Daylong ultra SPF25 naptej 100 ml

Daylong ultra SPF25 naptej 100 ml

A kozmetikailag is elismert liposzóma alapú Daylong ultra SPF 25 krém biztos védelmet nyújt az UVA és UVB sugarak ellen. Vízálló, homokálló, szagtalan.

Gyártó:
Spirig Pharma LTD.

100 ml
Nincs készleten Hasonló termékeket keresek
Részletes leírás
Szállítási információk
Fizetési információk

Fotostabil széles spektrumú filtereket tartalmaz, megfelelvén az UV (UVA és UVB) védelem standard elvárásainak.

Használata: alaposan kenjük be bőrünket a Daylong SPF 25 krémmel 20 perccel mielőtt napra mennénk. A krém hatékonysága akár egész nap is eltart, amennyiben alaposan belemasszírozzuk a krémet bőrünkbe a napsütésnek kitett testrészeken. Kivételt képez ez alól a napra különösen érzékeny bőr (lásd a bőrtípusokat), valamint ha 1 óránál  hosszabb ideig szándékában áll a vízben tartózkodni, vagy ha erősen verejtékezik.

Mi az az SPF?           

Mindig használjunk megfelelő faktorú fényvédő krémet!

Az SPF (Sun Protection Factor, azaz napfényvédelmi faktor) jelzi, hogy a Daylong termékek valamelyikét magunkra kenve hányszor annyi ideig maradhatunk a napon anélkül, hogy bőrünk sérülne. Tehát akinek bőre 10 percig bírja az intenzív napsugárzást, akkor egy 25-ös faktorú készítménnyel bekenve és betartva az egyéb óvintézkedéseket 25-ször 10 percig, azaz több mint 4 órán át maradhat a napon anélkül, hogy bőrét az UVB sugárzás veszélyének tenné ki. Hegyekben, a trópusokon, tengerparton, ahol a napsütés erősebb, természetesen, rövidebb ideig véd a fényvédő termék.

A Daylong termékek tökéletesen megfelelnek az UV sugárzás ellen nyújtott védelem elvárásainak (Colipa, Egységes ausztrál norma), mind UVA és UVB védelmet nyújtanak és nagyon jók a kozmetikai tulajdonságaik is.

Mit jelent a Liposoma?

Liposoma -görög eredetű szó („lipos"= zsíradék, „soma" = test): apró zsírgolyócskák, belsejükben vizes maggal, mely közvetítőanyagként beviszi a készítmények hatóanyagait a bőr rétegeibe.

A Daylong liposzóma alapú fényvédőkrém liposzómái behatolnak a sejt falába, és a hatóanyagot a sejt belsejében tartják, azaz bejuttatják a bőr felső hámrétegébe a védelmet nyújtó szűrőket. „Megcélozván" a bőr felső hámrétegét az UVA/UVB védelmező szűrőkkel (fokozott áthatolás, csökkentett áteresztőképesség) egy sokkal megbízhatóbb termékké válik a Daylong.

A  Daylong termékekben jelenlévő liposzóma bázisnak köszönhetően, ez a termék nem zsíros állagú, nem  ragadós, hanem lipidben (zsiradékban) alacsony tartalmú, kellemes termék, ezért zsíros és száraz bőrre egyaránt alkalmas.

0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel gyógyszertárunkban
0 Ft
0 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Személyes átvétel Mol-ponton, Coop Ponton, Posta csomagautomatánál
1590 Ft
1190 Ft
490 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Átvétel GLS Ponton
1290 Ft
890 Ft
0 Ft
0-10.000 Ft-ig
10.000-15.000 Ft-ig
15.000 Ft felett
Kiszállítás GLS-el
1390 Ft
1090 Ft
0 Ft

Készpénz

A csomag kézhezvételekor a csomagautomatás átvétel kivételével minden esetben tud készpénzzel fizetni.

A posta pontos átvétel választásakor (MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata) csak előre fizetés lehetséges, a weboldalon keresztül online bankkártyával. Nem lehetséges az utánvétes fizetési mód kiválasztása. Ha a csomag átvételekor szeretne fizetni, akkor kérjük válassza a GLS házhoz szállítást vagy a GLS Pontos átvételt.

Bankkártyával - a rendelés leadásakor online 

Bármely átvételi módhoz választhatja az online bankkártyás fizetési lehetőséget.Ebben az esetben a rendelés végén a „megrendelés elküldése” gombra kattintás után átnavigálja Önt a rendszer a SimplePay oldalra, ahol bankkártya adatai megadásával létrejön a tranzakció.

Bankkártyával - a csomag átvételekor

Csomagja átvételekor bankkárytával is fizethet az alábbi szállítási módok választásakor:

GLS házhozszállítás, MOL/Coop/Posta-pontPosta-automata, GLS csomagpont: nem minden csomagponton tud a helyszínen kártyával fizetni, tájékozódjon a fizetési lehetőségekről az alábbi linken: https://csomag.hu/csomagpont-kereso

Egészségpénztári kártya

Csak azok a termékek fizethetők egészségpénztári kártyával, amiket az egészségpénztár elfogadott, jóváhagyott. 

Ezeket a termék oldalon a termék képe alatt jobbra jelöli egy kis EP logó.

 Személyes átvétel esetén az alábbi egészségpénztári kártyákkal tud fizetni gyógyszertárunkban: Allianz, Dimenzió, Generali, Medicina, MKB,OTP, Patika, Prémium, Tempo, Új pillér, Vasutas, Vitamin.Ha nem személyesen veszi át a rendelését, de el szeretné számolni az összeget, úgy kérjük a számlázási névnél az egészségpénztár adatait adja meg. Akkor mi úgy állítjuk ki a számlát, amit Ön utólag be tud nyújtani elszámolásra.

Bővebben ...
Kevesebb ...

Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett

Minőségellenőrzött termékek

Valós gyógyszertári háttér

Folyamatos akciók

Szeretne hasonló információkról olvasni?

Adja meg e-mail címét, hogy ne maradjon le az újdonságokról.