ÓRIÁSI Schüssler-akció a készlet erejéig!
Klikkeljen a részletekért MOST!

Dietet in tabletta 40 db

Dietet in tabletta 40 db

Forgalmazó: Gyógyhír Patika

Súly: 60 g

Egységár: 33 Ft / db

Cikkszám: 5997543500027

Szállítási idő: 5 nap

Bruttó fogyasztói ár:

1 303 Ft (1 026 Ft + 27% ÁFA)

Speciális vitamin- és nyomelempótlás. Szedésével a szénhidrát anyagcsere egyensúlyi állapotának fenntartása segíthető, a fogyókúrák során jelentkező speciális vitamin- és nyomelemhiány megelőzhető, a súlycsökkentő diéták eredményessége segíthető, a fogyókúrázók életminősége javítható.

Segíti a szénhidrát-anyagcsere egyensúlyi állapotának fenntartását, a nyomelem és vitaminhiány okozta mellékhatások megelőzését illetve súlyosságuk csökkentését,a testtömeg zsír/izom arányának javítását.
A cukorbetegség megelőzésében illetve kezelésében nagyjelentőségű a megfelelően összeállított diéta, amelynek része az optimális nyomelem- és vitaminpótlás. Különösen azon komponensek érdemelnek figyelmet, amelyek hiánya cukorbetegség-szerű állapotot hozhatnak létre, illetve amelyek fokozott kiürülése észlelhető a cukorbetegeknél. A tartósan fogyókúrázóknál gyakran fellép speciális vitamin- és nyomelemhiány. Fontos, hogy minden esetben a nyomelem- és a vitaminpótlás célzott, a szervezet igényéhez igazodó legyen.