ÓRIÁSI Schüssler-akció a készlet erejéig!
Klikkeljen a részletekért MOST!

Veroval férfi termékenység gyorsteszt, 1 db

-9% Veroval férfi termékenység gyorsteszt, 1 db

Forgalmazó: Hartmann- RICO Hungária Kft.

Súly: 236 g

Egységár: 4 990 Ft / db

Cikkszám: 148100

Szállítási idő: 5 nap

Bruttó fogyasztói ár:

4 990 Ft (4 752 Ft + 5% ÁFA)
Régi ár: 5 490 Ft

A Veroval nemzőképességi gyorsteszttel gyorsan és biztonságosan meghatározható, hogy az ondófolyadék elegendő spermiumot tartalmaz-e a petesejt megtermékenyítéséhez.

A nem szándékosan gyermektelen párok gyakran kérdezik, mi ennek az oka. Ha az ok a férfinél keresendő, az ondófolyadékban található átlag alatti spermiumszám lehet felelős a fogamzás elmaradásáért. A Veroval nemzőképességi gyorsteszttel gyorsan és biztonságosan meghatározható, hogy az ondófolyadék elegendő spermiumot tartalmaz-e a petesejt megtermékenyítéséhez. Mindössze egy kis mennyiségű ondóra van szüksége, és 7 percre.

Rövid összefoglaló a teszt használatáról:

Gyűjtse össze az ondófolyadékot.

Hagyja a mintát az asztalon a pohárban állni 20 percre!

Húzza fel az ondófolyadékot a fecskendő segítségével.

Ezután össze kell keverni a mintahígító oldattal!

Cseppentsen a mixtúrából a tesztkazetta kerek alkalmazási területére,

7 perc múlva leolvashatja az eredményt.

Miért szükséges a gyorstesztet elvégezni?

Sokunknak kevés idő jut az egészségügyi problémáink kezelésére, így a tünetek gyakran elkerülik figyelmünket, vagy csak egyszerűen nem vesszük őket elég komolyan. A Veroval gyorstesztek fontos egészségügyi problémákra adnak gyors és orvosi szempontból megbízható választ perceken belül.

Mik a Veroval gyorstesztek előnyei?

A Veroval gyorstesztekkel fontos egészségügyi problémákra kap gyors és megbízható választ. Az eredmény mindössze néhány percet vesz igénybe. Nem kell a tesztet laboratóriumba küldeni, ami általában más tesztek esetén szükséges lehet.

Mennyire megbízhatóak a Veroval gyorstesztek?

Veroval gyorsteszteket a Hartmann azzal a céllal fejlesztette, hogy az Ön otthonába hozza a modern diagnosztika pontosságát. A tesztek megbízhatóságát különböző, ún. teljesítmény-értékelési vizsgálatok igazolják.

Hány tesztkészletre van szükségem a megbízható eredmény elérése érdekében?

Amennyiben a Veroval gyorstesztek használatakor a leírtaknak megfelelően jár el, egy tesztkészlet elegendő.

Miért fontos, hogy az orvosom hozza meg a végső diagnózist?

A gyorstesztek nem helyettesítik az orvosi diagnózist. A gyorstesztek célja, hogy az orvos döntését segítsék az egészségügyi kockázatok felismerésében és fontos egészségügyi kérdésekben. Pozitív eredmény esetében vagy ha bizonytalan, mihamarabb keresse fel orvosát.

Mit tegyek, amennyiben az eredmény pozitív?

Amennyiben az eredménye pozitív, azonnal keresse fel kezelőorvosát. (Fontos, hogy a “Férfi termékenységi” gyorsteszt az egyetlen teszt, ahol a pozitív eredmény azt jelenti, hogy az eredmény normál értékek között van)

Mit tegyek, ha az eredmény negatív, de a tünetek még mindig fennállnak?

Számos egyéb oka lehet a fennálló tüneteknek. Az egyik, hogy a tüneteket nem az okozza, amire Ön gondol. A másik ilyen ok lehet, hogy az eredmény fals-negatív. Bármi is legyen az oka a negatív eredménynek, mindenképpen keresse fel a kezelőorvosát!

Kiszerelés: 1 db.