ÓRIÁSI Schüssler-akció a készlet erejéig!
Klikkeljen a részletekért MOST!

R47-protumol ápoló krém 20 ml

-11% R47-protumol ápoló krém 20 ml

Forgalmazó: Gyógyhír Patika

Egységár: 1 111 Ft / ml

Cikkszám: 104

Szállítási idő: 5 nap

Bruttó fogyasztói ár:

22 225 Ft (17 500 Ft + 27% ÁFA)
Régi ár: 24 990 Ft

Az R47-protumol ápoló krém csak természetes növényi hatóanyagokat tartalmaz, amelyek komponensei antioxidánsok, különböző vitaminok, ásványi anyagok, szénhidrátok, fehérjék, flavonoidok, enzimek és szerves savak.

Az R47-protumol program keretén belül a Propharmatech kutató-fejlesztő laboratórium fő célja, hogy új utakon járva, a mai tudomány által eddig még ismeretlen területeken kutatva, és a bennük rejlő lehetőségeket felfedezve érjen el egyedülálló eredményeket az adott probléma megoldásában, azaz olyan terméket fejlesszen ki, és hozzon forgalomba, amely hatékonyan alkalmazható a mindennapi használat során.

Az R47-protumol ápoló krém a nemzetközileg elismert kutatólaboratórium innovációs fejlesztése. A kifejlesztés előtt az volt a tervcél, hogy a krém hatóanyagai olyan anyagok legyenek, amely anyagoknak az alkalmazása és a hatásai legalább 100 éve közismertek az egész világon, valamint a hatásosságuk szakirodalmi adatok által bizonyított. Emellett az volt az egyik legfontosabb szempont, hogy a felhasznált anyagok teljesen ártalmatlanok legyenek, alapvetően ne legyen sem toxikus sem egyéb mellékhatásuk.

Mint tudjuk ezek az anyagok elengedhetetlenül fontosak a szervezet normális működéséhez. 

Hogyan használja az R47-protumol ápoló krémet?

Naponta háromszor, reggel, délben és este, vékonyan kenje be a kezelni kívánt területet. Az ápoló krém felvitele előtt a kezelni kívánt területet szappannal vagy tusfürdővel mossa le.

Az ápoló krém nem gyógyszer.  Mellékhatásai nincsenek.

Javasoljuk az R47-protumol ápoló krémet az R47-protumol kapszulával együttesen alkalmazni. A kapszula az R47-protumol ápoló krém belsőleges változata, így alapvetően ugyanazokat a hatóanyagokat tartalmazza, mint a krém, kiegészítve további növényi kivonatokkal és az erős antioxidáns hatású, polifenolt tartalmazó rezveratrollal.

A kapszula együtt alkalmazva a krémmel, belsőlegesen is támogatja és növeli a krém hatását.