Sextra potencianövelő tabletta, 30 db

Sextra potencianövelő tabletta, 30 db

A Sextra egy 30 szemes, kizárólag gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta férfiak számára. A vérbőség fokozásával és a vérerek kitágításával erős és hosszan tartó erekciót eredményez.

Forgalmazó:
Gyógyhír Patika

30 db
Raktáron (Szállítási, átvételi idő: legfeljebb két nap)
Részletes leírás
Szállítási információk
Fizetési információk

A Sextrát kúraszerűen kell fogyasztani, naponta 1 szemet kell beszedni, lehetőleg étkezés előtt egy órával, vagy étkezés után legalább egy óra elteltével (azért javasolt, hogy NE tele gyomorra szedje be, mert a hatóanyagok felszívódása üres, vagy viszonylag üres gyomorból sokkal optimálisabb, hatékonyabb, ezáltal a hatását sokkal jobban fejtheti ki).

Az amerikai gyártó tesztjei alapján azt javasoljuk, hogy a kúra időtartama 4 hónap legyen! Tapasztalataink szerint a hatása már 20-30 nap után jelentkezhet. A kúra további időtartama alatt pedig a szervezetbe beépülő gyógynövények regenerálhatják, erősíthetik a szervezetét, melynek hatására elérheti a kívánt állapotot.

A hatása úgy jelentkezhet, hogy a vérbőség fokozásával és a vérerek kitágításával sokkal erősebb és hosszabban tartó erekció eléréséhez segítheti hozzá.

Jelentősen csökkenhet a regenerációs idő két együttlét között, így akár 3-5 perc után készen állhat egy újabb együttlétre.

Nagyon fontos lehetséges hatásként kell megemlíteni - melyet a tesztelések során igazoltak vissza a partnereink-, hogy jelentősen megnövekedhet az együttléttel eltöltött idő azoknál, akik úgynevezett „korai magömlésben” szenvednek.

A Sextra fűrészpálma kivonatot tartalmaz, mely leginkább a prosztata egészségét javító hatásairól ismert 40 feletti férfiak esetében. Jelentős védelmet nyújthat a jóindulatú prosztata-megnagyobbodással rendelkező férfiak számára!

Nagyon fontos, hogy nem szabad néhány óra elteltével a hatást várni, mert a sextra nem egy alkalmi tabletta!

A Sextrát kúraszerűen kell fogyasztani. Rendszeres szedésével el lehet hagyni az alkalmi tabletták szedését, mert összetevőinek köszönhetően folyamatosan frissítheti, regenerálhatja a szervezetét.

A Sextra az OÉTI engedélyével hivatalosan forgalomba hozható Magyarországon. Biztonságos, mert az Élelmiszervizsgáló Laboratórium az engedélyeztetés előtt bevizsgálta és mindent az előírásoknak megfelelőnek talált.

A potenciazavar okai lehetnek:

1. Szervi eredetű potenciazavar:

A szervi eredetű merevedési zavar lehet veleszületett vagy szerzett.

Szerzett szervi eredetű merevedési zavar okozói lehetnek a túlzott alkohol- vagy drogfogyasztás, a dohányzás, különböző krónikus betegségek: pl. cukorbetegség, egyes gyógyszerek szedése pl. koleszterin- szint-csökkentők, illetve a túlsúly.

A szervi eredetű merevedési zavar esetében a legfontosabb, hogy amennyiben van rá lehetőségünk, iktassuk ki a rizikófaktorokat az életünkből.

Leggyakoribb okozói a szervi eredetű potenciazavarnak:

Kóros túlsúly.

Magas vérnyomás.

Dohányzás.

Cukorbetegség.

Atherosclerosis- Érszűkület.

Anyagcsere-betegségek.

Szív- és érrendszeri betegségek.

Alacsony tesztoszteronszint.

Bizonyos vényre kapható gyógyszerek rendszeres szedése.

Prosztata megnagyobbodás vagy –rák.

Medencekörnyéki fizikai sérülések.

A probléma az orvosokat régóta foglalkoztatja. Először l668-ból maradt fenn nyoma annak, hogy egy anatómus – De Graaf – leírta a pénisz erekciójához elengedhetetlen vérkeringést. 1902-ben már több száz, ún. tónustalan potencia miatt végzett műtétről számoltak be. Igaz, az érzékeny és objektív vizsgálómódszerek hiánya miatt akkor még nem mindig megfelelő indikáció alapján történtek a beavatkozások, az eredmények rosszak voltak, így a módszer feledésbe merült. Ezt követően – Freud munkássága – a potenciazavarok vizsgálatát és gyógyítását elsősorban a pszichológusok kezébe adta.

