Kulcspatika Memolife Max kapszula, 100 db

-26% Kulcspatika Memolife Max kapszula, 100 db

Súly: 104 g

Egységár: 28 Ft / db

Nyilv. szám: OÉTI: 8614/2011.

Cikkszám: 147558

Szállítási idő: 5 nap

Bruttó fogyasztói ár:

2 815 Ft (2 217 Ft + 27% ÁFA)
Régi ár: 3 805 Ft

Gyermekek és serdülők értelmi fejlődésének elősegítésére, tanulási, koncentrálási készséggel küszködő serdülőknek, diákoknak dolgozatok, érettségi, vagy a vizsgaidőszakok idején, amikor különösen nagy a szellemi túlterheltsége.

Javítható a tanulási képesség?

Ismerős az az érzés, amikor már nem mondhatjuk magunknak, hogy „majd holnap". Nem lehet tovább halogatni a tanulás elkezdését. 

A Memolife Max kapszula összetevői támogatják a koncentrációs képességet és hatással vannak az agy teljesítményére, reakcióképességére.

Természetes növényi kivonatokat és halolajat tartalmaz .

A halolajban lévő dokozahexaénsav (DHA): hozzájárul a normál agyműködés fenntartásához.

Lecitin: jelentős mennyiségben található az idegsejtekben és az agyban.

Ginzeng: közreműködik a normál vérkeringés fenntartásában, segíti a perifériás keringést, így hatással van az agy teljesítményére és a reakcióképességre.

Kiknek ajánlható a Memolife Max ?

Tanulási nehézség esetén alkalmazandó.

A  Memolife Max komponensei :

A Memolife Max természetes forrásból származó omega-3 zsírsavakat (EPA+DHA), foszfolipid származékokat (kolin, inozitol) és ginzenget tartalmaz.

Az omega-3 zsírsavak szükségesek az agy és az idegrendszer normális fejlődéséhez és működéséhez.

A lecitin foszfatidilkolint (PC) és foszfatidilinositolt (PI) tartalmaz, melyek fontos idegi hírvivő és ingerületátvivő anyagok, egyben a foszfor forrásául is szolgálnak. A foszfolipidek fontos alkotói a membránoknak, irányítják felépítését, áteresztő-képességét, ugyanúgy, mint a membrán enzimkötő-képességét.

A ginzeng segít fenntartani a szellemi és fizikai jó közérzetet, javítja az életminőséget. Bizonyított, hogy a ginzeng fokozza az agytevékenységet, emeli az adrenalin-kibocsátást. Az agyat éberebb állapotban tartja, később fáradunk el. Ginzeng hatására a szervezet kevesebb glikogént, viszont több szabad zsírsavat (testzsírt) használ fel energiatermelésre.

Kiszerelés: 100 db.