ÓRIÁSI Schüssler-akció a készlet erejéig!
Klikkeljen a részletekért MOST!

Crystal essence deo roll-on levendula & fehér tea 66 ml

Crystal essence deo roll-on levendula & fehér tea 66 ml

Forgalmazó: Mediline Kft.

Egységár: 23 Ft / ml

Cikkszám: 104606

Szállítási idő: 5 nap

Bruttó fogyasztói ár:

1 547 Ft (1 218 Ft + 27% ÁFA)

Golyós dezodor. Levendula & fehér tea - A levendula gyulladáscsökkentő és a fehér tea nyugtató hatásának kombinációja.

Összetevők: tisztított víz (Aqua), természetes ásványi sók, kálitimsó, illatanyag (természetes olajok, fehér tea- és levendula kivonat, cellulóz).

A Crystal essence természetes dezodorok ásványi sókból készülnek, növényi esszencia hozzáadásával. A Crsytal essence dezodorok (gránátalma, levendula & fehér tea, kamilla & zöld tea) is meggátolják a kellemetlen testszag kialakulását.

Az új Crystal essence enyhén illatosított dezodorok kifejlesztésére nagy gondot fordítottunk. Akárcsak a díjnyertes dezodorainknál, most sem használtunk káros vegyi anyagokat, kizárólag természetes összetevőket. A Crystal essence termékekhez természetes olajokat, kivonatokat kevertünk - a friss aromák nem terhelik az érzékszerveket.

A Crystal essence dezodorok golyós- és spray változatban kaphatók.

Válasszon a három új Crystal essence illat közül!

A legjobb eredmény elérése érdekében a Crystal dezodorokat közvetlenül zuhanyozás vagy fürdés után kell alkalmazni. Így meggátoljuk a kellemetlen testszagot előidéző baktériumok elszaporodását a bőrön. A dezodorok által biztosított védőgát akkor működik a leghatékonyabban, ha frissen mosott bőrön alkalmazzuk.