A leghitelesebbnek tartott bostoni felmérés szerint az életkorral kb. egyenes arányban növekszik a potenciazavar által érintettek száma. A 40–70 éves férfiak 52%-a küzd e bajjal. A 40 évesek között az arány 39%, az 50 éveseknél 48%, a 60 éveseknél 6l%, a 70 évesnél 69%. Tehát lényegében annyi a százalék, ahány éves a férfi. A későbbiek megértéséhez az okokat körvonalazni kell.

2. Pszichés okok miatt lehet merevedési probléma:

A pszichés eredetű potenciazavar – a szakma megítélése és a nemzetközi tapasztalatok szerint – az esetek alig több mint 15%-a. Igaz, ez huzamosabb ideig fennálló szervi okhoz is társulhat, ami lehet partnertől független, és partnerhez kötött. Előfordul, hogy a jól begyakorolt helyen, otthon valaki jól működik, viszont egy új kapcsolatban, szokatlan szituációban csődöt mond. Ennek az ellenkezője sem ritka.

Létezik traumás élmény okozta pszichés eredetű merevedési zavar, amely többnyire egy rossz szexuális élmény olyan mértékű bevésődése, amely miatt az újabb együttlétek során az illető egy lefelé tartó spirálban találja magát: a múlt rossz élménye miatt (pl. partnere kinevette, lekezelte, visszautasította szex közben) bizonyítási kényszere lesz, feszült, nem tudja elengedni magát, amely magatartás nem engedi az agynak egy bizonyos részét elernyedni, amely pedig előfeltétele az erekció létrejöttének.

Mivel az eredmény szinte biztosan újabb kudarc, az illető a következő együttlét alkalmával még inkább feszült, még inkább bizonyítani próbál– tehát még inkább „felsül”.

3. Merevedési probléma, potenciazavar hormonális okokból:

Ez lehet a hím nemi hormon hiánya, vagy a hím és női nemi hormonok arányának eltolódása a női nemi hormonok irányába. Az ilyen betegek ritkán kerülnek orvoshoz. Általában véletlenül derül ki betegségük, ami azzal magyarázható, hogy a hormonális okból kialakult potenciazavar a libidó hiányával, ill. jelentős csökkenésével jár. Ebből következik, hogy ezeknek a férfiaknak nincs betegségtudatuk, vagyis számukra nem jelent betegséget az impotencia. Ha ilyen páciensre bukkanunk, részletes hormonszint-meghatározás után, a hiányzó hormon adagolásával, vagy az adott hormont termelő szerv serkentésével az egyensúly visszaállítható.

4. Gyógyszer mellékhatások is okozhatnak merevedési problémát:

Gyógyszerhabzsoló korban élünk, az emberek elképesztő mennyiséget szednek be. Mint minden külső tényező, amely a szervezettel kapcsolatba kerül, ez is kívánt és nem kívánt hatásokat fejt ki. Számos, igen fontos gyógyszer hosszas szedés után potenciazavart okozhat, például bizonyos nyugtatók és epilepszia-gyógyszerek, egyes vérnyomáscsökkentők, a gyomorfekély kezelésére használt némelyik készítmény.

Senki ne gondolja azt, hogy a potenciazavar gyógyítását minden elé helyezzük, és fontos, életmentő gyógyszerek szedéséről akarjuk lebeszélni az embereket. Erről szó sincs! De mindig mérlegelni kell a várható hasznot és az esetleges kárt. Vannak, akik saját elhatározásból vagy felületes indikáció alapján hosszú ideig szednek számukra nélkülözhető gyógyszereket, amelyek esetleg elhagyhatók vagy mással helyettesíthetők lennének.

5. Érelváltozások és a potenciazavar:

Ez sok beteget érintő, nagy csoport. Az erős dohányosnál az érszűkület minden egyéb tünetet megelőző jele a potenciazavar, valamint rendszerint ezzel jár az évek óta tartó cukorbetegség. Az utóbbi évek vizsgálatai kimutatták, hogy huzamosabb idő óta fennálló diabétesz esetén a páciensek 50%-ának súlyos fokú potenciazavara van, amely többnyire csak műtéttel gyógyítható. Az utóbbi évek technikai vívmányai tették lehetővé az alapos, mindenre kiterjedő kivizsgálást.

Az érelváltozások két nagy csoportra oszthatók. Az első a vérellátási zavar, amikor az artériákon nem érkezik megfelelő mennyiségű vér, s a pénisz nem képes megduzzadni. A másik a vérelvezetési zavar. Ilyenkor jó az artériás áramlás, bő a vérhozam, de a pénisz azért nem tud megduzzadni, mert a vér egyes szabálytalan vénákon „elszökik”.

