ÓRIÁSI Schüssler-akció a készlet erejéig!
Klikkeljen a részletekért MOST!

Schüssler natur select krém Nr.4 75 ml

-15% Schüssler natur select krém Nr.4 75 ml

Gyártó: Schüssler Natur CosMEDics

Súly: 100 g

Egységár: 31 Ft / ml

Cikkszám: 128998

Szállítási idő: 5 nap

Bruttó fogyasztói ár:

2 290 Ft (1 803 Ft + 27% ÁFA)
Régi ár: 2 696 Ft

A test bármely területén található tágult erek kezelésére ajánlott, szem körüli grízesedésre kiváló krém.

100% natúr összetevők, kőolajszármazék és parabénmentes.

Kálium chloratum hiány esetén zavaró esztétikai elváltozások is jelentkezhetnek, pl. tágult erek (ún. couperosis), illetve különösen a szem körüli területre jellemző bőrgrízesség.

Minél korábban kezdjük meg ezen elváltozások kezelését, annál jobb eredményre számíthatunk.

Legfontosabb szépészeti bőrproblémák:

Tágult erek az arcon (couperosis; legalább 2-3 hónapos kúra javasolt, a kezelés szükség esetén ismételhető); bőrgrízesség (mely nem csak a szem körüli területen, hanem bárhol jelentkezhet).

Grízes bőr: a bőr alatt kialakuló úgynevezett grízek leginkább száraz bőr típusoknál alakulnak ki. Ezek a fehér mitesszerek zártak, szaruréteg fedi, ezért nem tudnak kiürülni. A népnyelv által „gríz”-nek nevezett milium tulajdonképpen apró, felszínesen elhelyezkedő, kemény tapintatú, fehér-sárgásfehér színű hámciszta. Elsődleges formája általában gyerekeken, fiatal felnőtteken jelenik meg. Másodlagosan különböző hámsérülések után, vagy egyéb bőrbetegséghez kapcsolódóan alakulhat ki. Panaszt általában akkor okoz, ha nagy számban jelenik meg.

Mellregenerálás: a dekoltázs ápolása azért kiemelten fontos, mert ezen a területen a bőr vékony és sérülékeny. A mellek környékén kevés a faggyúmirigy, melynek következtében a bőr hamar kiszárad. Szoptatás után a mell elveszíti rugalmasságát, melynek kezelésére kiváló krém kombinációt ajánlunk a figyelmébe: az Nr.1. és Nr.11. Schüssler krémek kombinációja a kötőszöveti állomány helyreállításáért felel, míg az Nr. 4. kalium chloratum tartalma a mirigyes állományt regenerálja.

Rosacea: igen gyakori bőrjelenség, az orron, orcákon, állon és a szemek körül a bőr kivörösödés látható. Később értágulatok, gyulladt, gennyett tartalmazó csomók keletkezhetnek a faggyúmirigyek környékén. Kezdetben az arc középső részét érintő, majd fokozatosan szétterjedő bőrpír és ödéma (vizenyő), mely kezdetben csak időszakosan jelentkezik, később állandósul. A betegség következő stádiumában gyulladásos jelenségeket látunk az orcákon, homlokon, orron – ahol akár extrém nagy kötőszövet-felszaporodás is kifejlődhet végső állapotként. Öröklött tényezők hajlamosítanak a tünetek kialakulására. Elősegítik a folyamatot az alkoholfogyasztás, gyomor-bél rendszeri zavarok, és szélsőséges időjárási viszonyok. Ez utóbbiak gyógykezelése, kiküszöbölése már sokat javít a bőrállapoton. Enyhébb formánál helyi kezelés elég, a súlyos esetekben szájon át szedett gyógyszerek alkalmazandók.

Kiszerelés: 75 ml.