Ebben az esetben a rendelés végén a „megrendelés elküldése” gombra kattintás után átnavigálja Önt a rendszer a SimplePay oldalra, ahol bankkártya adatai megadásával létrejön a tranzakció.

Bankkártyával - a csomag átvételekor

Csomagja átvételekor bankkárytával is fizethet az alábbi szállítási módok választásakor:

GLS házhozszállítás, MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata, GLS csomagpont: nem minden csomagponton tud a helyszínen kártyával fizetni, tájékozódjon a fizetési lehetőségekről az alábbi linken: https://csomag.hu/csomagpont-kereso

Egészségpénztári kártya

Csak azok a termékek fizethetők egészségpénztári kártyával, amiket az egészségpénztár elfogadott, jóváhagyott. 

Ezeket a termék oldalon a termék képe alatt jobbra jelöli egy kis EP logó.

 Személyes átvétel esetén az alábbi egészségpénztári kártyákkal tud fizetni gyógyszertárunkban: Allianz, Dimenzió, Generali, Medicina, MKB,OTP, Patika, Prémium, Tempo, Új pillér, Vasutas, Vitamin.Ha nem személyesen veszi át a rendelését, de el szeretné számolni az összeget, úgy kérjük a számlázási névnél az egészségpénztár adatait adja meg. Akkor mi úgy állítjuk ki a számlát, amit Ön utólag be tud nyújtani elszámolásra.

Bővebben ...
Kevesebb ...

Ingyenes szállítás 18 000 Ft felett

Minőségellenőrzött termékek

Valós gyógyszertári háttér

Folyamatos akciók

Szeretne hasonló információkról olvasni?

Adja meg e-mail címét, hogy ne maradjon le az újdonságokról.