A potenciazavar gyógyításának lehetőségei:

A potenciazavar kezelésének – nemzetközi normákra és ajánlásokra épülő – „célorientált” módszernek kell lennie. A kezelési variációkból felkészült urológusnak ki kell zárnia egy esetleges gyulladást, ill. anatómiai rendellenességet, majd a legrövidebb úton tanácsos megoldania a problémát. Az első időszakban nem ajánlott felesleges, időigényes és drága, sokszor kellemetlen vizsgálóeljárásokat végezni, hanem egyszerűbb módszerekkel (természetes hatóanyag-tartalmú tabletták szedése) kell törekedni a potencia helyreállítására. A bonyolult vizsgálatokat célszerű meghagyni arra a helyzetre, amikor már az esetleges műtét típusát kell megválasztani.

Forrás: www.macosz.hu.

Helyes viszonyulás a potenciazavarhoz:

Bármilyen típusú erektilis működési zavarban szenvedünk, a legfontosabb az, hogy ne essünk kétségbe és ne fogadjuk el a helyzetünket, mint változtathatatlan sorscsapást! Mindenhonnan van kiút, minden helyzetet meg lehet oldani, csak először szembe kell nézni vele. A tartós potenciazavar az ember általános boldogságát veheti el, családokat robbanthat szét, személyiségeket törhet ketté, úgyhogy nem szabad félvállról kezelni.

Megoldás a potenciazavarra, merevedési problémákra:

Komoly párkapcsolat esetén beszéljünk a problémáról, legyen partnerünk megértő, próbáljuk oldani a feszültséget.

Nem kérdés, hogy ha a férfiaknak választási lehetőségük van a műtéti beavatkozás, a mechanikus módszerek- pl vákumpumpa használata-, az injekciózás, a gyógyszerek és a természetes hatóanyag tartalmú készítmények között, a döntő többségük az utóbbi mellett dönt. Egy kis extra támogatásért használjon megbízható természetes potencianövelő készítményt. A sextra az!

Kiszerelés: 30 db.

0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel gyógyszertárunkban
0 Ft
0 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel GLS Ponton
1290 Ft
890 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Kiszállítás GLS-el
1390 Ft
1090 Ft
0 Ft

Készpénz

A csomag kézhezvételekor a csomagautomatás átvétel kivételével minden esetben tud készpénzzel fizetni.

A posta pontos átvétel választásakor (MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata) csak előre fizetés lehetséges, a weboldalon keresztül online bankkártyával. Nem lehetséges az utánvétes fizetési mód kiválasztása. Ha a csomag átvételekor szeretne fizetni, akkor kérjük válassza a GLS házhoz szállítást vagy a GLS Pontos átvételt.

Bankkártyával - a rendelés leadásakor online 

Bármely átvételi módhoz választhatja az online bankkártyás fizetési lehetőséget.Ebben az esetben a rendelés végén a „megrendelés elküldése” gombra kattintás után átnavigálja Önt a rendszer a SimplePay oldalra, ahol bankkártya adatai megadásával létrejön a tranzakció.

Bankkártyával - a csomag átvételekor

Csomagja átvételekor bankkárytával is fizethet az alábbi szállítási módok választásakor:

GLS házhozszállítás, MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata, GLS csomagpont: nem minden csomagponton tud a helyszínen kártyával fizetni, tájékozódjon a fizetési lehetőségekről az alábbi linken: https://csomag.hu/csomagpont-kereso

Egészségpénztári kártya

Csak azok a termékek fizethetők egészségpénztári kártyával, amiket az egészségpénztár elfogadott, jóváhagyott. 

Ezeket a termék oldalon a termék képe alatt jobbra jelöli egy kis EP logó.

 Személyes átvétel esetén az alábbi egészségpénztári kártyákkal tud fizetni gyógyszertárunkban: Allianz, Dimenzió, Generali, Medicina, MKB,OTP, Patika, Prémium, Tempo, Új pillér, Vasutas, Vitamin.Ha nem személyesen veszi át a rendelését, de el szeretné számolni az összeget, úgy kérjük a számlázási névnél az egészségpénztár adatait adja meg. Akkor mi úgy állítjuk ki a számlát, amit Ön utólag be tud nyújtani elszámolásra.

Bővebben ...
Kevesebb ...

Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett

Minőségellenőrzött termékek

Valós gyógyszertári háttér

Folyamatos akciók

Szeretne hasonló információkról olvasni?

Adja meg e-mail címét, hogy ne maradjon le az újdonságokról.