ÓRIÁSI Schüssler-akció a készlet erejéig!
Klikkeljen a részletekért MOST!

Boiron Aurum metallicum C9 4 g

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
Boiron Aurum metallicum C9 4 g

Gyártó: Boiron

Súly: 10 g

Egységár: 243 Ft / gramm

Nyilv. szám: OGYI-HGAL-269C9/01

Cikkszám: 9075

Szállítási idő: 5 nap

Bruttó fogyasztói ár:

970 Ft (924 Ft + 5% ÁFA)

Terápiás javaslat nélkül engedélyezett homeopátiás monokomponensű gyógyszer.
Betegtájékoztató:

A homeopátiás gyógyszerkísérletek során egy szer által produkált tünetegyütest ( gyógyszerképet ) Repertóriumokban rögzítik - melynek tartalma ma is folyamatosan bővül. Mivel egy homeopátiás gyógyszer betegtájékoztatójában a teljes Repertórium nem szerepeltethető, emiatt is terápiás javaslat nélkül törzskönyvezik Magyarországon minden monokomponensű homeopátiás gyógyszert. A címke szövege csak azt tartalmazza, hogy milyen anyagból, milyen eljárással és milyen potenciával állították elő.

Homeopátiás szer választásról

A homeopátia „hasonlót a hasonlóval" elméletéből fakadóan egy homeopátiás szer nem egy tünetet gyógyít, hanem a diagnózis felállításával a teljes beteget nézi annak minden fizikai és funkcionális tüneteivel, valamint magatartásbeli zavaraival. A megfelelő homeopátiás szer kiválasztásakor a beteg által megismert tünetegyüttest kell  összevetni a homeopátiás gyógyszerek gyógyszerképével és azt kell választani amelyik legjobban megegyezik.

Általános leírás

A homeopátiás monokomponensű gyógyszerek egy összetevőt tartalmaznak. A felhasznált alapanyag különféle eredetű lehet: növényi, ásványi és állati eredetű. 

Tájékozódjon homeopátiás könyveinkből.