Trophosan visiobalance kapszula 120 db

Trophosan visiobalance kapszula 120 db

Speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer. Időskori makula-degenerációs betegek étrendjének kiegészítésére.

Gyártó:
Protina GmbH., Germany
Nyilv. szám:
CE jelölésű orvostechnikai eszköz

120 db
Rendelhető (Szállítási idő: legfeljebb öt nap)
Részletes leírás

A makula-degeneráció ma az időskori látáserősség elvesztésének leggyakoribb oka. Széleskörű klinikai vizsgálatok azt mutatták, hogy bizonyos mikrotápanyagok megnövelt bevitele a látóképességet előnyösen befolyásolhatja. A trophosan visiobalance összetétele megfelel az aktuális tudományos ismereteknek és különösen alkalmas az időskori makula-degenerációs betegek étrendjének kiegészítéséhez. Az alkalmazási terület igényének megfelelően az E és C-vitamin és cink tartalom magas.

1 hónapra elegendő mennyiséget, azaz 120 db kapszulát tartalmaz.

A trophosan visiobalance olyan időskori makula-degenerációs betegek étrendjének kiegészítésére szolgáló speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer, amely tovább tökéletesített változata az Amerikai Egyesült Államokban végzett „Age-Related Eye Disease Study” (AREDS* – Időskori Szembetegségekről Szóló Tanulmány) tudományos kutatásai során használt összetételű készítménynek. Ennek hatékonyságát ugyanis az „Archives of Ophtalmology” tudományos szaklapban, 2001. októberében publikált areds* tanulmány igazolja. A vizsgálat során alkalmazott összetételtől a mai trophosan visiobalance annyiban tér el, hogy azóta felismert és szintén tudományosan bizonyított okok révén – a dohányosokra való  tekintettel – a ß-carotin tartalmát 15 mg-ról 7,5 mg-ra csökkentették, valamint, hogy hatékonyágát tovább fokozzák, 6 mg Lutein-nel egészítették ki.

Érdeklődés esetén szívesen küldünk Önnek további ismertetőket. Igényét jelezze faxon, levélben vagy e-mail-ben elérhetőségeinken! Reméljük, hogy Ön is arra a következtetésre jut, hogy a trophosan visiobalance sok ember számára kiegészítő tápszer lehet az időskori makula-degeneráció kezelésében.

Összetétel:

1 napi adag (4 kapszula) összetétele:

Energiaérték: 25kJ / 5,8 kcal

Szénhidrát 0,3 g

Fehérje 0,4 g

Zsír 0,1

C-vitamin 500 mg

E vitamin 400 I.E./ 267 mg

Cink 80 mg

Réz 2 mg

Lutein 6 mg

Béta-karotin (A provitamin) 7,5 mg

C-vitamin, E-vitamin, zselatin, kukoricakeményítő, cinkoxid (5,2g/100g), hidrogénezett növényi zsiradék, szacharóz, növényi olaj, luteinészter, beta-karotin, rézcitrát (0,29g/100g), csomósodást gátló (szilicium-dioxid), szinezék (vasoxid, titándioxid).

Fontos figyelmeztetés: Trophosan visiobalance az étrendet kiegészítő készítmény és nem kizárólagos táplálékként javasolt. Csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazandó!

Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett

Minőségellenőrzött termékek

Valós gyógyszertári háttér

Folyamatos akciók

Szeretne hasonló információkról olvasni?

Adja meg e-mail címét, hogy ne maradjon le az újdonságokról.