Curaprox curakid baba fogkefe CK4260 1 db

Curaprox curakid baba fogkefe CK4260 1 db

Gyártó: Sager Dental Kft.

Súly: 35 g

Egységár: 1 604 Ft / db

Cikkszám: 134068

Szállítási idő: 5 nap

Bruttó fogyasztói ár:

1 604 Ft (1 263 Ft + 27% ÁFA)

Ez a gyermek fogkefe több mint 3000 puha CUREN szállal készül. A keskeny kefefejet puha gumi réteg fedi. Az első tejfog megjelenésétől 5-6 éves korig javasolt. 

(A színválasztásra vonatkozó kéréseket technikai okok miatt egyelőre nem áll módunkban figyelembe venni.)

Curaprox - Modern tisztítóeszközök.

A tökéletes szájápolás világa:

Ahhoz, hogy fogainkat egy életen át megtartsuk, nagyon fontos a megelőzés, a lepedék eltávolítása és a bakteriális plakk újbóli kialakulásának megakadályozása.

A megelőzés első és legfontosabb pillére a mechanikai tisztítás, amely magában foglalja a fogmosást és a fogközök tisztítását. Az ínygyulladás, a fogágy-gyulladás és a fogszuvasodás kizárólag akkor előzhető meg, ha rendszeresen és megfelelően tisztítjuk fogaink felszínét.

A jó tisztító eszköz 3 fontos kritériumnak felel meg:

 Hatékonyan tisztít.

 Nem okoz sérülést.

 Egyszerű a használata.

A legmagasabb elvárásoknak is megfelelő Curaprox szájápolási eszközök fejlesztésekor ezek az alapelvek játszották és játszák ma is a legfontosabb szerepet. A Curaprox több évtizede elkötelezte magát a magas szintű szájhigiénia mellett.

Fogkefe – minél puhább, annál jobb.

A rendszeres és alapos fogmosás elengedhetetlen az egészséges szájhigiénia fenntartásához. A fogmosásra is igaz, hogy ahányfélék vagyunk, annyifélék a fogaink és az ínyünk. Minél sűrűbb csomózású egy fogkefe, annál hatékonyabban tisztít egyetlen mozdulattal.

Hagyományos fogkefe = 500 szál    

Curen szálak és a plakk:

5460 Curen szál = 10 x normál fogkefe

Az egyéni adottságokhoz alkalmazkodó curaprox Sensitive fogkefék közül mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelőt.

Kiszerelés: 1 db.